Jump to content

dOc MFX

+Helpers
 • Content count

  348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Everything posted by dOc MFX

 1. dOc MFX

  Servicii Graphic & Web Design

  Preturi imagini: Logo vectorial - incepand de la 5 euro (+ 5 euro - fisiere .ai & .psd); Pachet logo & banner/background - incepand de la 10 euro (+ 5 euro - fisiere .ai & .psd); Pachet forum 1 [logo, banner/background, no avatar] - incepand de la 15 euro (+ 5 euro - fisiere .ai & .psd); Pachet forum 2 [logo, banner/background, no avatar, favicon + doua imagini la alegere] - incepand de la 20 euro (+ 5 euro - fisiere .ai & .psd); Preturile pentru altfel de imagini se stabilesc in privat in functie de complexitate si dimensiuni. Preturi teme: IPB 3: 30 euro - fara imagini. Pentru imagini trebuie sa comandati si unul dintre pachetele de mai sus. Ex: IPB 3 + Pachet logo & banner 30+10=40 euro. IPB 4: 35 euro - fara imagini. Pentru imagini trebuie sa comandati si unul dintre pachetele de mai sus. Ex: IPB 4 + Pachet logo & banner 35+10=45 euro. Pachetele pentru imagini luate impreuna cu temele dispun de toate fisierele tip .ai/.psd fara adaosul de 5 euro. Portofoliu personal ( https://www.behance.net/docdesignro )
 2. dOc MFX

  Servicii Graphic & Web Design

  New portofolio ( https://www.behance.net/docwebdesignro ) UP! ANUNT VALABIL!
 3. dOc MFX

  Păreri forum EvoPlay.Ro

  La prima chestie ne mai gandim .Putine teme folosesc meniu fix, si pe restul temelor tot sus te intorci sa schimbi pe ce doresti. Account verified ( este persoanele ce fac parte din staff-ul evoplay, adica ce detin unul dintre gradele de jos din legenda.Membrul are la Account ( unknown ) deoarece nu stim nimic despre el.
 4. dOc MFX

  Logo ipb

  Depinde cum ai logo-ul facut, un link de la forum si te ajut.
 5. dOc MFX

  Logo ipb

  Folosesti in css filter: grayscale(100%); Depinde cum vrei sa il pui, daca il pui direct, ii dai pe hover in loc de 100% - 0%
 6. dOc MFX

  Servicii Graphic & Web Design

  Actualizare preturi Servicii Graphic & Web Design >> Preturi TEME / TEMPLATE-URI .Teme IPB 3.x - Pretul unei teme este de 50 de euro ( nu sunt incluse imaginile precum : logo/banner/no-avatar s.a.m.d ) .Teme IPS 4.0 / 4.1 / 4.2 / 4.3 - Pretul unei teme este de 70 de euro ( nu sunt incluse imaginile precum : logo/banner/no-avatar s.a.m.d ) .Template-uri bazate pe html - Pretul unui template variaza in functie de complexitatea si numarul paginilor ( nu sunt incluse imaginile precum : logo/banner/no-avatar s.a.m.d ) ~~ Daca doriti o tema cap coada personalizata cu tot cu imagini puteti aplea si la cele 2 pachete de mai jos. >> Preturi PACHETE .Pachet 1: Logo / Banner / No-avatar / Banner Teamspeak / - Pretul acestui pachet este de 25 de euro. .Pachet 2: Logo / Banner / No-avatar / Cover Facebook / Avatar Facebook / Banner Teamspeak / Iconite teamspeak - 35 de euro. ~~Pachetele pentru imagini luate impreuna cu temele dispun de o reducere de 5 euro ( Spre exemplu Tema IPB 3.x + Pachet 1 ~ 50+25 euro = 75 ) ~~Pastrarea copyright-ului va aduce suportul la orice ora din zi si din noapte ( scoaterea acestuia va pierde calitatea de client ) Portofolii mai vechi ( https://www.behance.net/docdesignro / https://www.behance.net/compactdes2579 )
 7. dOc MFX

  Problemă - Nu îmi pot pune avatar!

