Jump to content

DarkElite

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DarkElite last won the day on August 22 2018

DarkElite had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About DarkElite

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 04/07/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://darkelite.ro

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Satu-Mare

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DarkElite

  Problema dupa ce am dat update

  Multumesc, problema este rezolvata.
 2. DarkElite

  Problema dupa ce am dat update

  http://darkelite.ro/forum/
 3. DarkElite

  Problema dupa ce am dat update

  Salutare , Am dat update de la ipb 3.4.9 la ipb 4.3.6 , problema este urmatoarea : Cand dau pe pagina de home ma redirectioneaza catre link-ul de la profilul meu ... gen intru pe www.linkforum.ltd/forum/ si ma baga pe link-ul de la profilul meu , am incercat de pe alt laptop sa intru si de pe alt cont dar la fel ....
 4. DarkElite

  Vand Domenii .Ro

  update : EpicGames.Ro [ Expires On: 2019-08-16 ]
 5. DarkElite

  Vand Domenii .Ro

  Salutare , vand urmatoarele domenii .ro DarkTec.Ro + Certificat Comodo SSL [ Expires On: 2019-09-11 ] Ardealu.Ro + Certificat comodo SSL [ Expires On: 2019-09-18 ] ZonePGL.Ro [ Expires On: 2018-11-14 ] Devil-Arena.Ro [ Expires On: 2019-05-23 ] ProNiraX.Ro [ Expires On: 2019-06-28 ] Accept orice metoda de plata, pentru mai multe detalii in privat .
 6. DarkElite

  Informati WebSite Filme Online

  Nu merge link-ul Oops! We ran into some problems. The requested page could not be found. Oops! We ran into some problems. The requested page could not be found. Ai putea sa-mi dai link de la una ?
 7. DarkElite

  Informati WebSite Filme Online

  Am observat si eu ca majoritatea website-uriilor de firme sunt facute in WordPress , dar cea ce nu inteleg cum fac ei sa posteze filmele si sa aiba design-ul respectiv , nu ma refer aici la tema de pe website ci cum pun filmele in pagina mai exact cand esti pe pagina principala si iti apar gen 15-20 filme ... chestia asta nu o inteleg ... folosesc ceva modul sau e simplu design ? Asi fi recunoscator daca m-ai putea ajuta .
 8. DarkElite

  Informati WebSite Filme Online

  Multumesc, am sa-l incerc. Edit : Am incercat platforma dar sincer nu prea imi pare a fi de filme ... mai mult pentru website-uri de blog-ing sau de vanzari sa zic asa ..
 9. DarkElite

  Informati WebSite Filme Online

  Nup , nu e asa , am mai incercat chestia asta dar nu , e ceva plugin ... totusi mersi pentru incercare
 10. DarkElite

  Informati WebSite Filme Online

  Am mai auzit chestia asta , dar intrebarea mea este : cum se adauga filmele ? Pentru ca platforma wordpress fara nici un modul e pentru blog-ing , daca se aduaga woocomerce ca modul la wordpress poti utiliza platforma ca website de vanzari ... cea ce nu stiu , este cam ce modul sau daca e alta platforma este nevoie ..
 11. Salutare , Ce tip de platforma se utilizeaza pentru un website de filme ?
 12. DarkElite

  Păreri despre DarkHost.Ro

  Motivul pentru care am facut alt topic este pentru ca ala e vechi , este din 7 Aprilie si noi suntem in August . Nu stiu ce s-a intamplat cu serverele tale dar la DarkHost nu ai acces sa schimbi datele personale in contul client si la fel si GameCP .
 13. DarkElite

  Păreri despre DarkHost.Ro

  In primul rand chiar vreau si eu acele dovezi , pentru ca am mai auzit o data chestia asta si cand am intrebat detinatorul serverului de TeamSpeak zicea ca da s-a intamplat dar a fost unul caruia i-a dat el acces , asa ca te rog sa-mi dai dovezile alea . 1 . Am sa-l scot . 2. Esti primul care se plange de logo .... daca te pricepi sau doresti poti face unul , sau sa-mi oferi cateva sfaturi cum ar trebui sa fie si ii spun designerului . 3. Scz pt dublu post. :) Am sa incerc sa remediez si aceste chesti . P.S. Genul asta de comentari le caut sa-mi spuna lumea ce nu le place pe website ce trebe remediat , nu sa imi spuna ca servicile nu sunt bune sau ca am nustiu ce varsta .
 14. DarkElite

  Păreri despre DarkHost.Ro

  Update : Modificari noi la tema :)
×