Jump to content

Remuss

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Remuss's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Am trimis un ticket, sper sa ma rezolve ei
  2. @CourageNu este la mine in PC hostat forumul. Este la o firma de host, am CPanel la pachet. Cum ii pot da restart?
  3. @DeNyS.Pai am facut exact ca in tutorial, e totul ca la carte. Problema e ca nu dispare. Exista totusi vreo metoda sa verific daca functiile sunt disponibile la alti oameni?
  4. @DeNyS. nu am nicio eroare in special, problema e ca recomandarea asta nu dispare. Eu am inteles de la alti oameni ca dupa ce e rezolvata se rezolva. (nu pot sa dau edit, sper ca nu e problema)
  5. @strongtaz am facut asta dar inca ramane eroare in /admin. Vreo rezolvare?
  6. Salut! Am versiunea IPB 4.2.6 si am aceasta "eroare" in System -> Security : We recommend disabling the following functions on your server. If you do not manage your server yourself, your hosting provider will be able to assist with this. exec, system, pcntl_exec, popen, proc_open, shell_exec ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tin sa precizez ca Forumul se afla pe host. Orice ajutor este bine venit, multumesc!
  7. Remuss

    Email validation

    Cum scot grad validing de pe forum ipb ,ca membri sa nu mai primeasca mail de validare , sa fie direct membru Am gasit, nu mai este nevoie. Members -> Registration -> Validation method for new accounts -> No validation required. REQUIRED se
  8. Salut. Am si eu o problema, am un forum i.p.b v3.4.8 cu baza de date pe care vreau sa o import pe alt host. Am incercat metoda cu BigDump dar nu am reusit primind o eroare: Eroarea pe care o primesc in phpmyadmin cand incerc sa-i dau import:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.