Jump to content

gromp

+Helpers
 • Content count

  204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

gromp last won the day on February 12

gromp had the most liked content!

Community Reputation

70 Excellent

About gromp

 • Rank
  Senior

Recent Profile Visitors

1,168 profile views
 1. Pareri csblack.ro

  Da, nu e deflecton e deflection.Si nu, nu ai facut nimic la ea.
 2. Ce parere aveti de goldskill.ro?

  Abureli, mai lasati din balivernele astea cu reclama pe youtube.Tu crezi ca asa se intretine o comunitate?
 3. Problema Slidere

  De ce vorbesti fara sa gandesti? ON: Tema are nevoie si de codurile js pentru ceea ce vrei tu.Adica slider-ul ala din cate stiu eu foloseste js!
 4. Pune o patura pe logo, saracu' tremura de frig. Tema este urata, adica ce parere vrei sa iti dau cand aspectul este vechi de 5 ani ?
 5. Vand Steam cu Counter-Strike: GO

  3 euro paypal ( daca oferi garantie ca nu poate fi recuperat )
 6. terra-host Dynamic-host Dynamic-style
 7. Păreri forum AFKZONE Romania

  Tema forumului vostru este: https://darkcs.ro/forum/ ( V2 )
 8. Nu e vorba de poze, dupa cum vezi are bg transparent, acolo sunt prezentati fondatorii + o mica descriere despre ei.Poate unele forumuri au gradul de fondator ascuns din legenda si sunt oameni redusi ce nu stiu ce si cum.Oricum ce imi recomanzi tu se scoate cu 2 click-uri dar am zis sa fac si acel wrapper.Mersi de sfat!
 9. Cover resize don't work anymore

  Ai incercat sa stergi cover-ul actual si sa incerci sa il repui? Sau ai incercat sa il repui peste cel de aseara?
 10. Defineste interesant, si daca e ceva ce imi surade le voi face.
 11. In acelasi fel nu, am folosit pana acum chestia de wrappere unul sub celalalt si pe stil drept, o sa folosesc pe la urmatoarele si ceva skew and stuff. Mersi de parere!Si sincer chiar nu vad nici-o asemanare.
 12. Aici este o sectiune pentru review ( ai primit totusi pm ) Mersi man, toate cele bune! ASTEPT PARERI/SUGESTII!
 13. Salutare baieti, acum 3 zile am inceput sa lucrez la un template ( index ) de gaming si am reusit sa il aduc intr-o forma destul de ok zic eu.Dar inainte de a face al 2-lea pas si anume punerea la vanzare a acestuia, vreau sa imi dati si mie sfaturi despre ce as putea adauga / modifica / scoate. Aici puteti vedea un preview static cu acesta ( este blurat de la site-ul unde este uploadat ) : Aici puteti vedea un prewiew video ( calitate proasta, laptop foarte prost ) In primul rand vreau sa spun ca nu este o reclama, am ales fictiv acel server de ts + domeniul nu exista. Despre index: Contine script pentru back to top. Contine un tabel manual pentru servere ( ceva simplu si frumos ) Contine un wrapper cu our team ( cu o tranzitie fina ) Contine o tranzitie de tip glitch text pe primul wrapper. Template-ul este responsive cap - coada Astept pareri si sugestii!
 14. LikeCs.RO - Pareri si sfaturi

  Fara suparare dar si comunitatea ta "normala" nu exista din cate imi aduc aminte, adica exista dar e off - De ce iti faci reclama in topicul lui pentru review? Iti recomand citirea regulamentului.Daca vii sa ceri pareri si sfaturi adu si tu ceva nou, ceva ce nu s-a mai vazut sau ceva reinventat in asa fel incat sa nu va compare lumea cu x si y.Fara suparare, iti dau un sfat.Asta nu este website review este reclama indirecta.
 15. Ai putea pentru inceput sa faci 1 wrapper asa, unu cu scrisul intr-o parte.Sa adaugi ceva tranzitii pe imagini, statistici servere, chestii de genu.
×