Jump to content

Se7eN StarArea.ro

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Se7eN StarArea.ro last won the day on December 18 2017

Se7eN StarArea.ro had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Se7eN StarArea.ro

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se7eN StarArea.ro

  Tepari smaster.ro si boost-cs.com

  Am comandat un boost de la smaster , dupa care administratorul mi-a zis ca in 30 de mn maxim intra playerii , daca nu primesc banii inapoi , asa si nu a mai intrat nimeni si m-au blocat peste tot ca sa nu le dau mesaje , dovada: Mi-a zis sa trimit banii la boost-cs.com ca ei se unesc cu astia , nu mai stiu cum sa dau de ei , dar sa luati seama , asa oameni merita sa li se rupa picioarele si miinele sa vada ce inseamna munca nu sa fure , eu am invatat din greseala mea . Nu mai luati boost de pe platforme fantoma !
 2. Se7eN StarArea.ro

  Cum aranjez Gradele la legenda?

  Deci mergi la Overview --> Plugins --> Group Name Indicator(daca-l ai instalat) , in dreapta lui este creionul ( edit ) apesi pe el si aranjezi gradele cum doresti !
 3. Se7eN StarArea.ro

  Cum dau acces la un grad anume pentru un block din sidebar?

  Members --> Staff --> Moderators , click pe Add Moderator , ai 2 variante Group si Membru , dai pe Membru , alegi membru care doresti si bifezi la ce sa aiba acces si la ce nu , bafta !
 4. Se7eN StarArea.ro

  Cum aranjez Gradele la legenda?

  Salut , Intri in Group name indicator si acolo iti apar toate gradele , in stanga fiecarui grad este un buton sau nu mai tin minte daca e pe IPB , stai cu click-ul apasat pe el si muti gradul mai sus sau mai jos , le aranjezi in orice mod doresti.
 5. Se7eN StarArea.ro

  Parere StarArea Romania

  Salut , > Chiar crezi ca trimitem oameni sa faca reclame pe alte comunitati? , te gresesti amarnic . Nu permitem ca membrii comunitatii StarArea sa faca reclama pe alte comunitati , in caz ca vom prinde pe cineva v-a fi sanctionat conform regulamentului. Si multumim !. Asteptam pareri si orice feedback este bine venit. Multumim! Cu stima, DoC - STARAREA Romania
 6. Se7eN StarArea.ro

  Pareri Elite Gaming Zone

  Arata binisor , dar chatbox-ul cam strica designul forumui , schimbati si voi culorile !
 7. Se7eN StarArea.ro

  Parere comunitate Worldgame

  Incearca sa pui subforumurile in 3 colone ca arata urat asa .
 8. Se7eN StarArea.ro

  JuNNNNkie Gallery <3

  Frumos , apreciez ca iti oferi timpul ajutatand .
 9. Se7eN StarArea.ro

  Adaugare bara ce desparte, user profile de topic IPS 4.1

  Am rezolvat . Pentru cei care o sa mai intimpine asemenea probleme : Cauta : .cPost .cPost_contentWrap De obicei găsiți în forums.css și înlocuiți totul cu asta position: relative; border-left: 2px solid #424448; /* change the color and size */ padding: 7px 15px 15px 10px; T/C !
 10. Se7eN StarArea.ro

  Adaugare bara ce desparte, user profile de topic IPS 4.1

  IMI CER scuze de dublu post ,nu pot sa dau edit la precedentul , am gasit in framework -- misc.css , dar linia nu e pina jos si mi pe forum sunt niste linii care stau aiurea http://stararea.ro/forum/index.php cod : /* ======================================================== */ /* LISTS */ .ipsList_inline, .ipsList_reset { margin: 0; padding: 0; list-style: none; border-right: 1px solid #323232; } html[dir="ltr"] .ipsList_leftAlign { padding-left: 20px; } html[dir="rtl"] .ipsList_leftAlign { padding-right: 20px; } imagine :
 11. Se7eN StarArea.ro

  Adaugare bara ce desparte, user profile de topic IPS 4.1

  Framework.css nu exista , este doar framework din care se deschide popup.css
 12. Am o problema la forum www.stararea.ro , nu gasesc de unde sa adaug bara de despartire intre user profile si post ! Acum e asa : Si as vrea sa fie asa : Multumesc . Si as
×