Jump to content

dOc MFX

+Helpers
 • Content count

  271
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by dOc MFX

 1. dOc MFX

  Servicii Graphic & Web Design

  Preturi imagini: Logo vectorial - incepand de la 5 euro (+ 5 euro - fisiere .ai & .psd); Pachet logo & banner/background - incepand de la 10 euro (+ 5 euro - fisiere .ai & .psd); Pachet forum 1 [logo, banner/background, no avatar] - incepand de la 15 euro (+ 5 euro - fisiere .ai & .psd); Pachet forum 2 [logo, banner/background, no avatar, favicon + doua imagini la alegere] - incepand de la 20 euro (+ 5 euro - fisiere .ai & .psd); Preturile pentru altfel de imagini se stabilesc in privat in functie de complexitate si dimensiuni. Preturi teme: IPB 3: 30 euro - fara imagini. Pentru imagini trebuie sa comandati si unul dintre pachetele de mai sus. Ex: IPB 3 + Pachet logo & banner 30+10=40 euro. IPB 4: 35 euro - fara imagini. Pentru imagini trebuie sa comandati si unul dintre pachetele de mai sus. Ex: IPB 4 + Pachet logo & banner 35+10=45 euro. Pachetele pentru imagini luate impreuna cu temele dispun de toate fisierele tip .ai/.psd fara adaosul de 5 euro. Portofoliu personal ( https://www.behance.net/docdesignro )
 2. dOc MFX

  Servicii Graphic & Web Design

  Raspunsul ti-a fost dat in pm, up!
 3. dOc MFX

  Pareri tema phpBB 3.2

  Tema brave pe phpbb, mare chestie
 4. dOc MFX

  Servicii Graphic & Web Design

  up!
 5. dOc MFX

  Vand index/template gaming

  up!
 6. dOc MFX

  Vand index/template gaming

  Helău. Index / Template de vânzare ( pentru jocuri ) Poze index: .1 http://prntscr.com/jar0ht - header 2. http://prntscr.com/jar0rd - footer Poze prices: .1 http://prntscr.com/jar15d - header 2. http://prntscr.com/jar1hh - footer Hover GIF: 1. https://gyazo.com/4347728fcaaf4b8a02754d8d43a2b939 2. https://gyazo.com/c51ee9f16f6ec3a34b55ba8baf53e511 Info: - Indexul / template-ul este responsive - Contine informatii de baza, putem adauga dupa preferinte cam ce doriti. - Este format din 2 pagini ( index & preturi ) - Acesta se vinde doar o singura data, nu la mai multe persoane. Metode de contact: - PM PE FORUM - TEAMSPEAK ( TS IN PRIVAT ) - DISCORD ( dOc #4686 ) - FACEBOOK ( Florin.Dct ) - SITE-UL DIN SEMNATURA MEA ( pm dOc ) Metode de plata: Paypal / Paysafe / Transfer Bancar. INFO 2: ~Acest topic este un topic pentru vanzare nu pentru a cere pareri si sugestii.Comentariile pe langa subiect vor fi trimise cu un report catre moderatori. ~Daca aveti intrebari suplimentare le astept intr-un pm aici sau ma puteti conctacta prin unda dintre metodele de mai sus. ~ Pentru pret discutam in privat! PENTRU ALTE LUCRARI MA PUTETI GASII PE https://www.behance.net/docdesignro
 7. dOc MFX

  Problema avatar

  Lasa link de la forum aici.
 8. dOc MFX

  Tema ipb

  Ti-am lasat pm cu portofoliul meu.
 9. dOc MFX

  Cum adaug un slider la ipb

  Foloseste https://www.w3schools.com/howto/howto_js_slideshow.asp
 10. dOc MFX

  Tema ipb 3.4.9 de vanzare (green gaming)

  Pretul temei va fi de acum 20 de euro vanzare multipla si 30 vanzare unica.
 11. Salutare PCT. Am revenit cu o temă începută acum ceva timp în stilul neon, transparentă pentru jocurile de tip "shooter" "rpg" , dar poate fi folosită pentru orice tip de comunitate de gaming. Poze: .1 https://i.imgur.com/xL44Soy.png 2. https://i.imgur.com/xzZB83B.png .3 https://i.imgur.com/JaEyX7b.png 4. https://i.imgur.com/XEVOuor.png .5 https://i.imgur.com/cHG3l9y.png 6. https://i.imgur.com/SwoLDQ1.png .7 https://i.imgur.com/eGtcSMZ.png 8. https://i.imgur.com/KZTrkPf.png .9 https://i.imgur.com/LpcBCM3.png Info: - Tema are un meniu personalizat, nu este cel de la IPB + este afisat in functie de rezolutie.Am o rezolutie mica deci arata cam asa. - Tema contine mai multe efecte de hover dar nu le pot prezenta prin poze. - Iconitele de la categorii / forumuri sunt perfect functionale, va puteti adauga font-awesome ( ofer support daca nu va descurcati ) - Ofer support pentru logo ( inclus in pretul temei ) - Ofer support pentru adaugarea altor imagini in sidebar / footer / header s.a.m.d Metode de contact: - PM PE FORUM - TEAMSPEAK ( TS IN PRIVAT ) - DISCORD ( dOc #4686 ) - FACEBOOK ( Florin.Dct ) - SITE-UL DIN SEMNATURA MEA ( pm dOc ) Metode de plata: Paypal / Paysafe / Transfer Bancar. INFO 2: ~Acest topic este un topic pentru vanzare nu pentru a cere pareri si sugestii.Comentariile pe langa subiect vor fi trimise cu un report catre moderatori. ~Daca aveti intrebari suplimentare le astept intr-un pm aici sau ma puteti conctacta prin unda dintre metodele de mai sus. ~Pentru mai multe lucrări: https://www.behance.net/docdesignro PRETUL TEMEI 25 E ( VANZARE MULTIPLA ) / 40 E ( VANZARE UNICA )
 12. dOc MFX

