Jump to content

Jokerul34

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jokerul34

 • Rank
  User Nou
 1. Jokerul34

  Ecran negru/blocare in joc dupa un timp

  Salutare. Dupa ceva timp revin si eu :D. Am rezolvat problema. Sursa de alimentare era de vina. Am schimbat sursa si pcul functioneaza perfect acu. Va multumesc si o zi buna.
 2. Jokerul34

  Ecran negru/blocare in joc dupa un timp

  Dupa ceva vreme revin si eu. Am instalat cel mai slab joc de pe steam si tot la fel imi face. Acu mi-am cumparat un hard-disk nou de 500GB. Deci windows reinstalat, totul de la inceput. Si am aceeasi problema. Aici o diagnoza https://ibb.co/hnM8z6 PS: Un an nou fericit
 3. Jokerul34

  Ecran negru/blocare in joc dupa un timp

  Nu. Pcul ruleaza in continuarie doar ca nu mai trimite nicio informatie catre monitor, ca monitorul intra in "standby"(adica clipeste ledul de la buton) Am instalat acuma vreo o ora un joc mic de pe steam robocraft sa vad daca are doar probleme cu jocurile mai mari, si are probleme si cu asta mic, doar ca la asta pur si simplu s-a blocat imaginea si nu mai primea comenzi de la tastatura cum ar fi CTRL+ALT+DEL.
 4. Jokerul34

  Ecran negru/blocare in joc dupa un timp

  Nu stiu sigur. Am sa verific si o sa instalez ultimul driver, dar luni ca am weekendul ocupat din pacate. Revin cel tarziu marti cu un raspuns exact. Mersi.
 5. Salut. Am o mica problema cu pc-ul, nu stiu ce ar putea avea. Problema e urmatoarea: intru in joc, il joc timp de 5-10 minute si intrun fel se blocheaza dar nu de tot. Monitorul se inegreste defapt pierde legatura cu pc-ul ca imi apare mesajul ala "power saving mode" ceva de genu cum as inchide pc-ul. In schimb audio am cum ar continua jocul dar fara sa am control asupra lui ca cand dau click nu se aude nimica ca ar face ceva "personajul" din joc. Singura metoda de a face sa isi revina e un restart de la buton si uneori merge sa ies din joc cu combinatia ALT+ESC, dar nu de fiecare data. Jocurile pe care le joc e Rust si Black Squad, imi face aceiasi problema la amandoua. Sa zic si ce componente am la pc. Video: nvidia gts 450 (https://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gts-450/specifications) RAM: 10 GB Procesor: Intel i3-2100 3.10GHz Hard-Disk: 74 GB Sursa e la fel de veche, nu am schimbato niciodata.(ma gandesc sa nu fie din cauza la hard sau la sursa sa nu mai faca fata ca sunt cam vechi amandoua) Sistemul de operare: Windows 10 PRO 64-bit Sper sa ma ajutati. O zi frumoasa.
×