Jump to content

qSeek

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

qSeek last won the day on November 4 2017

qSeek had the most liked content!

Community Reputation

7 Pretty good

About qSeek

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

1,633 profile views
 1. Se foloseste wordpress... sunt anumite teme pentru filme.. ca sa afisezi un film folosesti iframe/embed. Unele teme au optiuni prestabilite pentru imdb,etc.
 2. @WinrraR http://prntscr.com/jimvtp Scrie foarte clar de ce nu merge.
 3. Acesta se scoate din fisierul .htaccess
 4. Degeaba ai https daca nu ai redirect pe el... Pune si tu in .htaccess RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301] asta.
 5. Meh,daca lasai si tu macar un like,sa apreciezi ca am stat eu din timpul meu sa iti las un mesaj :)),si sa caut si pluginurile pentru asta.
 6. Bun,nu se merita sa faci 5 bloguri :)),irosesti resurse degeaba. Am inteles ce vrei tu si am o solutie totul intr-un singur blog. 1) Instalezi asta : https://wordpress.org/plugins/admin-only-category/ 2) Instalezi asta "User Role Editor" Dupa asta faci rankurile special cu ajutorul pluginlului "User Role Editor" pentru fiecare categorie. http://prntscr.com/h67n0c (Ai aici exact cum faci) Si iti recomand sa faci copie dupa rankul Contribuitor bun,asa faci la fiecare categorie. Iar acum probabil te intrebi cum faci ca fiecare rank sa aiba acces doar la o anumita categorie? Ei bine cu ajutorul pluginului "Admin Only Category" http://prntscr.com/h67omw (In poza sunt toate detaliile si am explicat )
 7. Titlul spune tot,sa se priceapa in Adobe Ilustrator si sa aiba si un portofoliu sa vad ce lucrari mai are.
 8. Salut am nevoie de niste pareri despre wevhost-ul oferit de romarg.ro , cat de calitativ este? Sau daca ati putea sa imi oferiti alte firme am incercat recent blazingfast.io si m-au dezamagit total.
 9. 1.Nu inteleg de ce vrei sa modifici drepturile de autor a unei teme care nu este facuta de tine. 2. ACP > System > System Settings > General Configuration (Si schimbi la Community Name)
 10. Daca vrei ajutor lasa un link la forum sa verific.
 11. Salut,ai pus ip serverului si a db la remote mysql?
 12. https://www.globehosting.com -sunt domenii ieftine dar cred ca e doar paypal https://hostico.ro/domenii/ - aici este bine sa iti ei doar domeniu in caz ca deschizi o comunitate o sa ai nevioie de mysql si ei nu ofera conexiuni externe.
 13. RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !on RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} adaugi acest cod in .htaccess,la mine o mers.
 14. Salut,pana acum nu am intalnit o platforma speciala pentru filme,dar iti recomand wordpress pentruca are teme speciale pentru filme si poti pune foarte usor reclame,anunturi,etc. Daca am ajutat +1
×
×
 • Create New...