Jump to content

OXYD

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OXYD

 • Rank
  User Nou
 1. Cum modific forma avatarului?

  Acum se vede asa.. http://imgur.com/tl5CkM2 Eu vreau sa se vada in marimi de 150 x 250 sau 150 x 300
 2. Cum modific forma avatarului?

  http://oldskills.ro/
 3. Salut! Cum pot modifica forma avatarului sa arate dreptunghiular si nu un cerc? http://imgur.com/a/fvWGr
 4. CS:GO Panel

  Salut! Doresc sa-mi creez un mic panel pentru serverul meu de CS:GO , in care sa am : - Players Stats ( Top , Kills , Deaths , Assists , Hours etc.) - Admin Panel (Din care pot da kick , mute , ban etc.) - SI Player Profiles (Fiecare player sa aiba profilul lui , sa se vada doar statisticile lui , si grad-ul pe care il ocupa pe server (Admin , Moderator , Helper etc.) Ma poate ajuta cineva?
 5. ShoutBox

  Salut! Cum pot scoate acele linii argintii dintre fiecare mesaj de la shoutbox? http://imgur.com/a/z3DJU
 6. Server List IPB

  Si unde mai exact pot edita?
 7. Server List IPB

  Salut! Am instalat asta: https://webflake.sx/files/file/462-p33-server-list/ Si nu stiu cum sa adaug servere sa apara pe forum Ma poate ajuta cineva?
 8. Conectare baza de date la Game Panel?

  Ce mi.ai dat tu , cred ca sunt admin paneluri . Eu am nevoie de un panel pentru jucatori , care sa poata fi accesat de oricine , sa poata vedea orele , statusul daca e on pe server sau nu etc.
 9. Buna ziua. As dori sa creez un user panel pentru serverele mele de joc , dar nu stiu cum sa conectez baza mea de date la forum , unde sunt salvate statisticile , si sa conectez gametracker la game panel , care sa arate orele jucate , daca jucatorul e on/off pe server. Cine e dispus sa ma ajute , va rog , am mare nevoie
 10. Nume colorat la o categorie/forum

  Multumesc Mult!
 11. Nume colorat la o categorie/forum

  Unde il adaug?
 12. Salut! Vreau sa imi pun pe forum culori la cererile de grade si nu merge. De exemplu folosesc la numele unei sub sectiuni Cerere Grad [<span style="color:Lime; background-image:url(http://i.imgur.com/iEsGrKJ.gif);">ON</span>] Si imi apare asa:
×