Jump to content

dOc MFX

+Helpers
 • Content count

  272
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

dOc MFX last won the day on April 27

dOc MFX had the most liked content!

Community Reputation

90 Awesome

About dOc MFX

Recent Profile Visitors

1,597 profile views
 1. dOc MFX

  Servicii Graphic & Web Design

  Raspunsul ti-a fost dat in pm, up!
 2. dOc MFX

  Pareri tema phpBB 3.2

  Tema brave pe phpbb, mare chestie
 3. dOc MFX

  Servicii Graphic & Web Design

  up!
 4. dOc MFX

  Servicii Graphic & Web Design

  Preturi imagini: Logo vectorial - incepand de la 5 euro (+ 5 euro - fisiere .ai & .psd); Pachet logo & banner/background - incepand de la 10 euro (+ 5 euro - fisiere .ai & .psd); Pachet forum 1 [logo, banner/background, no avatar] - incepand de la 15 euro (+ 5 euro - fisiere .ai & .psd); Pachet forum 2 [logo, banner/background, no avatar, favicon + doua imagini la alegere] - incepand de la 20 euro (+ 5 euro - fisiere .ai & .psd); Preturile pentru altfel de imagini se stabilesc in privat in functie de complexitate si dimensiuni. Preturi teme: IPB 3: 30 euro - fara imagini. Pentru imagini trebuie sa comandati si unul dintre pachetele de mai sus. Ex: IPB 3 + Pachet logo & banner 30+10=40 euro. IPB 4: 35 euro - fara imagini. Pentru imagini trebuie sa comandati si unul dintre pachetele de mai sus. Ex: IPB 4 + Pachet logo & banner 35+10=45 euro. Pachetele pentru imagini luate impreuna cu temele dispun de toate fisierele tip .ai/.psd fara adaosul de 5 euro. Portofoliu personal ( https://www.behance.net/docdesignro )
 5. dOc MFX

  Vand index/template gaming

  up!
 6. dOc MFX

  Vand index/template gaming

  Helău. Index / Template de vânzare ( pentru jocuri ) Poze index: .1 http://prntscr.com/jar0ht - header 2. http://prntscr.com/jar0rd - footer Poze prices: .1 http://prntscr.com/jar15d - header 2. http://prntscr.com/jar1hh - footer Hover GIF: 1. https://gyazo.com/4347728fcaaf4b8a02754d8d43a2b939 2. https://gyazo.com/c51ee9f16f6ec3a34b55ba8baf53e511 Info: - Indexul / template-ul este responsive - Contine informatii de baza, putem adauga dupa preferinte cam ce doriti. - Este format din 2 pagini ( index & preturi ) - Acesta se vinde doar o singura data, nu la mai multe persoane. Metode de contact: - PM PE FORUM - TEAMSPEAK ( TS IN PRIVAT ) - DISCORD ( dOc #4686 ) - FACEBOOK ( Florin.Dct ) - SITE-UL DIN SEMNATURA MEA ( pm dOc ) Metode de plata: Paypal / Paysafe / Transfer Bancar. INFO 2: ~Acest topic este un topic pentru vanzare nu pentru a cere pareri si sugestii.Comentariile pe langa subiect vor fi trimise cu un report catre moderatori. ~Daca aveti intrebari suplimentare le astept intr-un pm aici sau ma puteti conctacta prin unda dintre metodele de mai sus. ~ Pentru pret discutam in privat! PENTRU ALTE LUCRARI MA PUTETI GASII PE https://www.behance.net/docdesignro
 7. dOc MFX

  Problema avatar

  Lasa link de la forum aici.
 8. dOc MFX

  Tema ipb

  Ti-am lasat pm cu portofoliul meu.
 9. dOc MFX

  Cum adaug un slider la ipb

  Foloseste https://www.w3schools.com/howto/howto_js_slideshow.asp
 10. dOc MFX

  Tema ipb 3.4.9 de vanzare (green gaming)

  Pretul temei va fi de acum 20 de euro vanzare multipla si 30 vanzare unica.
 11. dOc MFX

  Cerere tema IP.Board 3.4.x

  Din pacate nu o am, am facut parte din darkvibe, am luat parte la crearea temelor dar nu mai am nici-o tema salvata.Spor sa o gasesti.
 12. dOc MFX

  Cerere tema IP.Board 3.4.x

  Ai site-ul din descrierea mea unde ne poti contacta pe mine sau pe creatorul temei ( c r s ) si iti facem una la fel.Tema respectiva nu a fost niciodata pe net, este o alta versiune pe unele site-uri.
 13. dOc MFX

  MINDFX - A mind of creativity

  Stau de de ceva timp pe tema asta si nu ma deranjaza deloc acel verde desii nu l-am ales eu, nu stiu ce eye rape primesti tu, poti sa mergi la un oftalmolog.Daca vine cineva cu un design cat de cat nou, va luati de culori, daca vine cineva cu o tema de pe net incepeti ca o gasesti pe net.De asta am cerut parereri, sa ne lasati pareri, nu jigniri sau laude.Daca nu iti place verdele ala, poti sa vii cu o culoare mai buna, care crezi tu ca e mai ok.
×