Jump to content

eMosh

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eMosh

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gata,astept sa imi dai accept
 2. Salut,Emi ma numesc,16 ani,mate info,si vreau sa continui un proiect inceput cu un scripter in care am multa incredere,acum ca sa ducem proietul la un alt nivel,ne trebuie cineva cu experienta in script,sa spunem medie.Serverul vreau sa fie RPG,asta prinde in Romania,dar vreau sa il facem putin mai mult diferit de serverele noastre uzate,care copiaza tot si pun doar o cireasa ca sa fie diferiti.Am host cumparat pana pe 18 august,si intentionez sa avem ceva facut pana atunci,dar serverul cred ca o sa fie deschis in septembrie,cand terminam proiectul.O sa facem si colabaorari cu diferiti youtouberi sau o sa cumparam provomari,pentru a ne rasplati munca.Cine este interesat,un reply aici si va dau skype.
 3. Salut,astazi vreau sa vand gamemod-ul facut de Mefisto,care a fost editat si rezolvat in mare parte de mine. Bug-uri rezolvate: Bug-uri vizuale la LSPD,SPAWN,DS,CARTIER PRIVAT. Bug la case,nu puteai sa vinzi casa cuiva sau la state,si am adaugat comenzi. Bug la masini rezolvat,acum poti vinde masinile la DS si am adaugat o noua comanda pentru a vinde masina unui player. Bug rezolvat la /shop,nu puteai folosi slotul cumparat. Bug rezolvat la robshop,am actualizat biz-ul de unde poti fura(inca nu este terminat in totalitate) Bug rezolvat la rob normal,totul merge conform planului. Sisteme adaugate/rezolvate: Sitemul de minigames rezolvat Sistemul de jobs rezolvat Sistemul spray rezolvat Mapping adaugat Gamemodul vine la pachet cu panelul.Instalarea gamemodului se va face de catre mine daca este nevoie.Gamemodul este 10 euro,cu 7 zile de scripting gratuit.Skype:emilian.cosmin9 Daca doriti imagini,gamemodul se gaseste pe net in mare parte,80% buguit,deci putetei vedea de acolo.
 4. Pai nu pot gasi linia in gamemode,de asta paote ma poti ajuta cu un TW,daca poti
 5. Ok,multumesc,dar oricum am nevoie de cineva m-ai experimentat ca mine in script,serverul va evolua si am nevoie de cineva expermintat cat de cat. Si nu inteleg ce mi-ai explicat,daca nu te superi,mai multe detalii?
 6. Salut,am un server 50 sloturi mod RolePlay,gamemode modifcat de mine si de un prieten.Eu sunt incepator in script,iar acel prieten era sura mea de ajutor.Din pacate nu am mai colaborat,iar acum am nevoie de un scripter.Administrarea serverului,reclama,forumul,panelul etc ma voi ocupa eu,am nevoie doar sa imi rezolve un mic bug si sa fie acolo cand am nevoie de el pentru mici update-uri,bug-ul consta ca nu pot intra si iesi din HQ mafiei Loz Aztecas.Nu stiu cum sa rezolv asta.Contact Skype:emilian.cosmin9
×
×
 • Create New...