Jump to content

Domnu KING

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Domnu KING

 • Rank
  User Nou
 1. Information Profil

  Rezolvat. Multumesc mult DeNyS. Tot respectul <3 . Puteti da TC/ .
 2. Information Profil

  Am cautat din nou dar nu am gasit nimic... In globalTemplate stiu unde se afla dar cand il adaug nu arata la fel , adica nu este organizat cum este in imagine. In CSS nu gasesc ce ar trebuii copiat ... m am uitat in style si nu are legatura.
 3. Information Profil

  Buna seara. Doresc sa adaug aceasta la mine pe forum. Am copiat pana si globaltemplate-ul si ce era in ipb_style si tot nu reusesc sa o fac asa. Daca ma puteti ajuta as fii foarte recunoscator. Aceasta este tema = http://www.girlshare.ro/3489948803
 4. Member Title/Legenda

  Multumesc frumos. Daca stie cineva cum fac si la member title ar fi awesome.
 5. Member Title/Legenda

  Buna ziua am observat pe un forum ca anumiti membrii au acest cod la member title/legenda. X Ma intrebam daca stie cineva cum pot face sa il pun si eu ca Member Title sau macar ca legenda.
 6. Problema latime userinfo in topic

  Am rezolvat puteti da TC/. Problema era de la un span <span style='color:;font-weight: bold;'><span style='color:#D1D1D1'><img src="" style="margin-bottom: -2px;margin-right: 3px;"> Asa ca l am eliminat.
 7. Problema latime userinfo in topic

  Oh. Acum am observat si eu ca si guess sau membru nu aprare. hm... interesant , posibil sa fie un bug ceva . idk , am incercat sa schimb si tema si tot asa imi apare . posibil sa apara doar la gradele mai mari , chiar nu stiu de la ce ar putea fi.
 8. Problema latime userinfo in topic

  Acesta este forumul. http://gamescs.ro/forum/
 9. Problema latime userinfo in topic

  Buna ziua. De cateva zile am intampinat o anumita problema , atunci cand un membru lasa reply la un topic apare asa . Eu habar nu am de la ce este. Tin sa specific ca doar la gradele mai mici apare. La fondator,administrator,co-administrator nu apare, doar la restul gradelor.
×