  Cerere tema IP.Board 3.4.x

  Din pacate nu o am, am facut parte din darkvibe, am luat parte la crearea temelor dar nu mai am nici-o tema salvata.Spor sa o gasesti.
 13. dOc MFX

  Cerere tema IP.Board 3.4.x

  Ai site-ul din descrierea mea unde ne poti contacta pe mine sau pe creatorul temei ( c r s ) si iti facem una la fel.Tema respectiva nu a fost niciodata pe net, este o alta versiune pe unele site-uri.
 14. dOc MFX

  MINDFX - A mind of creativity

  Stau de de ceva timp pe tema asta si nu ma deranjaza deloc acel verde desii nu l-am ales eu, nu stiu ce eye rape primesti tu, poti sa mergi la un oftalmolog.Daca vine cineva cu un design cat de cat nou, va luati de culori, daca vine cineva cu o tema de pe net incepeti ca o gasesti pe net.De asta am cerut parereri, sa ne lasati pareri, nu jigniri sau laude.Daca nu iti place verdele ala, poti sa vii cu o culoare mai buna, care crezi tu ca e mai ok.
 15. dOc MFX

  MINDFX - A mind of creativity

  SCHIMBĂRI: - Logo-ul a fost modificat ( acum nu mai este necesar să vă "beliți ochii"). - Meniul a fost schimbat, acel alb este de acum un negru + alte schimbări minore la comandă. - Între categorii au fost adăugate reclamele partenerilor. Momentan sunt schimbări minore dar în mare parte cerute de către voi.Verdele de pe forum nu îl vom schimba deoarece nu vrem să facem din forum curcubeu.Acela va rămâne momentan așa până la crearea următoarei teme.Așteptăm de asemenea și alte păreri legate de aspect!
 16. dOc MFX

  Are cineva aceasta tema ?

  Tema este cea default, editată acum mulți ani pentru b-zone.Nimic special! Cu puțină documentație poți ajunge și tu la aspectul de mai sus.
 17. dOc MFX

  Cumpar domeniu nisa SA:MP

  Salut, cumpar un domeniu care are nume cat de cat spre jucatorii de samp.Nu vreau ca numele domeniului sa se termine in ed.Pentru cei ce detin un domeniu de genu ii astept cu un mesaj ( in mesaj va rog sa lasati numele domeniului + firma unde este gazduit )
 18. dOc MFX

  Cum scot captcha?

  Lasa un cont cu acp in pm, te ajut eu sa il scoti.
 19. dOc MFX

  Problema IPB ?

  Din câte știu eu nu, și indiferent între 4.2.x și 4.2.7 pot apărea update-uri masive, care afectează dacă nu deții o licență să faci update.
 20. dOc MFX

  Problema IPB ?

  4.2.7 este o versiune prea mare pentru actuala temă.Tema ta este făcută pentru 4.1 Din cauza asta apar buguri și imagini aiurea.Încearcă să îți construiești o temă pe versiunea actuală de temă.
 21. dOc MFX

  Problema IPB ?

  Ce versiune a platformei folosești ? Nu am putut să intru pe forum, se încarcă la nesfârșit.Poate tema nu este compatibilă cu versiunea temei.
 22. dOc MFX

  Problema IPB ?

  Link forum?
 23. dOc MFX

  Parere - LatCs Romania

  ADAUGAT IN ULTIMU UPDATE: Website-urile NU au voie să fie pe domenii / sub-domenii gratuite. Din data de 16 Iunie 2017 oră 17:00, nu vom mai acceptă niciun tip de website hostat pe domeniu gratuit sau subdomeniu. Asta este principala problema.Pe langa asta nu sunt oferite detalii precise despre gazduire, mai mult vreti sa aratati ca stiti sa instalati un forum ipb.
 24. dOc MFX

  Modificare header pentru orice tip de rezoluție

  Si cam ce ai vrea sa faci in +? Ti-am zis este din cauza bg-ului.Poti sa folosesti imagini in loc de scris peste background.
×