Jump to content

damianphp

Members
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Dubious

1 Follower

About damianphp

 • Rank
  Incepator

Recent Profile Visitors

232 profile views
 1. Un nume comunitate special, ceva idei?

  Ştii pe cineva care oferă servicii serioase de web design ? ips 4.1
 2. Salut , m-am decis să închid HELLAREA pentru că numele nu era ceva văzut in lumea , chiar nu.mi plăcea , mi.am ascultat nişte prieteni şi l.am ales dar acum regret. Vreau să vă întreb , ce nume să pun la o comunitate bazată numai şi numai pe cs1.6 doar cs 1.6 , poate şi cs go pe viitor . Comunitatea nu va fi de resurse utile altor site uri , sau alte jocuri , doar cs 1.6 şi cs go . Aştept idei din partea dvs : Web designul va fii realizat de către StrongTaz .
 3. Cerere banner CotanHD

  Culoarea secundara la cel cu bg transparent nu se vede deoarece bg ul acestui forum este alb ,click pe ea pentru a vede rezultatul *încă ceva , altă dată oferă mai multe detalii. Nu sunt bun in design , dar nu aveam ce face!
 4. IPS HEADER

  ACP - themes-edit- background - change files , si adaugi un bg de la tine !
 5. Problema - REPLY TO THIS TOPIC

  Cel mai probabil tema este bugată sau nu este compatibilă cu versiunea platformei de ipb
 6. Cum ati ajuns pe PC Troubleshooting?

  Când ai nevoie de resurse , doar scri (cum fac asta) şi iţi apare pctroubleshooting.ro este foarte bine pozitionat in google
 7. Părere Kript România

  1. Kript a fost cândva o comunitate cu succes când o deţinea Paul . 2. Nu ştiu de ce actualii proprietari ai kript.ului a dorit să redeschidă comunitatea , şi nu şi.a ales un nume văzut în viitor. 3.De la aspect temă s.a ajuns la aspectul numelui "KRIPT.RO" lipsă de maturitate şi dezinteres secţiune . 4. WisHU ai făcut acest topic ca utilizatorii să.şi dea cu părerea despre forumul tău , nu înţeleg de ce nu suporţi criticile . 5. Tema este ok , dar trebuie remediată de testeri pentru a raporta bugurile existente 6. Nu strică ceva special pentru kript , aveţi tema asemănătoare cu drawn.ro , eu zic să il contactaţi pe strongtaz
 8. problema group name indicator

  Salut , am bagat hook ul group name indicator si este dat pe enable dar nu-mi apare la tab-ul Members "Group Name Indicator" cei de facut? ma poate ajuta cineva?
 9. Cum pot să schimb headerul ca aici

  multumesc mult denys ca ti.ai facut timp sa.mi raspunzi dar a trebuit sa trec pe 3.4.9. lipsa de cunostinte pe 4.1
 10. Portofoliu / artworks DeNyS.

  cine n.ar vrea unul ca tine pe un forum , frumoase artwork.urile
 11. Cum pot să schimb headerul ca aici

  Salut cum pot face ca headerul colorat cu galben in imagine sa nu.mi mai apara . https://imgur.com/a/K37Iy.jpg
 12. Recomandare tema ips 4.1?

  salut , ce tema mi-se recomanda pentru un forum gaming cat si resurse de jocuri. o tema gen deflection/carbon dar pe dark . Inafar de cele 2 spuse de mine . va respect si multumesc !
 13. Recomandare chat live pentru IPS 4?

  Salut, cum sau de unde pot face rost de un chat live, care sa-mi apara in colt, si cand cineva are o problema ceva si sunt intrat sa ma anunte direct prin chat live?
 14. in custom.css introduci codul #ipsLayout_footer #elCopyright, #ta-Copyright { display: none; }
×