RUdolspa

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RUdolspa

 • Rank
  User Nou
 1. Up? am gasit sursa cu inspect element, si prin sursa ma refer la link de la imagine dar nu stiu de unde sa il sterg din tema...putin ajutor?
 2. Dute la : Look & Feel -> Template Tools si o sa ai putin mai jos Rebuild Master Skin Data. La Rebuild: bifeaza HTML, CSS si Replacements si din For Applications: System si Forum, dupa care dai rebuild si ar trebuii sa iti functioneze.
 3. http://l-game.ro/forum/
 4. Cum pot pune icon fa (font awesome) la subforums? Nu la cateogrii, am dat search, mai era un post fix la fel dar nu am inteles unde trebuie sa fac ce....cine vrea sa ma ajute cu adevarat ii dau gradul si imi explica cum sa fac sau mi.l face el si imi explica dupa...am incercat tot.stiu de unde sa modific..sau cel putin asa cred dar nu merge. am dat case, 1,2,3,4,5,6,7, apare tot fa fa comment si acel fa fa nu l-am pus nicaieri in tema...cred..Putin ajutor?
 5. Cum pot scapa si eu de asta? Semnatura aia cu DarkNig^t imi apare la toti userii cand pun moseul pe ei iar cand dau click pe user sa intru pe profilul lui nu mai este...putin ajutor va rog? Va implor...putin ajutor...chiar nu reusesc si nu gasesc unde!
 6. Up? chiar nimeni?
 7. Salut.Stiu ca au mai fost 1000 topicuri pe subiectu asta si le-ati dat acel hook pe care il instalezi, il configurezi si iti pune iconita pe fiecare categorie dar eu am nevoie de altceva. Nu vreau posturi de genu : intra in acp,, nush cum si sa ajung la f_icon sau alte treburi. Nu, nu are treaba cu aia: Astai ii forumu, nu vreau sa fac reclama...am nevoie doar de ajutor : http://l-game.ro/forum/ Mie imi apare asa: Si la f_icon imi apare asta: Nu e aceeasi..la categorie sunt mult mai multe si daca puteti observa, mai sus e acelasi icon si mia jos sunt 4 diferite...nu stiu daca e de la sine dar asa s-au creeat cand am creeat categoria...Putin ajutor? Tin sa mentionez ca fiecare icon de la categorie are un effect. se face rosu si se invarte..