Jump to content

-CronoS

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About -CronoS

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut pct. Nu de mult am redeschis comunitatea GameLife, inchisa un an de zile din cauza unor certuri cu cel care detinea domeniu [comunitatea a fost deschisa in anul 2012], intr-un final am reusit sa facem rost de domeniu si sa redeschidem "prima iubire", cum ii zice noi. Nu vrem sa punem teme prea incarcate sau prea mult modificate, ne place sa mergem pe simplu si cu o mica aprenta cum am facut pe toate temele din partea noastra [In momentul de fata tema nu este beta, este 60% terminata, mai avem multe de facut] Doarece inainte aveam un domeniu care continea "cs" si nu ne puteam dezvolta pe mai multe jocuri, doar pe cele de CS, am zis ca redeschiderea GameLife-ului este ceea mai potrivita la momentul de fata, mai ales ca este o comunitatea veche si cunoscuta de multi. Asteptam pareri, idei si critici pentru tema actuala.
 2. Plangi ca ti-am scos gradu? Forumul a ramas in 4 insi, din cauza lu florin. N-am dat afara prietene, am plecat si toti au decis sa mearga cu mine, dar hai sa vorbim, sa nu adormim. Voi nu ati facut nimic, erau servere plecate dupa comunitate de 2 zile si n-ati fost in stare sa mutati 2 categorii, a trebuit sa termin eu cu munca si sa rezolv. Decizile lu florin a adus forumul unde e acum.
 3. Asteptam incontinuare pareri/sugesti!
 4. Tu vorbesti ca sa nu adormi? Nu ai habar cine e aceea persoana sau ce s-a intamplat, dar iti place sa dai cu parerea. Pentru mine dupa ce a facut el, parerea lui despre comunitatea nostra este ZERO. Pentru ca el nu are caracter, dar vorbesti si tu. Parerea tuturor conteaza si imi ascult membri in orice, se vor modifica multe in urmatoarea perioada. Ma plangeam ca ce? vipi ce? wtf, acum crezi ca imi e frica de cineva virtual sau cum? In primul rand ma intelegeam bine cu ei si nu cred ca m-am plans vreodata sau ca imi e vrica de viper@ si daca organizezi ce? chiar crezi ca ma intereseaza. Se pare ca nu te-ai schimbat, tot invidios ai ramas...of, of.
 5. Serverele care sunt acum, sunt toate ale noastre, deci nu prea are cum sa plece.
 6. Stiam ceva de aces site, dar am pot sa zic ca de la Alexandru C. am auzit :D.
 7. Nu inteleg cum poate sa bage atatea banii in aceasta platforma, ce ai putea sa demonstrezi cu asta. Zic si eu sa ajungi pe la un lvl de 50/100, dar 2373 cat are st4rk, wtf..
 8. Parerea ta e 0 pentru mine. Tu oricum nu esti un om care sa dai o parere, cred ca esti cel mai invidios ca si-a deschis florin comunitate. Sa nu ne amintim de posturile lasa-te de tine aiurea, care au demonstrat ca ai minte de 12 ani. Intra pe site-ul celor de la OVH si citeste si ai sa vezi ca a fost o pana de curent atunci. Sincer, ma intereseaza parerea despre tema a membrilor nostri si a celor care au server la noi si ei sunt foarte multumiti de aceasta. Structura ta de la forum este geniala, extraordinar, sunt uimit. Veziti de comunitatea ta si lasa parerile astea "dusmanoase" pentru tine.
 9. Buna glumita, nu o mai face te rog. A fost problema la cei de la OVH, se pare ca au ramas fara lumina, asta e, odata la 10 ani se mai intampla.
×
×
 • Create New...