Jump to content

KeNNyAdv

Members
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Pretty good

2 Followers

About KeNNyAdv

 • Rank
  Incepator

Recent Profile Visitors

189 profile views
 1. Eroare editare membri

  Te rog dupa ce ai reinstalat sa revii cu un raspuns, ca sa inchidem topicul.
 2. Problema hooks

  Dupa ce l-ai uploadat in FTP in fisierele corespunzatoare, intri in ACP > Applications & Modules > Manage Applications & Modules >> Si acolo in partea dreapta trebuie sa fie un buton INSTALL la acel sistem. Instalezi si gata, o sa-ti apara la Other in ACP sa poti face setari. Cu placere. Verifica mesajele private.
 3. Eroare editare membri

  Ai adaugat vreun hook/ceva? Din cauza unui hook poate sa nu mearga.
 4. In styles.css pui codul: .founderskenny { background: -webkit-linear-gradient(#f2ac50,#fa5c56); -webkit-background-clip: text; -webkit-text-fill-color: transparent; } Iar la culoare la grup pui: <span class="founderskenny"> </span> Nu am testat, sper sa mearga.
 5. Recrutez scripter pentru server SAMP

  Facebook: www.facebook.com/advkenny Skype: joker.md5
 6. Daca vrei sa te ajut da-mi un Pm cu un cont acp si link-ul forumului, nu stiu de ce nu-ti iese. Ti-am explicat tot ce era de explicat, nu mai stiu cum sa te ajut altfel.
 7. Cum Adaug Ninsoare Pe Forumul Ipb?

  Deschide te rog un topic nou si nu mai da UP topiculor vechi. In legatura cu ninsoarea: incearca acest mod: https://webflake.sx/files/file/1604-snowstorm-v101/
 8. Pai cand editezi ai grija ce stergi mane, editeaza doar textul de acolo, iar daca tot apare erroarea aia da-i save de mai multe ori. Daca nu merge ce zic eu e de la script, desi nu vad ceva scris gresit..
 9. Maine e foarte simplu sa scoti un text ce contine o reclama, cauti cu CTRL + F in globalTemplate (de obicei se gaseste reclama) si in loc de textul ala cu reclama schimbi tu ce vrei, e asa greu? Daca nu te descurci, zi-mi forumul tau si da-mi cont ACP.
 10. Verifica daca nu ai nici o greseala in scrip sau iesi din ACP si intra din nou si apasa Save pana merge. Posibil sa fie de la script sau sa dai de mai multe ori Save si merge uneori.
 11. Ce tema este?

  Acea tema este una siders modificata, tema ultraplay.ro o voi pune eu pe net eu cat de curand!
 12. Recuperare forum

  Iti recomand un reinstall la forum daca crezi ca a sters sau si-a batut joc de el. Insa posibil sa fie in phpmyadmin un dialog in care sa scoti de acolo comunitatea de pe off, nu am mai avut de a face cu asa ceva..
 13. Recuperare forum

  Salut, cred ca nu iti poti schimba parola din phpmyadmin, parca nu exista aceasta functie. Incearca sa-ti creezi un cont, in caz ca esti banat pe IP foloseste un program de schimbare Ip si fa-ti cont apoi rezolvi tu totul. Astept mesaj de la tine.
 14. Nu merge sa il instalez

  Daca vrei sa te ajut, add: joker.md5 Nu iti pot explica, e mult de explicat intr-un text.
 15. Modificare Tema IPB

  Nimeni nu o sa te ajute, e foarte greu, daca vrei plateste pe cineva ca sa te ajute.
×