Jump to content

OXYD

Members
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OXYD

 • Rank
  User Nou
 1. Am intrat pe whmcs si vad ca trebuie sa cumpar ceva , pentru ce trebuie sa platesc? vad ca scrie ceva cu clienti , dar nu m-am prins
 2. Salut! M-am decis sa dechid o firma de hosting. Nu e nevoie sa imi spuneti ca o sa am nevoie de bani , deoarece am bugetul prestabilit , intrebarile mele sunt urmatoarele: Cum creez un site pentru hosting (php , cu comenzi online si tot ce mai are un site de hosting) Care este diferenta dintre Hosting Provider si Hosting Service Cum pot sa invat cum decurce treaba sau sa ma "imprietenesc" cu facturile , TVA , si tot ce tine de restul chestiilor (banuiesc ca sunt importane) Este permisa revanzarea? De ex. eu cumpar host de la o firma anume , si dau datele hostului , respectivului client? Care este treaba cu resellerele? Unde pot vedea niste tutoriale despre ele , sa vad cum decurge treaba. Si mai aveti alte sfaturi/lucruri despre care ar trebui sa stiu?
 3. Model Tema

  Salut! Cum pot face sa face ca si categoriile de la tema asta sa aiba spatii intre categorii , cum are si tema asta
 4. Cum modific forma avatarului?

  Acum se vede asa.. http://imgur.com/tl5CkM2 Eu vreau sa se vada in marimi de 150 x 250 sau 150 x 300
 5. Cum modific forma avatarului?

  http://oldskills.ro/
 6. Salut! Cum pot modifica forma avatarului sa arate dreptunghiular si nu un cerc? http://imgur.com/a/fvWGr
 7. Realizare panel CS:GO

  Salut! Doresc sa-mi creez un mic panel pentru serverul meu de CS:GO , in care sa am : - Players Stats ( Top , Kills , Deaths , Assists , Hours etc.) - Admin Panel (Din care pot da kick , mute , ban etc.) - SI Player Profiles (Fiecare player sa aiba profilul lui , sa se vada doar statisticile lui , si grad-ul pe care il ocupa pe server (Admin , Moderator , Helper etc.) Ma poate ajuta cineva?
 8. ShoutBox

  Salut! Cum pot scoate acele linii argintii dintre fiecare mesaj de la shoutbox? http://imgur.com/a/z3DJU
 9. Server List IPB

  Si unde mai exact pot edita?
 10. Server List IPB

  Salut! Am instalat asta: https://webflake.sx/files/file/462-p33-server-list/ Si nu stiu cum sa adaug servere sa apara pe forum Ma poate ajuta cineva?
 11. Conectare baza de date la Game Panel?

  Ce mi.ai dat tu , cred ca sunt admin paneluri . Eu am nevoie de un panel pentru jucatori , care sa poata fi accesat de oricine , sa poata vedea orele , statusul daca e on pe server sau nu etc.
 12. Buna ziua. As dori sa creez un user panel pentru serverele mele de joc , dar nu stiu cum sa conectez baza mea de date la forum , unde sunt salvate statisticile , si sa conectez gametracker la game panel , care sa arate orele jucate , daca jucatorul e on/off pe server. Cine e dispus sa ma ajute , va rog , am mare nevoie
 13. Nume colorat la o categorie/forum

  Multumesc Mult!
 14. Nume colorat la o categorie/forum

  Unde il adaug?
 15. Salut! Vreau sa imi pun pe forum culori la cererile de grade si nu merge. De exemplu folosesc la numele unei sub sectiuni Cerere Grad [<span style="color:Lime; background-image:url(http://i.imgur.com/iEsGrKJ.gif);">ON</span>] Si imi apare asa:
×