Jump to content

Elix

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2 Dubious

1 Follower

About Elix

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

1,008 profile views
 1. Buna ziua, Cunoaste cineva un plugin asemanator, un nume de plugin cu ideea te top 40 pentru wordpress care se pot muta automat ? Un exemplu concret in clip-ul urmator: Va multumesc pentru atentie!
 2. Elix

  Repozitionare Badges

  Îmi cer scuze pentru dublu post, nu pot da edit, as vrea sa imi inchideti topicul ca am gresit sectiune de intrebari. Vroiam sa fac la IPS. Vă multumesc de intelegere.
 3. Salut PC Troubleshooting, Cine ma poate ajuta si pe mine cu privire la reasezarea Badges-ului de pe filele de posturi. Imaginea se vede peste bara de titlu jumatate si mult prea in margine. As vrea sa o pozitionez unde este incercuit cu galben http://prntscr.com/j10hgw. Va multumesc.
 4. Elix

  (GS) Steam Group

  Acelaș problemă o am si eu acum. După sfatul lui @HTML/CSS, sa imi pun acest plugin imi da eroare...
 5. Elix

  Reasezare meniu IPS

  Problema a fost rezolvata multumita lui @HTML/CSS. Se poate da topic closed
 6. Elix

  Reasezare meniu IPS

  http://forum.radiogaming.ro
 7. Elix

  Reasezare meniu IPS

  Va salut, Cum si unde as putea sa fac ca bara de navigare de meniu sa fie asezat paralel cu bara de cautare http://prntscr.com/izqwbj Unde e dunga galbena sa fie meniu cum e in imaginea asta : http://prntscr.com/izqx66 Va multumesc pentru atentie
 8. Ma poate ajuta cineva in privinta acestui lucru ? (scuzati-ma pentru dubplu-post, nu ii pot da edit)
 9. Salutare PC Troubleshooting, Am marea rugaminte sa ma ajutati si pe mine cu privire la un Awards bun pentru v4.2.7 si sa imi explicati mai in detaliu cum si ce trebuie sa fac pentru instalare. Tin sa precizez ca am descarcat tot felul de versiuni dar in nici una din ele nu am gasit aplicatia de tip .TAR care ma ajuta sa il instalez complet si fara probleme. Va multumesc.
 10. Salutare PC Troubleshooting, Va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg cum fac sa activez Recently Browsing pe fiecare topic si post in parte fara sa apara pe prima pagina de index. Pe prima pagina de index am deja setata Who,s Online http://prntscr.com/i46ilz
 11. Elix

  Salut

  Bine ai venit!
×
×
 • Create New...