Jump to content

LeonardAdv

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About LeonardAdv

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

452 profile views
 1. Nu are nicio treaba acel index, nici macar nu am auzit de comunitatea aia vreodata. Nu m-am inspirat de nicaieri, tot ce vezi sunt idei personale.
 2. Mda.. si mie mi se pare ca-i cam prea mult ceea ce cer pentru un astfel de index, am sa scad pretul la 5 euro (macar sa stiu ca nu am muncit degeaba) INFO: Pretul a fost scazut la 5 euro.
 3. Măcar este facut de la 0 și cer 10 euro pentru ca este munca mea. Eu nu stau 4 ore în fața unui calculator sa fac ceva iar după să pun gratis pe net.. nu mă aleg cu nimic, măcar să fac și eu un bănuț.
 4. -- Index pentru comunități -- Prețul acestui index este de 10 euro Metoda de plata: Transfer Bancar (de preferat) | PaySafeCard Contact: Discord: Leonard#3283 | Skype: kewax.rogue | Facebook: facebook.com/leonardscripter (raspuns imediat) Video: https://www.youtube.com/watch?v=M90RbtiMnQQ Imagine: https://i.imgur.com/sWWWBe0.jpg Detalii: * Index-ul conține o funție care permite deținătorului să modifice toate detaliile fără a avea cunoștințe in domeniu. * Index-ul deține o funcție care caculează de cât timp este comunitatea respectivă online. INFO: Pentru a afla mai multe informații despre Index, vă aștept cu un reply mai jos + informația pe care doriți s-o aflați.
 5. @DeNyS. am retusat ce mi-a venit in minte, sper sa-ti placa: https://i.imgur.com/sWWWBe0.jpg Are foarte multe ofecte hover. Uite aici un video cu ele:
 6. Mulțumesc foarte mult pentru observații, imediat mă apuc să retușez index-ul.
 7. ** Am uitat să precizez că index-ul deține o funcție care caculează de cât timp este comunitatea respectivă online.
 8. Salutare tuturor! Mai jos am să vă las un videoclip + niște imagini cu creația mea. Tin să precizez faptul că este facuta de la 0 folosind și bootstrap pentru putin responsive. * Index-ul conține o funție care permite deținătorului să modifice toate detaliile fără a avea cunoștințe in domeniu. * Mă scuzați pentru reclamă, dar aveam nevoie de texte. * Aștept păreri / critici sau observații din partea voastră, m-ar ajuta foarte mult să știu ce trebuie îmbunatățit sau retușat. Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=LMp872KyM_I Imagine cu index-ul: https://i.imgur.com/ioY41A4.jpg
 9. Este și responsive, cât de cât, încă sunt începator cu bootstrap-ul. Dar pot zice ce mi-a ieșit cât de cât. La design o să mai lucrez, dar momentan am făcut ceva mai simpluț.
 10. Si cu asta m-am lamurit ca-n Romania nu ai ce face. Nu poti face nimic, ca vine un prunc si fura cu inspect element. Super.
 11. Cu paypal se pot face smecherii. (refunds, etc.)
 12. Eu am zis sa fac ceva mai simplut, ceva oldschool, nu am vrut sa fac o tema prea incarcata. Iar 10 euro nu mi se pare un pret foarte mare pentru o astfel de tema.
 13. Temă IPB [ 3.4.x ] Imagini: https://imgur.com/a/C6w6I ( Pentru o claritate cât mai buna apăsați pe imagini pentru ale mării ) Metoda de plata este PaySafeCard sau Transfer Bancar (de preferat) Pret-ul este de 10 euro [ 47 lei ] Contact: Discord: Leonard#3283 (de preferat) | Facebook: fb.com/leonardscripter (de preferat) | Skype: kewax.rogue (intru rar) Detalii: Tema se vinde cu tot ce se vede, nu dau nimic separat. Dacă doriți adăugări sau retușuri, bineînțeles prețul va crește. Ofer suport 24h de la cumpărare (Suport în rezolvarea bugurilor).
×
×
 • Create New...