Jump to content

CosminB

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CosminB's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Cont clash royal lvl 10 - 3 legendarii http://imgur.com/a/A33GOCont clash of clans th10 - http://imgur.com/a/PNeQvGrup steam http://steamcommunity.com/groups/ROMANIANLEAGUEdomeniu ro-league.comAştept oferte.
  2. probabil anuntfree sau reclama free, de gaming am deja unul gamesinforming.com
  3. Vindeţi şi din ele sau doriţi doar persoane ce vă pot ajuta cu posturile ?
  4. Bună ziua, depinde despre ce domenii este vorbă şi în ce constă afilierea noastră. O zi bună.
  5. Acest anunţ este oferit celor ce: - Vor articole scrise corect gramatical şi calitate majoră.- Au nevoie zilnică de conţinut unic.- Nu au inspiraţie.- Nu au destul timp.- Sunt supăraţi pe acele articole fără cititori.- Caută pe cineva pentru o colaborare de cea mai lungă durată.Câteva motive pentru a mă alege:- Am experienţă în content writing.- Majoritatea persoanelor ce au apelat au fost mulţumite.- Livrez articole în cel mai scurt timp posibil.- Cunoştinţe în Wordpress. (ceea ce înseamnă că pot scrie pe site-ul tău)- Accept plata atât paypal cât şi pin paysafecard.- Articolele scrise sunt 95% originale (Deoarece nimic din tot ce se --găseşte online nu este propriu, practic fiecare furăm ideea cuiva)- Scriu articole în orice nişă.- Scriu articole seo.- Ofer un preţ cât mai accesibil.- Nu pot lăsa un preţ de plecare deoarece întotdeauna a fost comentat de cel puţin o persoană, nu-mi pierd timpul în a scrie articole şi da, este o pasiune, dar nu pot scrie articole pentru cineva ce nu-mi oferă nimic sau ceea ce îmi oferă este egal cu 0.- Pentru cei ce sunt interesaţi, pentru a nu lăsa diferite surse unde am scris şi scriu articole, la achiziţionarea unui/unor articol/e ofer un articol gratis.(înâinte de plată)Detalii în privat.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.