Jump to content

gromp

+Helpers
 • Content count

  229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by gromp

 1. Sa ii spui lu' sixty sa puna : background-repeat:no-repeat.
 2. Cumpar tema IPB

  Pm me cu ce te intereseaza,
 3. AREA-GAMES ROMÂNIA [ http://www.area-games.ro ] Comunitatea „AREA-GAMES” a fost deschisă în data de 30.06.2016 cu dorința de a schimba percepția jucătorilor cu privire la bătrânul „Counter-Strike 1.6”. Încă de la început ne-am axat pe partea competitivă a acestui joc organizând competiții bucurându-ne de un succes relativ „ușor” fiind printre singurele comunități care implementau sisteme noi de joc, diferențiindu-ne de ceilalți. În prezent ne-am extins și pe alte ramuri din gaming organizând turnee pentru jocuri precum „League of Legends” & „Counter-Strike: Global Offensive”. Proiectul zaFEST Acest proiect a fost înființat în urmă cu 8 ani de câțiva prieteni, în prezent din echipa originală mai este prezentă doar ANA.S, acest proiect fiind baza comunității. Proiectul sa dezvoltat mult de la începutul comunității și până-n prezent ajungând să avem un număr de 10 servere ocupate în întregime pe toată durata zilei. Suntem în căutare de persoane care să ne ajute să dezvoltăm proiectul cât mai mult cu putință, pentru o cerere de admin vă rugăm să accesați linkul următor ( http://area-games.ro/forum/index.php?/forum/2470-cereri-admin/ ) ! Forumul Comunității Pe forum în momentul de față rulează platforma IP.Board ( licențiată ), aspectul forumului este plătit editările temei fiind realizate de către „Shady” cât și indexul comunității.Nu ne-am axat pe servere publice până în momentul de față, dar de acum încolo acest lucru se va schimba.Pe lângă asta forumul este axat pe competiții, categoriile sunt structurate pentru a îmbina toate subiectele din viața zilnică chiar dacă o parte dintre ele n-au legătură directă cu lumea jocurilor. Suntem în căutare de staff activ, toată lumea pornește de la gradul de Moderator toate șansele fiind egale pentru toată lumea.Pentru mai multe detalii despre alăturarea în staff puteți accesa următorul link ( http://area-games.ro/forum/index.php?/topic/23789-aplică-pentru-grad-în-desfășurare-ediția-a-5-a/&tab=comments#comment-65474 ) De asemenea tot pe partea de staff intra in aceasta discuție și gradul de designer.Pentru mai multe detalii ( http://area-games.ro/forum/index.php?/forum/964-aplică-pentru-grad/ ) Linkuri utile Index: http://area-games.ro/ Forum: http://area-games.ro/forum zaFEST: http://area-games.ro/zafest Teamspeak: ts.area-games.ro Cu stimă și respect, dOc - Administrator AREA-GAMES
 4. Proiect personal : Persoanele ce detin un canal de youtube/twitch cu minim 3k membrii ( nișă cs1.6/csgo/pubg/league of legends) si pot face reclama comunitatii, beneficiaza de o remodelare a profilului ( cover/avatar + twitch panels ) in caz ca este nevoie. Singura cerinta este sa faceti reclama zilnica comunitatii area-games. Aceasta regula se aplica si pentru paginile de facebook cu reclama fixata.
 5. Proiect forum : Fiecare server care se alatura comunitatii Area-Games , beneficiaza de banner si avatar personalizat dupa bunul lor plac + in caz ca doriti si imagini adiacente ex ( motd ) Fiecare server care are un rank minim 2000 , poate beneficia de un banner in footer. UP!
 6. Încă suntem în căutare! UP! ZAFEST PROJECT SEASON 2
 7. Maintitle

