Jump to content

str

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

str last won the day on February 16 2019

str had the most liked content!

Community Reputation

8 Pretty good

About str

 • Rank
  User Nou

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/STR-UIUX-434465013637979/

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. str

  wARZ 4.3.X

  Chiar nu cred ca esti in pozitia de a vindeo o tema https://invisioncommunity.com/files/file/9190-warz-theme-43x/ https://invisioncommunity.com/files/file/9168-evoplayze-100/ https://invisioncommunity.com/files/file/9158-eligius-project-100/ De ce? au un aspect urat folosesti acelasi gradient obosit la fiecare background folosesti un font la care trebuie iti trebuie lupa sa intelegi ce scrie ai multe elemente copiate Elementele copiate aici: Folosit de @Alex6ndru anul trecut. Folosit de tine in tema warz. Folosit de @strongtaz anul trecut. Folosit de tine in tema warz. Tentativa de material design? una nu foarte reusita... Ai folosit pana si acel background de @Portocala pentru tema crankychips https://invisioncommunity.com/files/file/9131-crankychips-42-off/ crankychips evoplayze
 2. La o multime de web designeri in portofoliu/site se regasesc niste procentaje pentru ( HTML / CSS / JS / PHP / etc.. ) sunteti prea ratati daca va luati de el pentru un lucru atat de banal!
 3. Doua idei pentru design cauta alt font pentru text incearca ceva care sa nu ocupe atat spatou cu acel meniu din stanga Ti-am facut un concept in illustrator.
 4. Nu totu' se rezuma la tema. ( Eu doar ti-am raspuns )
 5. Daca te referi la plugin https://invisioncommunity.com/files/file/7328-who-was-online/ ( trebuie sa ai cont de client pentru a descarca ) Cu un research il gasesti si in alta parte pentru a il putea descarca.
 6. Decat sa platesca pentru o tema ca asta...
 7. str

  Cum schimb domeniul

  Incearca cu alt browser.
 8. #OFF Ce vezi unic? Nu vezi ca are un layout si 5 maxim 10 elemente modificate? #ON Bafta cu comunitatea.
 9. Urca pozele la tema ( daca nu sunt urcate ) Admin CP -> System Settings -> Members Tab -> User Profiles -> Allow users to use Gravatars (pune-o pe off)
 10. str

  Cerere HOOK

  System Settings > System > Security and Privacy and scroll down to "Posting flood control delay (in seconds)"
×
×
 • Create New...