Jump to content

ShoczCD

Members
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

ShoczCD last won the day on August 19

ShoczCD had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About ShoczCD

 • Rank
  Ucenic
 1. Licență: Deținem o licență expirată ( Dacă proiectul va avea succes vom investi și în reînoirea acesteia ) - Asta este pentru cârcotași / nu ne fermim de acest lucru. Am scris acolo informații suplimentare: Licență avem dar este expirată, dacă are succes proiectul o să o reînoim.Asta nu înseamnă că dăm dovadă de neseriozitate. Și sunt curios dacă această părere vine din partea ta sau a lui Alexandru marele web-designer că sunt curios.Oricum tema va ajunge pe net din cauza plagiatorilor ca ( Alex6ndru ),
 2. Bună dimineața/seara stimați utilizatori ai forumului PCtroubleshooting. După ce am pus la punct tema și categoriile forumului nostru în proporție de 80% , am decis să facem și o prezentare prin care să primim păreri/critici și observații despre acestea.Forumul rulează pe versiunea 4.1.19 ( penultima versiune de IPB ). Informații suplimentare: Fondatori: SHOCZ/SoLiD#/CAFFREY ( Oricând aveți o problemă puteți apela cu încredere la noi ) Licență: Deținem o licență expirată ( Dacă proiectul va avea succes vom investi și în reînoirea acesteia ) - Asta este pentru cârcotași / nu ne fermim de acest lucru. Serverele comunității: Momentan avem 2 servere ( teamspeak ~ ts.global-space.ro & mix ~ mix.global-space.ro ) Cum se oferă gradele?: Orice utilizator pleacă de la gradul de moderator iar maxim-ul unde poate ajunge este administrator dar acolo se ajunge foarte greu și în funcție de încrederea oferită. Când am deschis acest forum?: A fost deschis pe data de 13.08.2017. Ce oferiți nou?: Tot ce ține de serverul de teamspeak și forum va fi automatizat în mare parte prin scripturi create de SoLiD# ( Scripturi ca: creare canal/oferire grad premium și canal premium atunci când donați/statistici steam ș.a.m.d ) Logoul va rămâne doar un scris?: Nu, lucrăm deja la un logo să nu fie nici prea pompos și nici prea simplu. Aveți certificat SSL?: Va fi cumpărat și configurat în maxim 2 săptămâni. Altele: Domeniu principal: http://global-space.ro/ Forum: http://community.global-space.ro/ Teamspeak: ts.global-space.ro Cont de test: Nume ( Jhon Doe ) / Parolă ( 999123 ) Pentru mai multe întrebări vă aștept cu un reply în acest topic.
 3. Portofoliu Shocz - Compact Design

  Stream offline!
 4. Portofoliu Shocz - Compact Design

  Textul asa a vrut persoana respectiva sa fie.Da exista doar ca are DNS pe un alt domeniu pana ce va fi trecut global space pe host. Va fi un proiect amplu, adica din global-space vor pleca ramuri catre mai multe domenii de activitate cum ar fi themes.global-space.ro / teamspeak.globalspace.ro s.a.m.d Nu va fi ceva de gaming.
 5. Portofoliu Shocz - Compact Design

  TS.GLOBAL-SPACE.RO (89.40.105.37) Banner!
 6. Vand servicii graphic design

  UP!
 7. Portofoliu Shocz - Compact Design

  OPTIM HOST LOGO DESIGN
 8. Vand tema IPB 3.4 Carbon Edit

  10 simpla si pentru packet de imagini pm.
 9. Vand tema IPB 3.4 Carbon Edit

  Cum spune și titlul, vând temă IPB 3.4 pentru cei ce încă nu au trecut pe versiunea 4.x sau nu își doresc acest lucru. Tema este un edit al temei Carbon în proporție de 99% POZE: http://imgur.com/a/hMEC1 PS: Pentru cârcotași, nu mă interesează părerea voastră! Primiți report dacă veniți cu off-topic. PS2: OFER LOGO + BG + ALTE IMAGINI LA ACEASTA TEMA ( PERSONALIZATE DUPA BUNUL PLAC )
 10. EVICT ROMÂNIA

  1. Copia nu are valoare ( ești un leșinat dacă tot tu vii cu un astfel de reply ) 2. Userinfopane e buguit ca dracu la tema aia de pe ipb 3.4 ( http://prntscr.com/g1tdic ) 3. Csf, n-ai csf ( http://prntscr.com/g1tdpf ) 4. Csf, n-ai csf 2 ( http://prntscr.com/g1tdym ) 5. Ti-au dat baietii bani sa le faci o tema si tu iti bati joc de ei. 6. Cand o sa vii cu ceva original sa te mai iei de cristian pana atunci poti sa iti pui streangu de gat si sa iti iei viata, mersi. PS: Sunt multe alte buguri, dar ma rezum doar la ce am scris mai sus. EDIT: Vad ca tu esti fan Svetlakov? ca i-ai luat si logo-ul :))))
 11. Portofoliu Shocz - Compact Design

  Ti-am trimis PM.
 12. Portofoliu Shocz - Compact Design

  Custom f_icons
 13. Vand servicii graphic design

  Up!
×