  .maintitle { font-size: 14px; font-weight: 300; padding: 0 45px; height: 75px; line-height: 75px; background: url(http://area-games.ro/forum/uploads/set_resources_53/84c1e40ea0e759e3f1505eb1788ddf3c_cellpicgl.png) no-repeat; background-size: 100% 100%; margin: 0 0px 0 -15px !important; color: #fff; } Iar pentru border, pui ce ti-a dat baiatu de mai sus!
 8. Cumpar tema IP.Board 4.2.x

  pm me!
 9. Problema afisare forum

  Rezolvat !
 10. Problema afisare forum

  Salut PCT, am incercat singur sa rezolv o problema aparuta peste noapte si nu am reusit.Din pacate e prima data cand patesc asa ceva, si nu stiu ce am omis ceva de se vede in felul asta. http://prntscr.com/imollm Din pacate problema aparuta este doar legata de gradele de moderare.Daca nu ai drepturi de moderare nu apare asa.Apare pe tot ecranul pentru membrii. Astept o rezolvare in cazul in care cunoasteti problema!.
 11. Problema afisare forum

  Done.
 12. Problema afisare forum

  PM ME ( pentru forum ) poate gasesti tu, eu sincer nu am descoperit buba.
 13. Modificare redirectionare TeamSpeak

  Lasa un link catre forum ( si pune si tema pe vizibil )
 14. GRAPHIC DESIGN CONTRA-COST

  Ce pot realiza?~ LOGO-URI ~ AVATARE / NO AVATARE ~ COVER FACEBOOK/TWITTER/YOUTUBE s.a.m.d~ CARTI DE VIZITA~ TRICOURI ~ BANNERE TS / FORUM s.a.m.d~ IMAGINI SIDEBAR ~ ALTE IMAGINI ( ADOBE ILLUSTRATOR + PHOTOSHOP ) - NU MA OCUP DE EDITARE VIDEO~~~ OCAZIONAL REALIZEZ SI TEME IPB 3.X/4.X~~~Portofoliu?IL AVETI IN SEMNATURA ( CONTINE IN MARE PARTE AVATARE, DAR SI ALTE IMAGINI, DECI VA PUTETI DA SEAMA DE ABILITATILE MELE )Metode de contact?Mesaj aici pe forum ( doar daca aveti un leu in buzunar ) Mesaj pe discord ( va dau un server in privat )Mesaj pe teamspeak ( va dau server in privat )Facebook : Florin.dctPentru plata?Paypal/Bancar ( la care trebuie sa verific personal ) - nu am internet banking / uneori si paysafe.Alte detalii le dau in privat.Iar pentru cei cu care am colaborat pana acum ii rog sa lase o dovada aici sa dovedeasca ca sunt om cinstit si ca au fost multumiti!
 15. CUMPAR TABLETA GRAFICA

  Nu e vorba de contul de paypal, e vorba de contul bancar ( de card )
 16. CUMPAR TABLETA GRAFICA

  Cumpar o tableta grafica ( pretul maxim sa fie de 180 de lei ).Daca sunteti posesorii unei astfel de tablete astept un mesaj in privat.
 17. CUMPAR TABLETA GRAFICA

  Am uitat sa precizez ca detin bani paypal, si nu pot atasa dintr-o prostie de a mea cardul la paypal ( l-am bagat de prea mult ori la inceput cand nu stiam cum functioneaza si acum trebuie sa sun in America ) Astept si alte idei.
 18. Procesor și disk 100%

  Foloseste in primul rand malwarebytes ( sa scanezi tot pc-ul ) pentru a vedea daca nu un virus cauzeaza toata chestia asta.Au fost cazuri in care nu au scapat de problema asta nici dupa reinstalarea windows-ului.
 19. sidebar

  Pai poti sa iti pui n block-uri in sidebar, nu e doar unu singur si atat.
 20. sidebar

  De ce nu folosesti custom sidebar blocks? Si le instalezi doar pe prima pagină? E mult mai simplu!
 21. Pareri csblack.ro

  Da, nu e deflecton e deflection.Si nu, nu ai facut nimic la ea.
 22. Ce parere aveti de goldskill.ro?

  Abureli, mai lasati din balivernele astea cu reclama pe youtube.Tu crezi ca asa se intretine o comunitate?
 23. Problema Slidere

  De ce vorbesti fara sa gandesti? ON: Tema are nevoie si de codurile js pentru ceea ce vrei tu.Adica slider-ul ala din cate stiu eu foloseste js!
×