Jump to content

s33mann

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

s33mann last won the day on July 20

s33mann had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About s33mann

 • Rank
  User Nou
 1. am gasit. este Spaced Invaders (1990). mersi!!
 2. Salut, un film vazut pe caseta video (undeva dupa 90, in era casetelor): toata actiunea se petrece intr-o noapte si era ceva de genul .. 2 copii sunt ajutati/salvati de 5 extraterestrii care aratau total diferit unul fata de celalalt. Tin minte ca unul era foarte paros ... ca Chewy din Star Wars iar altul era dintr-un metal negru. Filmul circula sub numele "se intampla intr-o noapte" sau ceva de genul asta. Idei? Mersi!
 3. am gasit! se numeste Mistral's Daughter (1984). Mersi!
 4. Salut, ieri am avut succes pe acest site cu Soylent Green asa ca o sa incerc cu ceva mai greu ..poate poate Este vorba despre un serial care era la TVR probabil undeva dupa 90. Personajul principal era pictor cu un stil de viata f destrabalat. Nu mai stiu detalii insa imi amintesc ca era destul de greu sa tii cu el :). La un moment dat devine tata - o fetita care devine tot pictor. Finalul ultimului episod - dupa moartea pictorului - prietenul fetei musca dintr-un mar iar ea ii spune ca s-a decis sa devina pictor si el tocmai a muscat din modelul primului ei tablou. Imi placea foarte mult tema muzicala din generic (la pian). Hai sa vedem :). Mersi!
 5. dap, super, mersi! il caut de peste 15 ani!
 6. Salut, caut un film cam vechi - l-am vazut undeva prin '95 - era un SF setat intr-un viitor in care omenirea avea probleme cred cu suprapopularea sau/si cu lipsa mancarii, iar lumea se mai hranea doar cu o substanta misterioasa verde. Pe de alta parte unii alegeau (si chiar plateau) sa moara mergand la o companie care ii aseza in fata unui proiector cu imagini (superbe din cate imi amintesc) cu lumea "asa cum era odata" (adica cum e acum) si le facea injectia letala. Adica li se punea un filmulet cu campuri pline de flori si de-astea, la finalul caruia mureau. Personajul principal are un prieten batran (actorul batran era roman) care alege sa faca asta. Pers. principal il urmareste si descopera ca dupa ce mureau (spoiler!) oamenii insisi erau transformati in substanta verde. Too creepy? hai sa vedem daca ma poate ajuta cineva. Mersi!
×
×
 • Create New...