Jump to content

Cretu'

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Cretu' last won the day on June 29 2018

Cretu' had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Cretu'

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

722 profile views
 1. Cretu'

  Eroare Our Picks

  Versiunea: IPS 4.3.2 sau 4.3.3
 2. Cretu'

  Eroare Our Picks

  https://imgur.com/a/bpyPvpp
 3. Cretu'

  Eroare Our Picks

  In momentul in care doresc sa "promovez" un topic pentru a aparea in OUR PICKS, imi da eroare, pur si simplu pagina respectiva a forumului nu-mi mai functioneaza, si trebuie sa dau iar refresh si-si revine. ( tin sa mentionez ca am configurat din AdminCP totul cum trebuie si ca tot n-a functionat ) ; am incercat si pe alt forum si a mers. Ce as putea face in legatura cu asta?
 4. Poti da Edit la tema simplu si dupa dai la Frond-End Colors sau ceva genu... si acolo ai mai multe culori si scrie si in engleza la ce e fiecare.. uita-te si aflii ce si cum. ( Asa nu te mai complici cu html/css )
 5. @Artanis, Pai dupa ce am reinstalat CS:GO-ul (cu tot cu Update-uri) nu mergea sa intru in continuare.. iar seara am inchis pc-ul. Urmatoarea zi, l-am deschis si mergea dintr-o data.. o schimbare peste noapte. Mentin sa precizez faptul ca am dat restart la dupa ce am reinstalat cs-go-ul. Ipoteza mea este aceea ca, cei de la Valve au optimizat sau schimbat anumite chestii in joc.
 6. Cretu'

  Awards Forum

  As dori sa stiu cum si de unde fac rost de Awards pentru forum. Exemplu: Awards pentru: 1 an de vechime 5 ani de vechime 100 de posturi 500 de posturi etc. Sper ca ma puteti ajuta.
 7. Am intrat astazi pe steam, si isi dadea update CS:GO-ul, dar din pacate nu s-a putut face update-ul pana la capat deoarece nu aveam prea mult spatiu pe partitia C. Astfel, am dezinstalat Steam-ul, si toate jocurile de pe el. Apoi le-am reinstalat in partitia D, unde am mult mai multa memorie libera. Dupa ce s-a insalat si cs:go-ul, am intrat in csgo, aparea cursorul pe ecran si se auzeau sunetele din meniul cs:go-ului, dar era ecranul negru, am incercat sa intru in joc cu alta rezolutie (din set launch option), dar nu a functionat. Ma gandeam ca poate stie cineva de pe aici ce as putea face in privinta acestei probleme.
 8. Nume: Cretu Text principal: GoldStars Text secundar: Only for gamers! Style: gaming Dimensiune: 500x70 sau 75 (cum credeți că dă mai bine) Link forum: Link
 9. Am folosit funcția Search și am găsit ceva postat de către cineva banat. Dar .. din păcate acel link s-a dovedit nefolositor, de ce ?! pentru că odată ce m-am înregistrat pe comunitatea respectivă și doream să downloadez respectivul hook, îmi scria că nu am permisiunea pentru aceasta, am căutat și pe alte site-uri, dar n-am găsit, mă gândeam că mă puteți ajuta în legătură cu aceasta. Mulțumesc.
 10. Am rezolvat, am copiat codul HTML de la altă temă unde era culoarea bună și am înlocuit codul respectiv. Mulțumesc frumos!
 11. Nu știu de ce apare culoarea albă, până acum era neagră (gri închisă) https://prnt.sc/jzksix Cum fac să fie din nou aceeași culoare?
 12. Din păcate nu găsesc acel cod când îl introduc în Search-ul de la editarea temei..
 13. Cum schimb culoarea chatbox-ului, la o anumită temă diferă culoarea acestuia, este albă, dar la alte teme este de culoare gri închis
×
×
 • Create New...