Jump to content

ShoKarON

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ShoKarON

 • Rank
  User Nou
 1. ShoKarON

  Avatarele .gif nu se misca in IPB

  up
 2. ShoKarON

  Avatarele .gif nu se misca in IPB

  nu mg, am incercat si cu link direct ( .gif la final ) EDIT: In signature se misca gif-ul
 3. ShoKarON

  Avatarele .gif nu se misca in IPB

  @Courage
 4. ShoKarON

  Problema ACP

  Verifica sa nu ai restrictie pe nume/grad
 5. ShoKarON

  Avatarele .gif nu se misca in IPB

  Cineva?
 6. Salut, am cautat pe forum inainte sa postez si am gasit doar 2 raspunsuri si acelea sunt: dezactivare gravatars si activare "Allow animated GIFs in photo thumbs?". Aceste doua lucruri le facusem inainte, alta solutie? PS: marimea e 150x300 care e si cea default PS2: am incercat si cu link de pe imgur dar degeaba. Efectiv poza se incarca dar nu se misca, nu are efectele.
 7. ShoKarON

  Cum scot aceasta bara?

  Deschide inspect element selecteaza bara respectiva si vezi ce cod are culoarea respectiva. Dupa te duci la look & feel -> click pe tema respectiva -> tabul CSS -> ipb_styles si cauti cu ctrl+f acea culoare si o modifici.
 8. ShoKarON

  Probleme semnal telefon j3 2016

  Incearca totusi o resetare din fabrica sau du-l direct la garantie daca mai ai. Sa iti salvezi pozele/muzica etc pe o memorie externa.
 9. ShoKarON

  Temperatura mare la procesor?

  pai eu vreaus a aflu daca pasta nu e aplicata bine sau coolerul nu face fata, pasta i-am schimbat-o acum cateva luni. m-am gandit la urmatorul lucru, daca coolerul e rece si procesorul are temp amre, transmiterea de caldura nu se face cum trb, deci pasta nu e bine aplicata sau s-a dus, nu?
 10. ShoKarON

  Probleme semnal telefon j3 2016

  In zona respectiva semnalul pe alte telefoane pica?
 11. Salut, am si eu o problema cu pc-ul in jocuri. De ex cand intru pe csgo in competitive am uneori 60 70 fps si uneori 5-20fps pentru o perioada mare de timp chiar tot meciul dar nu intotdeauna, alte procese nu mai tin deschise(inafara de steam). Faza e ca procesorul in timpul jocului sta in 85-86 grade C. O intrebare ar fi cum imi pot da seama daca cooler-ul nu face fata la cpu sau nu se transmite caldura de la procesor spre cooler cum trb? M-am gandit asa, desfac unitatea, intru pe csgo si pun degetul cu atentie doar pe cooler sa verific daca e cald. Alte sfaturi? E cooler stock.
 12. ShoKarON

  Mutare director/folder forum IPS4

  Am umblat unde ai zis si observ ca au aparut iconitele, cred ca s.a rezolvat. Multumesc! Asta e tot contul meu, dar pe acela nu ii mai stiu parola.
×