Jump to content

OXYD

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About OXYD

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut! Vreau sa incep un proiect destul de mare , dar as avea nevoie de un scripter php care sa faca site-ul exact cum doresc eu. Daca vreti sa ma ajutati gratis , puteti sa imi dati add pe discord: OXYD #9098 sau pe Steam: http://steamcommunity.com/id/kenoxyd Daca doriti contra-cost , nu veniti cu preturi prea mari , pentru ca nu am de gand sa platesc atata.
 2. Salut! De curand am observat un bug la tema . Cand apas pe mark community as read si aleg orice de acolo , imi zice asta https://ibb.co/bWXUNG Puteti sa imi dati un script in care sa pot edita tot footer-ul pentru change theme , language si ce mai e acolo?
 3. Salut ! Stie cineva cum pot repara sa se vada cum trebuie cand cineva adauga un reply sau un topic?
 4. OXYD

  ServerTracking

  Salut , cum pot adauga jocul CS:GO , in lista pentru server tracking? Am urmatorul cod , si nu stiu cum sa adaug si csgo (codul nu este creeat de mine)
 5. OXYD

  ServerTracking

  Salut , cum pot adauga jocul CS:GO , in lista pentru server tracking? Am urmatorul cod , si nu stiu cum sa adaug si csgo (codul nu este creeat de mine)
 6. Am intrat pe whmcs si vad ca trebuie sa cumpar ceva , pentru ce trebuie sa platesc? vad ca scrie ceva cu clienti , dar nu m-am prins
 7. Salut! M-am decis sa dechid o firma de hosting. Nu e nevoie sa imi spuneti ca o sa am nevoie de bani , deoarece am bugetul prestabilit , intrebarile mele sunt urmatoarele: Cum creez un site pentru hosting (php , cu comenzi online si tot ce mai are un site de hosting) Care este diferenta dintre Hosting Provider si Hosting Service Cum pot sa invat cum decurce treaba sau sa ma "imprietenesc" cu facturile , TVA , si tot ce tine de restul chestiilor (banuiesc ca sunt importane) Este permisa revanzarea? De ex. eu cumpar host de la o firma anume , si dau datele hostului , respectivului client? Care este treaba cu resellerele? Unde pot vedea niste tutoriale despre ele , sa vad cum decurge treaba. Si mai aveti alte sfaturi/lucruri despre care ar trebui sa stiu?
 8. OXYD

  Model Tema

  Salut! Cum pot face sa face ca si categoriile de la tema asta sa aiba spatii intre categorii , cum are si tema asta
 9. Acum se vede asa.. http://imgur.com/tl5CkM2 Eu vreau sa se vada in marimi de 150 x 250 sau 150 x 300
 10. Salut! Cum pot modifica forma avatarului sa arate dreptunghiular si nu un cerc? http://imgur.com/a/fvWGr
 11. OXYD

  Realizare panel CS:GO

  Salut! Doresc sa-mi creez un mic panel pentru serverul meu de CS:GO , in care sa am : - Players Stats ( Top , Kills , Deaths , Assists , Hours etc.) - Admin Panel (Din care pot da kick , mute , ban etc.) - SI Player Profiles (Fiecare player sa aiba profilul lui , sa se vada doar statisticile lui , si grad-ul pe care il ocupa pe server (Admin , Moderator , Helper etc.) Ma poate ajuta cineva?
 12. OXYD

  ShoutBox

  Salut! Cum pot scoate acele linii argintii dintre fiecare mesaj de la shoutbox? http://imgur.com/a/z3DJU
 13. OXYD

  Server List IPB

  Si unde mai exact pot edita?
 14. Salut! Am instalat asta: https://webflake.sx/files/file/462-p33-server-list/ Si nu stiu cum sa adaug servere sa apara pe forum Ma poate ajuta cineva?
×
×
 • Create New...