Jump to content

Angel

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Angel

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Angel

  Switch Color

  Am rezolvat deja.
 2. Angel

  Switch Color

  Up, cineva?
 3. Angel

  Switch Color

  Salut! Am un script, si nu stiu cum sa fac o chestie la el. <script type='text/javascript'> function changeBack() { var back = document.getElementById('colorPicker').value; document.getElementById('content_box').style.background = back ; } </script> <select id="colorPicker" onchange="JavaScript:changeBack()"> <option value="transparent">None</option> <option value="yellow">Yellow</option> <option value="salmon">Salmon</option> <option value="lightblue">Light Blue</option> <option value="limegreen">Lime Green</option> <option value="cyan">Cyan</option> <option value="violet">Violet</option> <option value="red">Red</option> </select> Unde scrie content_box acolo este ID a unui block sau a oricui DIV. Scriptul consta din aceea ca sa skimbe culoarea unui block sau a unui DIV cu elementul ID Scriptul merge bine, cind imi aleg culoarea respectiva pe care o doresc se skimba, dar nu se salveaza sa fie tot aceeasi culoare pe care am aleso. Ca sa intelegeti mai bine, de exemplu: Vrea ca blockul respectiv pe care lam ales sa fie de culoarea Violet, dupa ce miam ales culoarea, blockul sa skimbat in Violet, si iata acum si problema mea apare pe care doresc sa o rezolv. Dupa ce miam schimbat culoarea blockului dau un restart la pagina si culoarea numai este, se schimba in cea default. Eu doresc ca dupa ce miam ales culoarea respectiva tot ea sa ramina, pina nu voi dori sa chimb alta culoare. Sper ca mati inteles ce deresc.
 4. Angel

  HoverCard

  Multumesc @dOc MFX De marit folosesti .ipsHovercard.ipsHovercard_stemLeft { margin-left: -15px; width: 1200px !important; height: 500px; } Dar acel hovercard nu este facut pentru asa ceva, deci nu poti sa il pui pe mijloc.
 5. Angel

  HoverCard

  tiam trimis pm
 6. Angel

  HoverCard

  Doresc sa maresc hovercardu si sa apara pe centrul ecranului cu dimensiune mai mare.
 7. Angel

  HoverCard

  Buna Cum gasesc acest cod? Nici ca cum nu pot sal gasesc.
 8. Angel

  Direction imagine

  Mersi, merge totul bine. Puteti da Topic Closed.
 9. Angel

  Direction imagine

  Ti-am dat PM.
 10. Angel

  Direction imagine

  Eu nu doresc sa urc poze pe siteuri, ca dupa o perioada poza nu va fi valabila pe IMGUR De aceea doresc sa aflu metoda de mai sus..
 11. Angel

  Direction imagine

  Iata un exemplu ce doresc: background-image: url({resource="puffysticks/avatar-ring-l.svg" app="core" location="front"}); Eu doresc directia mea sa fie, si nustiu cum, am incercat in multe metode si nu mi sa primit.
 12. Angel

  Direction imagine

  Buna lume. Am asa o intrebare, doresc sa fac si eu asa ceva cum ar fi background-image: url(aici trebuie directia spre tema unde se afla sursa, dar nu stiu care este directia); Poate cineva stie cum, si ma va ajuta. Multumesc.
 13. Angel

  SVG-HTML

  Multumesc, mai ajutat.. Puteti da T/C!
 14. Angel

  SVG-HTML

  Salut lume! Am asa o intrebare. Am o imagine SVG doar prin codul SVG fara a urca imaginea pe host. Doresc ca pe aceasta imagine sa adaug un cod HTML pe centrul imaginei SVG, sau se poate cum ava sa adaugi un cod HTML in codul SVG. Sper ca ati inteles ce am avut in vedere...
 15. Angel

  Cum adaug theme colors in IPB?

  Am cautat si nu am gasit nimik... Poate cineva stie ce fel de script este...
×