  Problema persista si pe tema default?
 8. dOc MFX

  Vand tema ips 4.3.x

  Vand tema 4.3.x ( dark ) IMAGINI: - https://imgur.com/a/Kr9r169 VERSIUNE: - testata pe 4.3.x MODALITATI DE CONTACT: - pm pe forum - mesaj pe facebook ( https://www.facebook.com/cyberpixelz/?ref=bookmarks ) - pm pe discord dOc#4686 PRET: - 15e vanzare multipla, 30e vanzare unica - se accepta doar paypal INFO: - Pastrarea copyright-ului va permite acces-ul la modificarea temei ( doar cu un simplu pm ) - Primiti si psd-ul logo-ului in caz ca doriti sa il pastrati. - Este full responsive - Profil prin pop-up - Eventualele modificari minore sunt gratuite ( pentru modificari majore se percepe o taxa in + ) - Pentru alte informatii pm.
 9. dOc MFX

  Vand tema ips 4.3.x

  Am trimis ticket acolo sa fie stearsa tema.A fost o neintelegere cu licenta in urma careia contul a fost blocat.Deci nu o sa fie o problema ca nu va fi vanzare unica.
 10. dOc MFX

  Vand Index-uri Pentru comunitati de gaming

  Deja pe forumul secundar unde a postat si-a luat ban pentru recomnadare si multi-account.
 11. dOc MFX

  Păreri forum În Forță România

  Vrei sa fii aplaudat din buci? Bravo esti mare hacker, ai dat de httrack.Pentru mine e un motiv de fala ca puradei ca voi fura munca, inseamna ca va place.Orice tema poate fi furata, dar nu pentru mult timp.Furati o tema va puneti copyright pe ea si va laudati timp de maxim 1-2 luni cat va tine host-ul, iar dupa va plangeti in pumni ca nu va primeste nimeni pe un forum de 2 lei.
 12. dOc MFX

  Vand Index-uri Pentru comunitati de gaming

  Aaa am inteles, ai 2 conturi de pe unul postezi si de pe celalt te lauzi, super.Am intrat pe o alta comunitate si te-am vazut si acolo, chiar foarte fain sa te lauzi singur.
 13. dOc MFX

  Vand Index-uri Pentru comunitati de gaming

  Poate sa se lanseze si peste 3 ani, nu pui poze cu index-uri doar asa de pamplezir si zici ca oferi servicii. Anunt: Salut aceasta pagina se ocupa cu creearea paginilor web pentru comunitati de gaming din romania! Oferim servicii avansate contra cost. Persoanele care vor pastra creditele in footer vor primii suport tehnic gratuit. Se pot face si index-uri la comanda. Primul index scos pe piata valoreaza 5 euro. Metoda de plata se face paysafe/paypal Momentan comenzile se fac aici. Alea nu sunt avansate bro, alea sunt niste pagini simple ce nu valoreaza nici macar 1 euro, dar 5, dar 10.Pe langa asta intalnim urmatoarele culori ( mov, mov mai inchis, verde, galben, albastru ).Ma duc sa imi iau si eu niste oua de la magazin sa fac o omleta, si ma gandesc sa mai adaug niste crema de pantofi, cateva bucati de caramida, vreo 2kg de vopsea sa le amestec cu ouale sa vedem ce iese ( asta denota din poze ).Nu sunt rau, nu vin cu hate, dar daca oferi servicii prezinta ceva concludent.
 14. dOc MFX

  Vand Index-uri Pentru comunitati de gaming

  Am intrat, dar nu gasesc index-urile. Pe langa asta vad ce servicii avansate oferi, ca nici bg-ul din header nu stii sa il pui cum trebuie ( se repeta )
 15. dOc MFX

