Jump to content

ShoKarON

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ShoKarON

 • Rank
  User Nou
 1. Probleme semnal telefon j3 2016

  Incearca totusi o resetare din fabrica sau du-l direct la garantie daca mai ai. Sa iti salvezi pozele/muzica etc pe o memorie externa.
 2. Temperatura mare la procesor?

  pai eu vreaus a aflu daca pasta nu e aplicata bine sau coolerul nu face fata, pasta i-am schimbat-o acum cateva luni. m-am gandit la urmatorul lucru, daca coolerul e rece si procesorul are temp amre, transmiterea de caldura nu se face cum trb, deci pasta nu e bine aplicata sau s-a dus, nu?
 3. Probleme semnal telefon j3 2016

  In zona respectiva semnalul pe alte telefoane pica?
 4. Salut, am si eu o problema cu pc-ul in jocuri. De ex cand intru pe csgo in competitive am uneori 60 70 fps si uneori 5-20fps pentru o perioada mare de timp chiar tot meciul dar nu intotdeauna, alte procese nu mai tin deschise(inafara de steam). Faza e ca procesorul in timpul jocului sta in 85-86 grade C. O intrebare ar fi cum imi pot da seama daca cooler-ul nu face fata la cpu sau nu se transmite caldura de la procesor spre cooler cum trb? M-am gandit asa, desfac unitatea, intru pe csgo si pun degetul cu atentie doar pe cooler sa verific daca e cald. Alte sfaturi? E cooler stock.
 5. Mutare director/folder forum IPS4

  Am umblat unde ai zis si observ ca au aparut iconitele, cred ca s.a rezolvat. Multumesc! Asta e tot contul meu, dar pe acela nu ii mai stiu parola.
×