Jump to content

saul

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About saul

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nimic , nici un link dar ai pus video . puteai sa specifici ca trebuie luat tube humble bundle
 2. Fii atent , critica pe care o sa ti-o fac este una constructiva , si sa nu te superi pentru ce o sa iti spun. "Lucrarile" sunt slabe foarte slabe . O problema pe care o vad este marimea , incearca cand faci ceva sa folosesti o marime exacta ( 150x250 , 200x300 etc) Cand redimensionezi o imagine redimensioneaz-o folosind SHIFT+CLICK STANGA . Nu folosi fonturi de duzina , sau fonturi care ti se par cool prin efectul prin care til ofera. Foloseste si DROP-SHADOW 1-0-1 . Nu tot timplu' prea mult stil arata bine . Si incearca sa urmezi tutoriale , ideea unui tutorial nu este ca sa faci exact cum vezi acolo dar sa iti dezvolti o parte artistica . Sper sa nu te superi cumva pe mine deoarece si eu faceam lafel cand am inceput , dar nu este bine sa ramai la celasi stil.
 3. desigur , daca ai pune un i5 sar vedea o diferenta , dar acuma conteaza ce generatie cat si ce marime.
 4. este facut in pdo dar foloseste mysql , cred ca puteai sa nu mai precizezi ca foloseste mysql , deoarece pdo este compatibil cu mai multe tipuri de baze de date . Oricum designul este frumos . Dar nu o sa il poti vinde si dece ? Din cate observ este primul tau produs , fara a oferi un portofoliu sau ceva gratuit nu vei putea niciodata sa vinzi .
 5. Asta este aici , adica unde trebuie sa fie avatar-ul , intr-un post . if (!empty($settings['show_user_images']) && empty($options['show_no_avatars']) && !empty($message['member']['avatar']['image'])) echo ' <li class="avatar"> <a href="', $scripturl, '?action=profile;u=', $message['member']['id'], '"> ', $message['member']['avatar']['image'], ' </a> </li>'; // Show how many posts they have made.
 6. am mai zis , ca nu am gasit-o linia aceea m-am uitat peste tot.
 7. Deci ma tot chinui sa schimb avatar size-ul . Cand dau inspect element pe avatar imi apare doar asta si nici o referinta la un style din css . <img style="width: 64px; height: 64px; border-radius: 50%;" src="http://site.bomba/forums/index.php?action=dlattach;attach=3;type=avatar" alt=""> Am cautat prin tot css-ul dupa marimi si tot nu am gasit ceva. Daca cineva stie ar fii frumos.
 8. PHP unlink este o functie prestabilita in php, aceasta este folosita pentru a sterge un anumit fisier. unlink('fisier.php'); aceasta contine doar o singura variabila , aceea fiind fisierul pe care vrei sa il stergi. rmdir('folder'); aceasta este o functie care sterge un folder, la fel ca la unlink. Am vazut ca cineva (@VaSeA[]) a dorit sa stie cum poti sterge un folder sau un fisier dupa un timp. Just PHP: <?php $data = date("d/m/Y"); // DATA CURENTA d = zile , m = luni , Y = ani $data_x = "24/08/2017"; // DATA cand vrei sa ti se execute if-ul if($data == $data_x){ // if (daca), pe acesta il folosim ca sa verificam daca DATA CURENTA a ajust la DATA STABILITA unlink('test.txt'); // COMANDA PENTRU A STERGE FISIERUL } else { echo "INCA NU A VENIT TIMPU'"; // IN CAZ DACA NU S-A AJUNS LA DATA STABILITA VOM PRIMI UN MESAJ } ?> Tineti minte ca acest script trebuie executat de cineva. Daca vreti sa fie executat automat puteti creea un CRONJOB din cpanel (difera de la host la host).
 9. am de cand sa fac mai multe tutoriale pentru php , pe care o sa le pun in club.
 10. http://php.net/manual/ro/function.unlink.php AICI https://stackoverflow.com/questions/4952194/deleting-a-server-file AICI https://www.w3schools.com/php/func_ftp_delete.asp AICI
 11. daca ai incercat sa intalezi ipb3 , peste baza de date ips , se poate sa fii stricat .
 12. nu poti odata ce a fost convertata la ips4 nu mai poti face nimic.
 13. stai tu ai avut ips4 si dupa ai incercat sa treci la ipb3?
×
×
 • Create New...