Jump to content

KeNNyAdv

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KeNNyAdv

 1. Te-am ajutat in privat, a rezolvat. T/C
 2. Atunci de la platforma.. Poate nu s-a instalat ok.
 3. Incearca sa apesi pe aia, ar trebui sa-ti apara si text bar-ul.
 4. Dai edite la tema >> Default Front-end Theme? >> si aceasta optiune sa fie bifata. Cu aceasta setare tema ta va fi Default.
 5. Daca mai ai nevoie de ajutor da-mi un cont ACP si te rezolv.
 6. Problema ta a aparut din cauza bazei de date, incearca sa o schimbi sau sa dai un backup.
 7. Salut, da-mi un mesaj cu cont ACP si te ajut eu, iar manual iti recomand: sa modifici alt background daca nu te pricepi sa-l rezolvi pe asta.
 8. Salut, am avut si eu aceeasi problema pe localhost, cred ca este de la baza de date, sau mai exact de la webhost. Iti recomand sa schimbi platforma, iar daca tot face asa e de la webhost. Succes!
 9. Acele 2 imagini cel mai sigur le gasesti in boardIndexTemplate. Succes.
 10. Ce poze daca nu stiu nici eu acel hook. Am inteles ca exista un hook pe care daca-l pui nu-ti mai trebuie ACP ca sa dai grade pe forum, editezi gradul direct de pe profil, ca pe bug**d.
 11. Pai nu poti sa faci acest lucru asa usor, iti trebuie o experienta in spate. Cauta pe cineva sa-ti faca, care se pricepe.
 12. Salut, imi spune si mie cineva hook-ul cu care imi permit sa editez direct de pe profil gradul? Cum au cei de la bugg. Multumesc!
 13. Salut, adauga acest cod in span-ul de la gradul tau: background-image: url(https://i.imgur.com/wyTI9Vb.gif)
 14. Nu poti sa reduci fix aceste accese din ACP. Poti reduce editarea conturilor si acest lucru va duce la needitarea reputatiei si ce mai voiai tu acolo. In concluzie, dupa cate stiu eu nu poti sa pui restrictie chiar la ce vrei tu in parte. Succes!
 15. Te rog dupa ce ai reinstalat sa revii cu un raspuns, ca sa inchidem topicul.
 16. KeNNyAdv

  Problema hooks

  Dupa ce l-ai uploadat in FTP in fisierele corespunzatoare, intri in ACP > Applications & Modules > Manage Applications & Modules >> Si acolo in partea dreapta trebuie sa fie un buton INSTALL la acel sistem. Instalezi si gata, o sa-ti apara la Other in ACP sa poti face setari. Cu placere. Verifica mesajele private.
 17. Ai adaugat vreun hook/ceva? Din cauza unui hook poate sa nu mearga.
 18. In styles.css pui codul: .founderskenny { background: -webkit-linear-gradient(#f2ac50,#fa5c56); -webkit-background-clip: text; -webkit-text-fill-color: transparent; } Iar la culoare la grup pui: <span class="founderskenny"> </span> Nu am testat, sper sa mearga.
 19. Facebook: www.facebook.com/advkenny Skype: joker.md5
 20. Daca vrei sa te ajut da-mi un Pm cu un cont acp si link-ul forumului, nu stiu de ce nu-ti iese. Ti-am explicat tot ce era de explicat, nu mai stiu cum sa te ajut altfel.
 21. Deschide te rog un topic nou si nu mai da UP topiculor vechi. In legatura cu ninsoarea: incearca acest mod: https://webflake.sx/files/file/1604-snowstorm-v101/
 22. Pai cand editezi ai grija ce stergi mane, editeaza doar textul de acolo, iar daca tot apare erroarea aia da-i save de mai multe ori. Daca nu merge ce zic eu e de la script, desi nu vad ceva scris gresit..
 23. Maine e foarte simplu sa scoti un text ce contine o reclama, cauti cu CTRL + F in globalTemplate (de obicei se gaseste reclama) si in loc de textul ala cu reclama schimbi tu ce vrei, e asa greu? Daca nu te descurci, zi-mi forumul tau si da-mi cont ACP.
×
×
 • Create New...