Jump to content

DarkElite

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DarkElite

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 04/07/2000

Contact Methods

 • Website URL
  https://darkelite.ro

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Satu-Mare
 1. Cerere script Board_stats

  Salut ați putea să-mi dați și mie vă rog codul de la acest board_stats ? https://imgur.com/a/34mP6 Webiste-ul unde l-am văzut este : darkz.ro s-au kript.ro Mulțumesc .
 2. Cerere script Board_stats

  Salut ați putea să-mi dați și mie vă rog codul de la acest board_stats ? https://imgur.com/a/34mP6 Webiste-ul unde l-am văzut este : darkz.ro s-au kript.ro Mulțumesc .
 3. DarkElite România Reviews

  Încearcă acuma
 4. Ajutor Script

  Nu imaginea ... ci acel efect , este un effect care merge după maus ... intră pe acel website și o să vezi despre ce vorbesc.
 5. Eroare editare membri

  Am mai avut și eu uneori problema asta dar doar la editarea Categoriilor , ce trebe să faci este să dai refreșh după ce îți aparea astea și se salvează .
 6. Problema hooks

  Deci posibil în folderul Upload găsești 2 foldere sau 1 , cu numele de Admin și Public sau doar public , uploadezi doar ălea , nu și folederu upload .
 7. Ajutor Script

  Bună ziua , Cine știe cum pot să pun acest effect în branding la forum IPB 3.4.x ? am văzut codul pe rigged.ro/forum/ dar ei au IPB 4 .... Mă poate ajuta și pe mine cineva?
 8. DarkElite România Reviews

  1. Nu am spus că are licență . 2. Chiar are , dacă vrei îți fac poză :) Mulțumesc, avem și noi o temă a noastră dar a ajuns pe internet și o folosim pe asta . Nu cred că nimeni nu are licență IP.Board , dacă tu ai întâlnit comunități cu IPB nulled asta e altă parte dar nu toate comunitățiile sunt la fel ,
 9. Îmi puneți și mie nickname-ul : βđʞσđε ? Mulțumesc.
 10. Salutare , Vă prezint comunitatea DarkElite România , este deschisă cu scopul de a sprijini pasionați de gaming serioși . Comunitatea este deschisă de 29 zile dar din anumite motive a trebuit să o reinstalăm de 2 ori ( nu că ne-am fi dorit ) cu aceste reinstalări am pierdut 200+ membri . eu vă invit să vizitați comunitatea și să lăsați o părere , și dacă aveți propuneri pentru modificare ei pentru a ajuta să o ridicăm și pentru a ajuta pe restul . Link: www.darkelite.ro
 11. BUG FORUMURI IP.BOARD

  Mulțumesc Sn!k3rs , pentru ajutorul acordat ! Se poate închide topicul !
 12. BUG FORUMURI IP.BOARD

  Nu am așa ceva în BoardIndexTemplate..
 13. BUG FORUMURI IP.BOARD

  Păi uită-te la forumuri ... uită-te cum e ăla de la ts și cum sunt celalte care le-am încercuit...
×