Jump to content

Asclepios

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Asclepios

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

430 profile views
 1. Asclepios

  Template donate

  Un template ceva unde am și funcția donate? Gen vreau sa fac un site și să am și funcția donate prin PayPal sau alte modalități Ceva identic as vrea Ca aici https://www.salvaticopiii.ro/doneaza
 2. Asclepios

  Vând comunitate

  Vând comunitatea ryzen.ro. Domeniul este valabil un an iar webhost-ul inca o luna. Ofer tot ce se afla pe ea. Aveti și logo. 20 de euro PayPal. Nu negociez.
 3. Asclepios

  Cum instalez certificatul SSL?

  Gen sa se vadă la ssl cum e și pe extreamcs.com Am instalat eu ceva ceva și îmi citește pe https://playem.ro/ Deci ce ar trebui sa fac sa nu mai scrie not secure?
 4. Asclepios

  Mutare forum

  Mi-am deschis recent un forum și am instalat IPB ul pe playem.ro și altul pe playem.ro/forum Cum pot sa mut IPB ul (forumul) doar pe playem.ro? Fără să mai am /forum Nu știu cum să exprim exact Daca aveți idee să mă ajutați, va rog Șterg după daca se considera reclama Accesati și site ul ca sa va dati seama
 5. Asclepios

  Ștergere limbi ipb

  Mulțumesc frumos!!
 6. Asclepios

  Ștergere limbi ipb

  Am cumpărat recent un forum și are instalat pe forum doua limbi. Cum pot șterge o limbă? Engleza, mai exact. Vreau să rămână doar romana. Si cealaltă sa o șterg de tot, nu doar sa o schimb.
 7. Asclepios

  Problema icon-uri acp după backup

  Îți multime enorm!!
 8. Asclepios

  Problema icon-uri acp după backup

  Salut. Am făcut backup la un forum și apoi l-am încărcat pe alt forum. Totul a decurs ok dar singură problemă e că nu se vad iconițele in ACP. Absolut niciuna. https://postimg.cc/NLSDnJQd Un tutorial explicat in mare, va rog frumos?
 9. Asclepios

  Cum încarci un backup

  Salut. Am făcut un backup full la un forum și acum vreau să îl incarc pe altul. Cum pot face asta?
 10. Asclepios

  Donate sidebar plugin

  Salut. Unde găsesc plugin-ul din titlu pentru ips versiunea 4.3 nulled?
 11. Asclepios

  COMUNITEA eSportsLoL.ro ROMÂNIA

  TWITCH: https://m.twitch.tv/mikrovirgil
 12. Asclepios

  Vizite site

  De ce nu îmi mai apar vizitele pe site de marți? Nu am modificat niciun cod, nimic de la TS5 sau de la Google Analytics http://t5.ro/trafic/185234255/
 13. Asclepios

  COMUNITEA eSportsLoL.ro ROMÂNIA

  Nebunie la Campionatul de League of Legends de la StaticVr , 18 echipe inscrise, multa tensiune, suspans si distractie!! AICI puteți urmări meciurile live de la campionat!! www.esportslol.ro
 14. Asclepios

  COMUNITEA eSportsLoL.ro ROMÂNIA

  Ești? amnezic? Tu ai menționat de o comunitate de top. Nu pot sa cred cât de frustrat ești. Banii sunt munciți de mine și chiar dacă nu ar fi nu înțeleg care e problema ta. Te-am stârnit? Chiar atât de frustrat ești?! Din nou îmi dai de înțeles acest lucru prin faptul cum vorbești, ai luat totul în serios. Dacă nu erai atât frustrat, puteai sa treci cu vederea mesajul privat dar totul e pe invers. Îmi este milă de tine. Chiar îmi cer scuze că te-am jignit atât de dur prin adevăr. Nu oblig pe nimeni să își facă cont. E alegerea fiecărui membru. Uită-te în continuare pe site-ul oficial. Ideea forum-ului a fost făcută pentru campionate locale și am adăugat și secțiuni pe lângă. Păcat că ești limitat și nu înțelegi.
 15. Asclepios

  COMUNITEA eSportsLoL.ro ROMÂNIA

  Nu e necesar să crizezi. Ți-am spus că ești frustrat, accepta ideea. Nu am nimic personal cu tine dar mă deranjează că vorbești aiurea și aberezi mult. Nu am spus că vreau o comunitate de top dar ca orice alt WebMaster, evident că îmi doresc. Mă critici mult prea tare, drept urmare de aici îmi pot da seama cât de frustrat ești și chiar nu te înțeleg. Nu mi-e rușine să recunosc că folosesc NULLED. O să cumpăr o licență atunci când forum-ul va ajunge la un anumit nivel. În momentul actual am 51 de membri, poate peste 3 luni o să am tot același număr. Atunci o să mai aibă rost? Nu știu ce potențial are forum-ul. Momentan nu are rost să cumpăr. Eu mă străduiesc să fac ceva frumos și o atmosferă plăcută. Dacă îmi iese ce îmi propun nu văd de ce m-aș zgârci să cumpăr o licență.
×