Jump to content

qSeek

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

qSeek last won the day on November 4 2017

qSeek had the most liked content!

Community Reputation

7 Pretty good

About qSeek

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

711 profile views
 1. Degeaba ai https daca nu ai redirect pe el... Pune si tu in .htaccess RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301] asta.
 2. Pareri dezvoltare blog cu multe categorii

  Meh,daca lasai si tu macar un like,sa apreciezi ca am stat eu din timpul meu sa iti las un mesaj :)),si sa caut si pluginurile pentru asta.
 3. Pareri dezvoltare blog cu multe categorii

  Bun,nu se merita sa faci 5 bloguri :)),irosesti resurse degeaba. Am inteles ce vrei tu si am o solutie totul intr-un singur blog. 1) Instalezi asta : https://wordpress.org/plugins/admin-only-category/ 2) Instalezi asta "User Role Editor" Dupa asta faci rankurile special cu ajutorul pluginlului "User Role Editor" pentru fiecare categorie. http://prntscr.com/h67n0c (Ai aici exact cum faci) Si iti recomand sa faci copie dupa rankul Contribuitor bun,asa faci la fiecare categorie. Iar acum probabil te intrebi cum faci ca fiecare rank sa aiba acces doar la o anumita categorie? Ei bine cu ajutorul pluginului "Admin Only Category" http://prntscr.com/h67omw (In poza sunt toate detaliile si am explicat )
 4. Titlul spune tot,sa se priceapa in Adobe Ilustrator si sa aiba si un portofoliu sa vad ce lucrari mai are.
 5. Salut am nevoie de niste pareri despre wevhost-ul oferit de romarg.ro , cat de calitativ este? Sau daca ati putea sa imi oferiti alte firme am incercat recent blazingfast.io si m-au dezamagit total.
 6. Cum modific

  1.Nu inteleg de ce vrei sa modifici drepturile de autor a unei teme care nu este facuta de tine. 2. ACP > System > System Settings > General Configuration (Si schimbi la Community Name)
 7. Problem semnatura care face reclama

  Daca vrei ajutor lasa un link la forum sa verific.
 8. Problemă conectare MySQL Panel

  Salut,ai pus ip serverului si a db la remote mysql?
 9. De unde cumpar domeniu .ro ieftin?

  https://www.globehosting.com -sunt domenii ieftine dar cred ca e doar paypal https://hostico.ro/domenii/ - aici este bine sa iti ei doar domeniu in caz ca deschizi o comunitate o sa ai nevioie de mysql si ei nu ofera conexiuni externe.
 10. Cum modific toate link-urile in HTTPS?

  RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !on RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} adaugi acest cod in .htaccess,la mine o mers.
 11. Recomandare platforma site de filme?

  Salut,pana acum nu am intalnit o platforma speciala pentru filme,dar iti recomand wordpress pentruca are teme speciale pentru filme si poti pune foarte usor reclame,anunturi,etc. Daca am ajutat +1
 12. Vand index unic pentru comunintate SA:MP

  Index unic? Vad ca este folosit pe gta-mp deci nu poti zice ca e unic si plus il poti lua foarte usor fara sa il cumperi... Nu o sa cumpere nimeni
 13. Vând temă unica IP.Board 3.4 gaming

  E faina,dar e si destul de scumpa pentru aia ce sunt la inceput,dar e smechera.
 14. Ce client FTP folosesti? Daca folosesti WinSCP trebuie sa ai aceasta functie pornita ca sa vezi .htaccess
 15. Vand temă IPB 3.4 LIGHT

  A fost cumparata,cred ca trebuie Topic Closed
×