Jump to content

Flex

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Flex

 1. Multumesc. Puteti da T/C.
 2. Salut! Am instalat versiunea de ipb 3.4.6 si am o problema la inregistrare, nu se vede casuta de bifare cu "i'm not a robot". Am cautat in Systems si nu este. De la tema nu este ca nici pe Mobile Theme nu se vede.. Help
 3. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function set_magic_quotes_runtime() in /home/rosampeu/public_html/initdata.php:382 Stack trace: #0 /home/rosampeu/public_html/index.php(21): require_once() #1 {main} thrown in /home/rosampeu/public_html/initdata.php on line 382 Imi puteti spune ce are?
 4. Flex

  Caut Scripter SA:MP

  Nu-mi mai trebuie.
 5. Flex

  Caut Scripter SA:MP

  Alea de pe net nu tin mane. Si daca gasesc vreun bug, nu il pot rezolva.
 6. Salut PCT! Caut un scripter de SA:MP care lucreata gratis. Am un host de la hzone, si vreau sa imi deschid un server. Add me discord: lookevit#7038
 7. Salut PCT! Dupa cum spune si titlul, caut scripter de cs 1.6, dedicat in aceasta treaba, si care sa fie activ. Inca nu m-am hotarat de la ce firma voi lua hostul. Voi face o cerere dns la cei de la laleagane.
 8. Iti recomand sa reinstalezi IPBoard.
 9. ACP ==> Members Tab ==> Member Groups ==> Manage Member Group ==> La ce grad vrei sa apara rainbow ==> la Group Formatting Prefix pui asa: <span name="Rainbow">
 10. Salut! (!Trebuie sa ai Group Name Indicator instalat!) Look & Feel => Tema ta => Board Index => hookGroupNameIndicator si pui acolo urmatorul text: <center> <br> <br> <div id="category_93" class="category_block block_wrap"> <h3 class="maintitle"> <a class="toggle right" href="#" title="Legenda">Legenda</a> Legenda </h3> <div class="border"> <div class="ipsBox table_wrap removeDefault"> <div class="ipsBox_container"> <if test="showGroupNameIndicator:|:count( $groups )"> <br /> <ul> <li>{parse expression="implode( " ★ ", $groups )"}</li> </ul> <br> </if> </div> </div> </div> <br/> </div> </center> Sper ca te-am ajutat!
 11. Am nevoie de un efect asemanator cu: Vreau sa il pun la grade pe forum dar acesta nu imi place.
 12. Salut pct! Acum 3 zile am deschis o comunitate de gaming numita Time4Game Romania. Comunitatea este in cautare de Moderatori si Moderatori Globali. Mai multe detalii pe time4game.eu/forum.
 13. O sa incerc dupa ce vin de la scoala, multumesc tuturor pentru ajutor!
 14. Deci, eu m-am enervat la sa-mp si am dat un pumn pc-ului prin zona coolerului. Si acum nu mai porneste, doar vajaie mai tare decat de obicei. Va rog, ajutati-ma, postul nu e facut la misto..
 15. Flex

  Cerere Logo

  Salut! Vreau si eu sa imi faceti un logo, cu un cap de vulture, si scris: wtfcs rosu. Dimensiuni: 400x200. Multumesc anticipat.
 16. Am un server de samp nou deschis, si vreau sa il populez. Am facut reclame pe fb, si voi continua sa fac, dar vreau sa gasesc un om care sa faca si el sau sa faca o promovare pe youtube. Discord lookevit#7038
×
×
 • Create New...