Jump to content

Flex

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Flex last won the day on October 3 2018

Flex had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Flex

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Flex

  Caut Scripter SA:MP

  Salut PCT! Caut un scripter de SA:MP care lucreata gratis. Am un host de la hzone, si vreau sa imi deschid un server. Add me discord: lookevit#7038
 2. Flex

  Caut scripter cs 1.6

  Salut PCT! Dupa cum spune si titlul, caut scripter de cs 1.6, dedicat in aceasta treaba, si care sa fie activ. Inca nu m-am hotarat de la ce firma voi lua hostul. Voi face o cerere dns la cei de la laleagane.
 3. Flex

  Problema Forum / AdminCP

  Iti recomand sa reinstalezi IPBoard.
 4. Flex

  Problema rainbow

  ACP ==> Members Tab ==> Member Groups ==> Manage Member Group ==> La ce grad vrei sa apara rainbow ==> la Group Formatting Prefix pui asa: <span name="Rainbow">
 5. Flex

  CUM PUN GRADELE (SUS DIN IMAGINE) !!!

  Salut! (!Trebuie sa ai Group Name Indicator instalat!) Look & Feel => Tema ta => Board Index => hookGroupNameIndicator si pui acolo urmatorul text: <center> <br> <br> <div id="category_93" class="category_block block_wrap"> <h3 class="maintitle"> <a class="toggle right" href="#" title="Legenda">Legenda</a> Legenda </h3> <div class="border"> <div class="ipsBox table_wrap removeDefault"> <div class="ipsBox_container"> <if test="showGroupNameIndicator:|:count( $groups )"> <br /> <ul> <li>{parse expression="implode( " ★ ", $groups )"}</li> </ul> <br> </if> </div> </div> </div> <br/> </div> </center> Sper ca te-am ajutat!
 6. Flex

  Cum adaug lista servere deasupra la shoutbox?

  Mie imi apare dedesubt la shoutbox
 7. Flex

  Am nevoie de un efect

  Am nevoie de un efect asemanator cu: Vreau sa il pun la grade pe forum dar acesta nu imi place.
 8. Salut pct! Acum 3 zile am deschis o comunitate de gaming numita Time4Game Romania. Comunitatea este in cautare de Moderatori si Moderatori Globali. Mai multe detalii pe time4game.eu/forum.
 9. Flex

  Am nevoie de ajutor

  O sa incerc dupa ce vin de la scoala, multumesc tuturor pentru ajutor!
 10. Flex

  Am nevoie de ajutor

  Deci, eu m-am enervat la sa-mp si am dat un pumn pc-ului prin zona coolerului. Si acum nu mai porneste, doar vajaie mai tare decat de obicei. Va rog, ajutati-ma, postul nu e facut la misto..
 11. Flex

  Cerere Logo

  Salut! Vreau si eu sa imi faceti un logo, cu un cap de vulture, si scris: wtfcs rosu. Dimensiuni: 400x200. Multumesc anticipat.
 12. Am un server de samp nou deschis, si vreau sa il populez. Am facut reclame pe fb, si voi continua sa fac, dar vreau sa gasesc un om care sa faca si el sau sa faca o promovare pe youtube. Discord lookevit#7038
×