Jump to content

Se7eN StarArea.ro

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Se7eN StarArea.ro

 • Rank
  User Nou
 1. Cum aranjez Gradele la legenda?

  Deci mergi la Overview --> Plugins --> Group Name Indicator(daca-l ai instalat) , in dreapta lui este creionul ( edit ) apesi pe el si aranjezi gradele cum doresti !
 2. Cum dau acces la un grad anume pentru un block din sidebar?

  Members --> Staff --> Moderators , click pe Add Moderator , ai 2 variante Group si Membru , dai pe Membru , alegi membru care doresti si bifezi la ce sa aiba acces si la ce nu , bafta !
 3. Cum aranjez Gradele la legenda?

  Salut , Intri in Group name indicator si acolo iti apar toate gradele , in stanga fiecarui grad este un buton sau nu mai tin minte daca e pe IPB , stai cu click-ul apasat pe el si muti gradul mai sus sau mai jos , le aranjezi in orice mod doresti.
 4. Parere StarArea Romania

  Salut , > Chiar crezi ca trimitem oameni sa faca reclame pe alte comunitati? , te gresesti amarnic . Nu permitem ca membrii comunitatii StarArea sa faca reclama pe alte comunitati , in caz ca vom prinde pe cineva v-a fi sanctionat conform regulamentului. Si multumim !. Asteptam pareri si orice feedback este bine venit. Multumim! Cu stima, DoC - STARAREA Romania
 5. Pareri Elite Gaming Zone

  Arata binisor , dar chatbox-ul cam strica designul forumui , schimbati si voi culorile !
 6. Parere comunitate Worldgame

  Incearca sa pui subforumurile in 3 colone ca arata urat asa .
 7. JuNNNNkie Gallery <3

  Frumos , apreciez ca iti oferi timpul ajutatand .
 8. Adaugare bara ce desparte, user profile de topic IPS 4.1

  Am rezolvat . Pentru cei care o sa mai intimpine asemenea probleme : Cauta : .cPost .cPost_contentWrap De obicei găsiți în forums.css și înlocuiți totul cu asta position: relative; border-left: 2px solid #424448; /* change the color and size */ padding: 7px 15px 15px 10px; T/C !
 9. Adaugare bara ce desparte, user profile de topic IPS 4.1

  IMI CER scuze de dublu post ,nu pot sa dau edit la precedentul , am gasit in framework -- misc.css , dar linia nu e pina jos si mi pe forum sunt niste linii care stau aiurea http://stararea.ro/forum/index.php cod : /* ======================================================== */ /* LISTS */ .ipsList_inline, .ipsList_reset { margin: 0; padding: 0; list-style: none; border-right: 1px solid #323232; } html[dir="ltr"] .ipsList_leftAlign { padding-left: 20px; } html[dir="rtl"] .ipsList_leftAlign { padding-right: 20px; } imagine :
 10. Adaugare bara ce desparte, user profile de topic IPS 4.1

  Framework.css nu exista , este doar framework din care se deschide popup.css
 11. Am o problema la forum www.stararea.ro , nu gasesc de unde sa adaug bara de despartire intre user profile si post ! Acum e asa : Si as vrea sa fie asa : Multumesc . Si as
×