Jump to content

Domnu KING

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Domnu KING

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Rezolvat. Multumesc mult DeNyS. Tot respectul <3 . Puteti da TC/ .
 2. Am cautat din nou dar nu am gasit nimic... In globalTemplate stiu unde se afla dar cand il adaug nu arata la fel , adica nu este organizat cum este in imagine. In CSS nu gasesc ce ar trebuii copiat ... m am uitat in style si nu are legatura.
 3. Buna seara. Doresc sa adaug aceasta la mine pe forum. Am copiat pana si globaltemplate-ul si ce era in ipb_style si tot nu reusesc sa o fac asa. Daca ma puteti ajuta as fii foarte recunoscator. Aceasta este tema = http://www.girlshare.ro/3489948803
 4. Multumesc frumos. Daca stie cineva cum fac si la member title ar fi awesome.
 5. Buna ziua am observat pe un forum ca anumiti membrii au acest cod la member title/legenda. X Ma intrebam daca stie cineva cum pot face sa il pun si eu ca Member Title sau macar ca legenda.
 6. Am rezolvat puteti da TC/. Problema era de la un span <span style='color:;font-weight: bold;'><span style='color:#D1D1D1'><img src="" style="margin-bottom: -2px;margin-right: 3px;"> Asa ca l am eliminat.
 7. Oh. Acum am observat si eu ca si guess sau membru nu aprare. hm... interesant , posibil sa fie un bug ceva . idk , am incercat sa schimb si tema si tot asa imi apare . posibil sa apara doar la gradele mai mari , chiar nu stiu de la ce ar putea fi.
 8. Acesta este forumul. http://gamescs.ro/forum/
 9. Buna ziua. De cateva zile am intampinat o anumita problema , atunci cand un membru lasa reply la un topic apare asa . Eu habar nu am de la ce este. Tin sa specific ca doar la gradele mai mici apare. La fondator,administrator,co-administrator nu apare, doar la restul gradelor.
×
×
 • Create New...