Jump to content

-CronoS

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About -CronoS

 • Rank
  User Nou
 1. Siders MultiGaming Community

  Plangi ca ti-am scos gradu? Forumul a ramas in 4 insi, din cauza lu florin. N-am dat afara prietene, am plecat si toti au decis sa mearga cu mine, dar hai sa vorbim, sa nu adormim. Voi nu ati facut nimic, erau servere plecate dupa comunitate de 2 zile si n-ati fost in stare sa mutati 2 categorii, a trebuit sa termin eu cu munca si sa rezolv. Decizile lu florin a adus forumul unde e acum.
 2. Siders MultiGaming Community

  Asteptam incontinuare pareri/sugesti!
 3. Caut parteneri pentru forum cu vechime

  Da-mi PM cu comunitatea, mersi.
 4. Siders MultiGaming Community

  Tu vorbesti ca sa nu adormi? Nu ai habar cine e aceea persoana sau ce s-a intamplat, dar iti place sa dai cu parerea. Pentru mine dupa ce a facut el, parerea lui despre comunitatea nostra este ZERO. Pentru ca el nu are caracter, dar vorbesti si tu. Parerea tuturor conteaza si imi ascult membri in orice, se vor modifica multe in urmatoarea perioada. Ma plangeam ca ce? vipi ce? wtf, acum crezi ca imi e frica de cineva virtual sau cum? In primul rand ma intelegeam bine cu ei si nu cred ca m-am plans vreodata sau ca imi e vrica de viper@ si daca organizezi ce? chiar crezi ca ma intereseaza. Se pare ca nu te-ai schimbat, tot invidios ai ramas...of, of.
 5. Siders MultiGaming Community

  Serverele care sunt acum, sunt toate ale noastre, deci nu prea are cum sa plece.
 6. Cum ati ajuns pe PC Troubleshooting?

  Stiam ceva de aces site, dar am pot sa zic ca de la Alexandru C. am auzit :D.
 7. Prezentare bigf28

  Bine ai venit!
 8. Prezentare AndreiLucian

  Bine ai venit!
 9. Prezentare saul

  Salutt
 10. Primul membru Steam care a ajuns la 1000

  Nu inteleg cum poate sa bage atatea banii in aceasta platforma, ce ai putea sa demonstrezi cu asta. Zic si eu sa ajungi pe la un lvl de 50/100, dar 2373 cat are st4rk, wtf..
 11. Siders MultiGaming Community

  Parerea ta e 0 pentru mine. Tu oricum nu esti un om care sa dai o parere, cred ca esti cel mai invidios ca si-a deschis florin comunitate. Sa nu ne amintim de posturile lasa-te de tine aiurea, care au demonstrat ca ai minte de 12 ani. Intra pe site-ul celor de la OVH si citeste si ai sa vezi ca a fost o pana de curent atunci. Sincer, ma intereseaza parerea despre tema a membrilor nostri si a celor care au server la noi si ei sunt foarte multumiti de aceasta. Structura ta de la forum este geniala, extraordinar, sunt uimit. Veziti de comunitatea ta si lasa parerile astea "dusmanoase" pentru tine.
 12. Siders MultiGaming Community

  Buna glumita, nu o mai face te rog. A fost problema la cei de la OVH, se pare ca au ramas fara lumina, asta e, odata la 10 ani se mai intampla.
 13. Prezentare - Viorel

  Salut
 14. Prezentare -CronoS

  Salut eu sunt cronos, multi ma cunosc, multi nu. Am zis sa imi fac si eu cont pe aici, bine v-am gasit >:D<
×