Jump to content

Se7eN StarArea.ro

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Se7eN StarArea.ro last won the day on December 18 2017

Se7eN StarArea.ro had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Se7eN StarArea.ro

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se7eN StarArea.ro

  Păreri forum VIPGAME Romania

  Salutare, As vrea sa va prezint un nou proiect tip gaming, deschis Pe 3 Decembrie 2018 . Cei ce detinem acest domeniu avem o varsta si bine organizati , speram sa ajungem cat mai sus. > Comunitatea a fost deschisa pe baza platformei IPS 4.2.8. > Tema este una destul de default (deflection), pentru o navigare cat mai usora , un pic editata , dar nu prea mult. > Detinem servere De top in comunitate , chiar ( 1st ) sa zicem , . Nici un feedback nu este trecut cu vederea!
 2. Se7eN StarArea.ro

  Problema forum .

  Am rezolvat singur , rog T/C
 3. Se7eN StarArea.ro

  Problema forum .

  up Vreau sa rezolv si eu problema cu acele doa bare de jos , ms
 4. Se7eN StarArea.ro

  Problema forum .

  Up , am mai gasit ceva probleme dupa ce am pus codu ala . 1 . Mi-au aparut dublu bare . le-am insamnat cu rosu. 2. Iconita de facebook nustiu cum sa o scot , imi apare pe toate temele.
 5. Se7eN StarArea.ro

  Problema forum .

  Da , am rezolvat , dar s-a ingustat putin forumu , cum as putea sa-l fac mai lat un pic.?
 6. Se7eN StarArea.ro

  Problema forum .

  Scuze de dublu post , AM observat acuma , nu este acea linie in globaltemplate , iar codul unde nu as pozitionez ba imi despare headerul ba imi face 2 forumuri in jos , adica nu stiu unde sa-l pozitionez normal .
 7. Se7eN StarArea.ro

  Problema forum .

  Salut , am si eu o problema la tema forumului , Imi arata pe jumate de forum si nu stiu de ce , am cautat sa editez , rezolv aceasta problema , dar nimic . Daca stiti sa rezolvati aceasta problema va ramin recunoscator , ms.
 8. Se7eN StarArea.ro

  Tepari smaster.ro si boost-cs.com

  Am comandat un boost de la smaster , dupa care administratorul mi-a zis ca in 30 de mn maxim intra playerii , daca nu primesc banii inapoi , asa si nu a mai intrat nimeni si m-au blocat peste tot ca sa nu le dau mesaje , dovada: Mi-a zis sa trimit banii la boost-cs.com ca ei se unesc cu astia , nu mai stiu cum sa dau de ei , dar sa luati seama , asa oameni merita sa li se rupa picioarele si miinele sa vada ce inseamna munca nu sa fure , eu am invatat din greseala mea . Nu mai luati boost de pe platforme fantoma !
 9. Se7eN StarArea.ro

  Cum aranjez Gradele la legenda?

  Deci mergi la Overview --> Plugins --> Group Name Indicator(daca-l ai instalat) , in dreapta lui este creionul ( edit ) apesi pe el si aranjezi gradele cum doresti !
 10. Se7eN StarArea.ro

  Cum dau acces la un grad anume pentru un block din sidebar?

  Members --> Staff --> Moderators , click pe Add Moderator , ai 2 variante Group si Membru , dai pe Membru , alegi membru care doresti si bifezi la ce sa aiba acces si la ce nu , bafta !
 11. Se7eN StarArea.ro

  Cum aranjez Gradele la legenda?

  Salut , Intri in Group name indicator si acolo iti apar toate gradele , in stanga fiecarui grad este un buton sau nu mai tin minte daca e pe IPB , stai cu click-ul apasat pe el si muti gradul mai sus sau mai jos , le aranjezi in orice mod doresti.
 12. Se7eN StarArea.ro

  Parere StarArea Romania

  Salut , > Chiar crezi ca trimitem oameni sa faca reclame pe alte comunitati? , te gresesti amarnic . Nu permitem ca membrii comunitatii StarArea sa faca reclama pe alte comunitati , in caz ca vom prinde pe cineva v-a fi sanctionat conform regulamentului. Si multumim !. Asteptam pareri si orice feedback este bine venit. Multumim! Cu stima, DoC - STARAREA Romania
 13. Se7eN StarArea.ro

  Pareri Elite Gaming Zone

  Arata binisor , dar chatbox-ul cam strica designul forumui , schimbati si voi culorile !
 14. Se7eN StarArea.ro

  Parere comunitate Worldgame

  Incearca sa pui subforumurile in 3 colone ca arata urat asa .
 15. Se7eN StarArea.ro

  JuNNNNkie Gallery <3

  Frumos , apreciez ca iti oferi timpul ajutatand .
×