  Tutorial aranjare subforumuri pe 3 coloane

  Din pacate am gresit eu, si imi asum, am luat tot codul din nou sa ma uit peste el.-.-
 16. dOc MFX

  Tutorial aranjare subforumuri pe 3 coloane

  Poti sa imi faci si mie un screen cum iti arata tie forumul cu codul de mai sus? ( Multumesc anticipat )
 17. dOc MFX

  Tutorial aranjare subforumuri pe 3 coloane

  Ti-a trimis strong, unde ai gresit. E tutorialul tau, nu ma bag peste tine!
 18. dOc MFX

  Tutorial aranjare subforumuri pe 3 coloane

  {{if $forum->description}} <div class="ipsDataItem_meta ipsType_richText ipsContained">{$forum->description|raw}</div> {{endif}} {{if $forum->hasChildren()}} <ul class="puffysticks-subforums"> {{foreach $forum->children() as $subforum}} <li{{if \IPS\forums\Topic::containerUnread( $subforum )}} class="unread"{{endif}}> <a href="{$subforum->url()}">{{if \IPS\forums\Topic::containerUnread( $subforum )}}<span class='ipsItemStatus ipsItemStatus_tiny {{if !\IPS\forums\Topic::containerUnread( $subforum ) && !$subforum->redirect_on}}ipsItemStatus_read{{endif}}'><i class="fa fa-circle"></i></span> {{endif}}{$subforum->_title}</a> </li> {{endforeach}} </ul> {{endif}} Adaugasem eu un > mai sus, de asta nu o gaseai.
 19. dOc MFX

  Tutorial aranjare subforumuri pe 3 coloane

  O mica corectie ai uitat sa inchizi un > la ( e inchis gresit ) <li>{{if \IPS\forums\Topic::containerUnread( $subforum )}} class="unread"{{endif}}>
 20. dOc MFX

  [Ajutor] Cum pot rezolva acest bug ?

  Poti sa lasi si o rezolvare pentru cei ce intampina o problema similara.
 21. dOc MFX

  Servicii Graphic & Web Design

  up!
 22. dOc MFX

  Problema errori tema

  Problema tema! http://prntscr.com/kkynk6 | https://gyazo.com/46053790229f5679c1fb3a76694c0d22 Pe domeniul unde am tema, adica unde am editat tema merge perfect, cand o instalez pe alt domeniu apar probleme ba cu incarcarea svg-urilor, ba cu acele warning-uri.Poate sa fie si de la versiunea de php? Intreb deoarece nu m-am confruntat cu asa ceva pana acum.Am facut si upgrade pe domeniul acela de la 3.4.8 la 3.4.9 si tot la fel.Este un caz singular nu apare pe alte teme.Daca sunt necesare si alte detalii astept un reply. Pe forumul unde este urcata tema si merge foloseste php 7.0, asta foloseste 5.6 ( si da am urcat imaginile )
 23. dOc MFX

  Cat valoreaza sistemul meu?

  Iei fiecare piese o treci prin pc garage si faci un calcul.
 24. dOc MFX

  Păreri forum În Forță România

  Si o sa fac acest post chiar daca e double post, dar un moderator ca, @Courage ar putea sa il contopeasca cu cel de sus. EDIT: - Rezolvat bg-ul la mesaje - Adaugat href pe avatar - A fost schimbat si fontul ( "Roboto", "Helvetica Neue", Helvetica, Arial, sans-serif ) - Au fost modificate statisticile. - Au fost adaugate butoanele jos in footer, si scoase de sus din breadcrumb. - A fost modificat background-ul forumului. - A fost modificata si conditia pentru reporturi acum apare doar persoanelor ce au acces la acp / reporturi. - Au fost modificate butoanele in topic. URMEAZA SI SCHIMBAREA LOGO-ULUI CAT DE CURAND CU CEVA MAI ATRAGATOR + alte update-uri destul de consistente.
 25. dOc MFX

  Păreri forum În Forță România

  Urmeaza sa ma conformez pentru ideile tale, sunt excelente.
×