Jump to content

syncron3211

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About syncron3211

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Multumesc frumos, sper sa-mi fie de ajutor!
 2. Si daca totusi as dori sa-l modific din css-ul cum as putea sa-l identific sa ma duc direct la el? Ma poti ajuta?
 3. Salut,de cateva zile mi-am instalat pe calculatorul personal prin intermediul la XAMPP, ipb 4.3.5,l-am instalat mai mult pentru a invata sa lucrez cu el totul este bine momentan,cu exceptie la o mare problema care nu reusesc sa o inteleg am cautat si la ei pe forum-ul/site-ul official, dar nu reusesc sa-i dau pur si simplu de cap. La tema indiferent care ar fii ea, nu reusesc sa gasesc in multimea lor de .css-uri cel pentru care am nevoie pentru a modifica de exemplu postbit, sau meniul sau bara de maintitle adica tot ce tine de design eu doresc sa-mi fac o tema a mea cat de cat personala lucrand pe cea default, dar pur si simplu nu stiu care sunt .css-urile necesare pe care sa lucrez. As fii recunoscator, daca m-ati putea ajuta sa aflu. Mentionez ca folosesc si developer tools de la Chrome, dar nimica sunt prea multe .css, la 3.4.x totul era in ipb_style.
 4. .Salut, as dori sa stiu cum sta treaba cu aceasta licenta pt. IPB 4.x.x si aici ma refer cum se poate achizitiona sincer nu reușesc sa inteleg nimic de la ei de pe site si daca de exemplu eu doresc doar licenta si sa folosesc un alt webhost decat cel al lor cum se procedeaza. O mica îndrumare va rog
 5. Salut, sa dori sa stiu la IPB 4.1.x care sunte css-urile pt. modificarea temei prin asta ma refer tot ce tine de ea de la body pana la user infopane si culoare la butoane. Multumesc.
×
×
 • Create New...