Jump to content

Hozzakwaz

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Hozzakwaz last won the day on July 1

Hozzakwaz had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Hozzakwaz

  • Rank
    Ucenic
  • Birthday 03/13/1993

Contact Methods

  • Website URL
    www.gta-sa.ro/forum
  • Skype
    edjoint1
  • Facebook
    Eduard Florian
  • Twitter
    edisorr

Profile Information

  • OS
    Windows 10 PRO
  • Location
    Iasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Era 5.6, dar nu ma asteptam sa faca figura asta. Acum setat pe 5.5 pare in regula. Nu am mai patit asa ceva, de asta am apelat aici la voi.
  2. Salut @gaby si multumesc de raspuns. Eroarea asta imi da in error_log Edit: deci incredibil, dupa ce am incercat pe versiunile php 5.6 si 5.5, am zis sa dau si eu acum pe 5.5 sa vad daca functioneaza, si ghici ce, no problem. Deci era ceva de la versiunea php.
  3. Am reinstalat de cel putin 10 ori. Aceeasi problema.
  4. E deja php 5.6, la asta m-am gandit si eu prima oara.
  5. Salut, am aceasta problema dupa ce instalez ipb ul. L-am mai avut si inainte si nu imi facea problema asta (ma refer la acelasi webhost) Asta e forumul: glorius.ro Ma pot loga in admincp, sa vad members, calendar dar cand dau click pe a test forum nu mai functioneaza Cum as putea rezolva asta ? Ma chinui de vreo 2 zile Multumesc
  6. Acum, mi-a mutat in dreapta jos 3 members, 4 guests, 0 anonymous users (See full list)
  7. Multumesc, dar nu stiu sigur unde sa il adaug, imi poti spune te rog. Inca odata iti multumesc foarte frumos. @HTML/CSS am adaugat in ipb_style.css cred ca se vede ok.
  8. Am incercat sa iti dau pe privat, dar nu poti primi mesaje. www.glorius.ro/forum
  9. Salut, am observat ca indiferent in ce categorie intru se vede asa jos: https://imgur.com/njqbBrT Cum as putea rezolva ? Va multumesc anticipat.
  10. Salut, De 2 zile tot intampin o problema la IPB, dupa ce il instalez dau sa urc o tema pe care am mai folosito si in trecut si nu aveam probleme, dar acum cand o urc imi da eroarea asta https://imgur.com/a/oElMZxd Chiar daca pe /forum imi da aceasta eroare in ADMIN CP pot umbla. Cum as putea rezolva aceasta problema ?
  11. Salut da, de pe laptop da, imi arata la fel, ca serviciul e suspendat, pe telefon cu 2 browsere functioneaza. nu pot sa imi dau seama ce are..
  12. Salut, am adaugat la domeniu noile ns-urile ca de la ce firma am avut webhost inainte am avut niste probleme, le-am pus, totul in regula, pe telefon site-ul imi functioneaza, dar de pe laptop imi apare ca am serviciul suspendat de la firma cea veche. am instalat prin softacolous mybb, pe telefon imi arata instalat, pe laptop serviciu suspendat de la vechea firma. am sters cache, cookies si nimic. Pe laptop am google chrome, dar pe telefon tot chrome am cu contul sincronizat, aveti idee cum pot rezolva aceasta problema ?
  13. Am salvat si acum imi da eroarea asta Fatal error: Call to a member function userHoverCard() on null in on line 172
×
×
  • Create New...