Jump to content

dOc MFX

+Helpers
 • Content count

  343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

dOc MFX last won the day on September 12

dOc MFX had the most liked content!

Community Reputation

141 Awesome

About dOc MFX

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

1,996 profile views
 1. dOc MFX

  Problemă - Nu îmi pot pune avatar!

  Problema persista si pe tema default?
 2. dOc MFX

  Vand tema ips 4.3.x

  Am trimis ticket acolo sa fie stearsa tema.A fost o neintelegere cu licenta in urma careia contul a fost blocat.Deci nu o sa fie o problema ca nu va fi vanzare unica.
 3. dOc MFX

  Vand tema ips 4.3.x

  Vand tema 4.3.x ( dark ) IMAGINI: - https://imgur.com/a/Kr9r169 VERSIUNE: - testata pe 4.3.x MODALITATI DE CONTACT: - pm pe forum - mesaj pe facebook ( https://www.facebook.com/cyberpixelz/?ref=bookmarks ) - pm pe discord dOc#4686 PRET: - 15e vanzare multipla, 30e vanzare unica - se accepta doar paypal INFO: - Pastrarea copyright-ului va permite acces-ul la modificarea temei ( doar cu un simplu pm ) - Primiti si psd-ul logo-ului in caz ca doriti sa il pastrati. - Este full responsive - Profil prin pop-up - Eventualele modificari minore sunt gratuite ( pentru modificari majore se percepe o taxa in + ) - Pentru alte informatii pm.
 4. dOc MFX

  Vand Index-uri Pentru comunitati de gaming

  Deja pe forumul secundar unde a postat si-a luat ban pentru recomnadare si multi-account.
 5. dOc MFX

  Păreri forum În Forță România

  Vrei sa fii aplaudat din buci? Bravo esti mare hacker, ai dat de httrack.Pentru mine e un motiv de fala ca puradei ca voi fura munca, inseamna ca va place.Orice tema poate fi furata, dar nu pentru mult timp.Furati o tema va puneti copyright pe ea si va laudati timp de maxim 1-2 luni cat va tine host-ul, iar dupa va plangeti in pumni ca nu va primeste nimeni pe un forum de 2 lei.
 6. dOc MFX

  Vand Index-uri Pentru comunitati de gaming

  Aaa am inteles, ai 2 conturi de pe unul postezi si de pe celalt te lauzi, super.Am intrat pe o alta comunitate si te-am vazut si acolo, chiar foarte fain sa te lauzi singur.
 7. dOc MFX

  Vand Index-uri Pentru comunitati de gaming

  Poate sa se lanseze si peste 3 ani, nu pui poze cu index-uri doar asa de pamplezir si zici ca oferi servicii. Anunt: Salut aceasta pagina se ocupa cu creearea paginilor web pentru comunitati de gaming din romania! Oferim servicii avansate contra cost. Persoanele care vor pastra creditele in footer vor primii suport tehnic gratuit. Se pot face si index-uri la comanda. Primul index scos pe piata valoreaza 5 euro. Metoda de plata se face paysafe/paypal Momentan comenzile se fac aici. Alea nu sunt avansate bro, alea sunt niste pagini simple ce nu valoreaza nici macar 1 euro, dar 5, dar 10.Pe langa asta intalnim urmatoarele culori ( mov, mov mai inchis, verde, galben, albastru ).Ma duc sa imi iau si eu niste oua de la magazin sa fac o omleta, si ma gandesc sa mai adaug niste crema de pantofi, cateva bucati de caramida, vreo 2kg de vopsea sa le amestec cu ouale sa vedem ce iese ( asta denota din poze ).Nu sunt rau, nu vin cu hate, dar daca oferi servicii prezinta ceva concludent.
 8. dOc MFX

  Vand Index-uri Pentru comunitati de gaming

  Am intrat, dar nu gasesc index-urile. Pe langa asta vad ce servicii avansate oferi, ca nici bg-ul din header nu stii sa il pui cum trebuie ( se repeta )
 9. dOc MFX

  Tutorial aranjare subforumuri pe 3 coloane

  Din pacate am gresit eu, si imi asum, am luat tot codul din nou sa ma uit peste el.-.-
 10. dOc MFX

  Tutorial aranjare subforumuri pe 3 coloane

  Poti sa imi faci si mie un screen cum iti arata tie forumul cu codul de mai sus? ( Multumesc anticipat )
 11. dOc MFX

  Tutorial aranjare subforumuri pe 3 coloane

  Ti-a trimis strong, unde ai gresit. E tutorialul tau, nu ma bag peste tine!
 12. dOc MFX

  Tutorial aranjare subforumuri pe 3 coloane

  {{if $forum->description}} <div class="ipsDataItem_meta ipsType_richText ipsContained">{$forum->description|raw}</div> {{endif}} {{if $forum->hasChildren()}} <ul class="puffysticks-subforums"> {{foreach $forum->children() as $subforum}} <li{{if \IPS\forums\Topic::containerUnread( $subforum )}} class="unread"{{endif}}> <a href="{$subforum->url()}">{{if \IPS\forums\Topic::containerUnread( $subforum )}}<span class='ipsItemStatus ipsItemStatus_tiny {{if !\IPS\forums\Topic::containerUnread( $subforum ) && !$subforum->redirect_on}}ipsItemStatus_read{{endif}}'><i class="fa fa-circle"></i></span> {{endif}}{$subforum->_title}</a> </li> {{endforeach}} </ul> {{endif}} Adaugasem eu un > mai sus, de asta nu o gaseai.
 13. dOc MFX

  Tutorial aranjare subforumuri pe 3 coloane

  O mica corectie ai uitat sa inchizi un > la ( e inchis gresit ) <li>{{if \IPS\forums\Topic::containerUnread( $subforum )}} class="unread"{{endif}}>
 14. dOc MFX

  [Ajutor] Cum pot rezolva acest bug ?

  Poti sa lasi si o rezolvare pentru cei ce intampina o problema similara.
 15. dOc MFX

  Servicii Graphic & Web Design

  up!
×