Jump to content

Cristian Andrei

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Cristian Andrei

 1. Mersi. Eu chiar n-am stiut. Tot cautam prin help dar n-am gasit nimic.
 2. Probabil nu ai rank-ul care are acces la AdminCP. și ModeratorCP sau probabil ai rank-ul dar nu are setat accesele. Mai poate fi o posibilitate, să fie în jos-ul pagini sau pe lângă profil, dacă e asa, asa e facută tema.
 3. Bună ziua, numele meu este Cristian Andrei. Caut un site/blog care caută scriitori pentru articole sau persoane care promovează site-ul. Bineînțeles, cu plată. Măcar 5-6 euro în fiecare luna pentru serviciile prestate. Contact me.
 4. Caut site de IT/Gaming care plătește pentru serviciile oferite.

 5. Mai este valabil anunțul? Adică, aș vrea să întru în această 'mica-afacere'. Am mult timp la dispoziție și măcar să fac ceva profitabil din asta. PM me.
 6. CLICK PE IMAGINE PENTRU DIMENSIUNEA ORIGINALA
 7. Nu ai de ce să-ți faci griji, suntem o comunitate unită și ajutăm membri cu orice ne stă în putință.
 8. Melodie destul de reușită, sper să mai lanseze cantece, o știu pe artistă din serialul de pe Disney.
 9. Păi, poate nu toată lumea se pricepe la așa ceva.. d-aia doresc să se mărească limita.
 10. Lucrările mele, am zis să încep cu câteva avatare și după o să mai postez bannere/logouri!
 11. "Încearcă să devii un om de valoare, nu unul de succes"
   

 12. Ești bătut în cap? De ce nu lași mă link de la forum/comunitate? Ți-e rușine să nu te faci de râs sau cum? Dacă tot ceri ajutor de la noi, lasă-ne să vedem problema.
 13. Bună, Sugestia mea este următoarea, mărirea limitei de upload când dorești să-ți schimbi avatarul, momentan este 49.9712kb, propun să fie mărită măcar la 1mb.
 14. Nu îmi asum drepturile de autor pentru această creație! Eu doar am schimbat textele! CLICK PE IMAGINE PENTRU DIMENSIUNEA COMPLETA!
 15. Nu pot să-ți fac dacă nu văd cum arată forum-ul, plus că e o comunitate gratuită, n-ai șanse să faci ceva mare.. dar îți urez succes.
 16. Lucrezi frumos, măcar este ceva diferit față de ce fac ceilanti..
 17. Ce zici de un server SA-MP 50 slots pe domeniul badgame? Host-ul expiră peste 2 săptămâni, poți să-l plătești în contiunare, 2 euro în fiecare luna.
 18. De ce nu vinzi ceea ce faci? Dacă poți să scoți 8 euro, poți să-ți cumperi propriul domeniu .ro!
 19. Probabil s-a referit la cineva care a cumpărat deja o licență și o vinde. Așa mă gândesc, probabi că sunt firme care vând licențe dar nu sunt românești. Caută pe google, până la urmă 'google îs your friend'. Noroc!
 20. Nașpa lucrările, consider că majoritatea nu sunt făcute de ține, ci doar ai aruncat un text aiurea pe ele și le postezi pe forum.. Știi de ce zic asta? Mi-a dat de gândit lucrarea asta.. Tu ce crezi?
 21. Nume: Cristian Andrei Vârstă: 14 ani Cât de bine cunoști limbă engleză?: 8/10. Timp disponibil: Păi, este vacanță de vară, stau câte 5-6 ore pe zi doar la PC.
 22. Se poate chiar și fără nici o taxă, dacă faci retragerea din cont, doar că băncile românești nu sunt acceptate. Dar poți să deschizi cont în euro IBAN pe SEPA internațional.
×
×
 • Create New...