Jump to content

DrXero

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-6 Poor

About DrXero

 • Rank
  Ucenic
 1. Teme ieftine in shop-ul nostru !

  Cred că este ultimul meu reply , dar să-ți explic și ție CÂT DE LEȘINAT EȘTI ! 1.Temele alea ,eu voiam doar să le pun mai ieftine pentru doritori dacă nu merge treaba asta este , trec cu vederea . 2. Tu imi spui mie că httrack ii pentru lingăi și foimiști , de ce să mai dea omul bani pe acel index când îl poată lua gratis? încă un rezultat de minte îngustă ce ai 3.Sunt persoane care nu mă plac , și nu pot face nimic în privința asta , nu mă plac pentru un anumit motiv , că eu am și ei nu 4. Că mă jignești , vorbele tale sunt penibile pentru mine , puțin mă interesează .. Nu știu dacă știi vorba aia , cel mai deștept cedează primul, eu am cedat că nu are rost să mă pun la mintea ta îngustă !
 2. Teme ieftine in shop-ul nostru !

  Se vede suferința pe tine , foarte previzibilă
 3. Teme ieftine in shop-ul nostru !

  Ei vând index care se poate lua foarte ușor cu httrack :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) O să pun free acel index , în curând .
 4. Vând x2 Theme ips 4.2x

  Mă întreb cum ai luat helper aici?.. @gaby Aștept să văd temele pe net , și ce expiră ?:))))))) pe invisioncommunity s-a dus de mult temele le am în pc și nu am nici o treabă T/c cineva , cine le dorește are PM ! Ofticați :)))))))) sunteți leșinați de tot . Buguri? eu n-am găsit până acum :))))) , nici un fel de bug ...
 5. Vând x2 Theme ips 4.2x

  Eu dau ambele skinuri la 25 euro , și pentru ce suport? tu crezi că ăia îți oferă suport gratis? stai calm , decât ca voi plagiatori . Aia green este 24 de dolari iar blood 20 = 180 lei , iar eu le dau cu 25 euro adică 116 lei , mai dai pe la școală .
 6. IPS Transform theme

  Ști pe cineva anume?
 7. Vând x2 Theme ips 4.2x

  Salutare , dacă doriți să cumpărați skinurile Green Dark Gaming și Blood_Gaming mai ieftin , ați găsit zona potrivită ! IPS 4.2x Green Dark Gaming - DEMO - IPS 4.2x Blood_Gaming - DEMO - -------------------------------------------------------------------------------------------- Eu le vând pe ambele la 25 euro paypal CONTACT : Cei care doresc , aștept PM , aici pe pctroubleshooting.ro Ele se pot cumpăra și de pe Invisioncommunity , și de pe linkurile de mai sus de la producător dar la un preț mai ridicat ! -------------------------------------------------------------------------------------------- VĂ ANUNȚ CĂ ELE NU SUNT AFIȘATE GRATIS PE INTERNET !
 8. IPS Transform theme

  Deci să înțeleg că am nevoie de o persoană care știe să lucreze serios în PS !
 9. IPS Transform theme

  Salutare , am tema Green Dark Gaming cât și Blood Gaming GREEN - https://invisioncommunity.com/files/file/8654-green-dark-gaming/ BLOOD - https://invisioncommunity.com/files/file/8672-blood-gaming-theme/ întrebarea mea este , dacă cea Green Dark Gaming , aș putea să o transform în ceva Red Dark Gaming . Cei de la area-games a reușit să o facă pe Blue Dark , dar iconițele ce conțin gradient și astea se pot modifica prin coduri ? sau trb să fie făcute în psd ? ele sunt afișate la Manage resource ---------------------------------------- Temele sunt de vânzare - Ambele la 25 Euro ! Contact PM ! ----------------------------------------
 10. Eu zic să faci publică rezolvarea DeNyS !
 11. Modificare background MAIN CONTENT AREA

  Aici nu ești pe comunități de gaming să faci reclamă , este permisă reclama pe PCT!
 12. Enhanced User Info Panel 4.2

  Nerezolvat , mai astept si alte raspunsuri . Sniror , fi mai atent la ce am postat eu .
 13. Problema avatare

  Dacă urmărești acest tutorial îți merge 100% . +vezi să nu ai userinfopanel luat de pe net , pentru că și asta cauzează problema .
 14. Enhanced User Info Panel 4.2

  Salutare , folosesc plugin user info panel de pe net numit enhanced pentru platforma 4.2 . Ce vreau defapt să vă întreb este cum îl pot edita în așa fel ca avatarul să fie de 150x300 maxim ? Prin edit plugin , se editează doar width 75 - 200 si height 75 - 200 . Iar din css îl pot face cât vreau , dar treaba este că doar gifurile se văd clare , cele png se văd blurate .. + Member title de la acest plugin , cum l-aș putea băga sub nume , nu in panelul de jos . Aș fi recunăscător dacă cineva mă ajuta ...
×