Jump to content

dOc MFX

+Veteran
 • Content Count

  718
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  93

dOc MFX last won the day on January 29

dOc MFX had the most liked content!

Community Reputation

265 Insane

8 Followers

About dOc MFX

 • Rank
  www.cyberpixelz.com www.subnet.ro
 • Birthday 05/22/1996

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Craiova, judetul Dolj
 • Interests
  Web Design

Recent Profile Visitors

5,028 profile views
 1. Salut nu detin teme in acest moment ( nevandute ) , lucrez la ceva dar inca nu este gata, lasa un mesaj pe discord : dOc#3798 si discutam!
 2. In primul rand vreau sa pun intrebarea " De unde sunt inspirate? " In al 2-lea rand temele sunt formate doar din imagini, ai nevoie de o optimizare majora atat de desktop cat si pe mobil pentru ca pentru un user cu internet slab forumul nu o sa incarce niciodata acele imagini la timp si o sa ai probleme. Temele arata foarte ok, stilul polonezilor dar cu toti clientii cu care am vorbit pana acum prefera teme normale ( spre ex alpha speedster ) restul sunt prea futuristice pentru gaming, la noi in romania temele de genu pe forumuri nu rezista.Inclusiv comunitatea laleagane a ales un design minimalist dar in acelasi timp modern.
 3. https://www.facebook.com/tradeiq.ro Imi dai un mesaj aici si discutam !
 4. https://www.facebook.com/tradeiq.ro Imi dai un mesaj aici, preturi accesibile.
 5. Pretul a fost redus de la 30$ la 15$ pe perioada black friday-ului.
 6. Nu stiu daca ati modificat tema, parea mult mai ok in pozele lui madalin de pe extreamcs ( LINK ) Nu pot sa imi las o parere detaliata deoarece ( aspectul ) adica tema este free, deci pe partea asta nu s-a investit nici-un ban, deci nu este ceva unic, serverele sunt destul de goale, activitate scazuta 23 de topicuri cu 23 de posturi in momentul in care postez eu aici, daca ar fi sa preconizez o sa se inchida iar dar nu vreau sa va descurajez, poate o sa fie vreun bum si o sa urcati.Cum spunea @Sebastian C. e placut sa vezi ca lumea mai apeleaza si la alt tip de platforma dar nu platforma este problema ci dezvoltarea care este imposibila deoarece tot mai multe comunitati moarte sunt ridicate cu scopul de a " reinvia ce a fost odata ".
 7. La el versiunea de mobil e teroare, dar la voi ambele versiuni si pc si mobil sunt teroare cand va bagati la creatie Comentariul de mai sus este pentru " arata bine " , o sectiune unde ar fi trebuit sa lasi o parere cel putin dezvoltata. ON: Tema arata ok este simplista ma duce cu gandul la una dintre temele lui portocala ca si culoare, ma gandisem si eu sa mut sidebar-ul in stanga pe site-ul pe care il voi deschide, vad ca da bine si nu supara deloc acolo. Mai sunt cateva locuri de acoperit pe partea de culori : https://joinet.ro/forum/index.php?/leaderboard/ https://joinet.ro/forum/index.php?/calendar/ https://joinet.ro/forum/index.php?/discover/ https://joinet.ro/forum/index.php?/search/
 8. Imi place aceiasi minte incuiata pe care o ai, ce faci tu intr-o tema cu customizarile tale geniale plugin-ul ala face in toate in acelasi timp setari + alte customizari legate de badge si ce o sa mai urmeze, nu mai fiti incuiati la minte ca tara geme.
 9. Sau daca nu vrei sa te mai chinuiesti ca de fiecare data sa schimbi codurile in teme : https://invisioncommunity.com/files/file/9474-chose-sub-list-columns/
 10. Am facut un plugin care include si codul pentru 4.5 pentru marirea avatarelor https://invisioncommunity.com/files/file/9731-enhanced-topic-avatars-badges/
 11. Salut, se vand urmatoarele conturi : ~ Cont microsoft cu Forza Horizon Starter edition & Minecraft Windows 10 edition Poza: https://prnt.sc/twk88s ~ Cont Blizzard cu Call of Duty Modern Warfare si Call of Duty Black Ops 4 Poza: https://prnt.sc/twkakp ( Majoritatea atasamentelor importante pentru multiplayer sunt deblocate + m4 auriu ) Poza : https://prnt.sc/twkard ~ Cont Blizzard cu Call of Duty Black Ops 4 si Overwatch Poza : https://prnt.sc/twkbq7 Poza : https://prnt.sc/twkbur ~ Cont Rockstar cu GTA 5 si GTA San Andreas Poza : https://prnt.sc/twkcli ~ Cont League of Legends Skinuri : https://prnt.sc/twkfl1 / https://prnt.sc/twkfte / https://prnt.sc/twkg17 Campioni : https://prnt.sc/twkg8e / https://prnt.sc/twkge7 / https://prnt.sc/twkgl7 / https://prnt.sc/twkgq5 / https://prnt.sc/twkgv1 / https://prnt.sc/twkgyu / https://prnt.sc/twkh3j Hex : https://prnt.sc/twkhi4 Se vor adauga sau scoate pe parcurs si alte conturi in functie de vanzari - Conturile nu au un pret stabil, astept oferte si sunt foarte deschis la negocieri.
 12. Daca achizitionezi tema de mai sus iti ofer support pentru instalare cu tot cu pluginurile necesare!
×
×
 • Create New...