Jump to content

Gabriel Damian

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Gabriel Damian

 • Rank
  User Nou
 1. Vand index gaming

  @Portocala , n-ai înțeles ideea , @buddylove încearcă să obțină free acest index ca să-l poată vinde pe invision romania unde nu-i înțeleg rostul acelui forum .. @buddylove ești un amator , pe când @Portocala s-a străduit să facă acel index , iar tu nu ești în stare să faci acel index nici cu instrucțiuni .. Poartocala, ești foarte bun și te rog să nu pui free vreodată lucrările tale .... Deja în țara asta dai de prea mulți fomiști care au nevoie de ajutorul altora pe gratis , pentru că sila și lenea îi pătrund .
 2. Problema EXE

  Buna ziua , am si eu o problema la windows . Folosesc 7 Ultimate iar cand incerc sa deschid o aplicatie , browser sau orice , imi apare asta Daca nu am facut topicul unde trebuie sper sa fie mutat .... Am mare nevoie de ajutor. .. Habar nu am de ce apare asa.
 3. Tema este free?

  Pai asta intreb , unde o gasesc free? ca am cautat si degeaba
 4. Tema este free?

  Salutare , scuzaţi-mă dar ştie cineva dacă este tema deflection free pentru versiunea 4.2x?
 5. Parere index

  Cât ceri pe el? imi place foarte mult ...
 6. Părere NLZ.RO

  Nu fac promovare , dacă nu ai văzut titlul îmi pare rău .. Dacă mai ceva de comentat , aştept pm să nu facem chat aici . Mulţumesc !
 7. Părere NLZ.RO

  Salutare PCT , aştept păreri din partea dvs. despre forumul No Limit Zone . http://www.nlz.ro/forum/ Tema esta una simplistică Animate 4.2 , puţin modificată .. Pe viitor dorim să avem cu totul altceva .. Bine înţeles că avem şi licenţă , pentru persoanele care nu cred în vorbe . Image Aşteptăm atât critici cât şi sugestii . Se pot face modificări în timp Nu vă aşteptaţi să răspundem persoanelor care vin cu jigniri la adresa noastră sau a forumului .
 8. Cum pun categorile una sub alta?

  Rezolvat TC !
 9. Cum pun categorile una sub alta?

  Mulţumesc , dar tot nu a mers , forumul este nlz.ro/forum , tema am puso vizibila pentru guests o schimba-ti de jos de la theme este NLZ DARK
 10. Cum pun categorile una sub alta?

  Dacă ai rezolvarea , mi.o spui aici . Scuzele mele . Tema ce folosesc este Animate 4.2
 11. Cum pun categorile una sub alta?

  Salutare tuturor . Am şi eu o nelămurire am încercat să mă descurc singur dar nu mi.a reuşit . Cum fac ca la categorii să nu mai apară cu virgulă între ele , şi să fie una sub alta . Lafel ca pe INDUNGI.RO Eu vreau să apară lafel ca pe Indungi . Iar după trei rânduri să apară aşa ,una sub alta . Nu aşa Şi să aibă şi iconiţele alea mici cu săgeată
×