Jump to content

AssAssiN

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-4 Dubious

About AssAssiN

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

667 profile views
 1. Rezolvare: Am avut o problema cu forumul si cel de la host mi-a zis să fac toate link-urile https, si am inlocuit toate link-urile chiar si http://schema.org. Si din cauză ca am pus https:// in loc de http:// s-au bugit cam toate pluginurile de pe forum, trebuie sa fie http:// link-ul http://schema.org nu https://!
 2. Am rezolvat si singur. Sa de-a cineva T/C.
 3. WWW.TOP-GAMING.RO Dacă doresti de asteptam.
 4. Salut am o problema la forum, nustiu exact ce am facut dar s-a stricat User Info Panel am incercat sa il reinstalez dar tot asa apare + s-a buguit avatarul la unii. Poză: Poză: Link forum: https://top-gaming.ro/forum Versiune plugin: 2.0.0 Platformă: IPS 4.1.19.4 Multumesc.
 5. Cam down categoria asta....
 6. Salut, doresc si eu un banner pentru serverul de teamspeak3 al comunitatii. Vreau ceva gen asa: https://i.imgur.com/hGBh3hD.png Marime: 700:130 Text principal: TS.TOP-GAMING.RO Text secundar: WWW.TOP-GAMING.RO sau TOP-GAMING COMMUNITY Si dacă se poate sa fie ceva gif cu effecte ca pe ts.area-games.ro, scuze daca am facut reclama. Multumesc.
 7. - O sa mai tai din descrieri cred sau mai scot din categorii. - Iar cu celalante 2 o sa vad ce pot a fac. - Mersi frumos pentru părere / sfat! - O să ascund acele pip-uri cred ca s-a buguit unul dintre hook-uri. - Iar cu categoriile, cum am precizat si mai sus o sa mai tai din descrieri sau mai scot din categorii. - Mersi frumos pentru părere / sfat!
 8. O sa incerc sa il fac pe o pagina separata sau o sa il scot de tot. Mersi frumos pentru părere / sfat!
 9. Am revenit cu cateva edit-uri: - Am scos indexul de tot. - Am eliminat scroolbarul de jos. - Am mai scos din grade deoarece erau prea multe. - Am mai adaugat niste hook-uri in sidebar. - Am editat si toate drepturile de autor. - Am schimbat si hostul deoarece mi-au spus multi ca se misca greu forumul, firma host: hostingfuze.net.
 10. 1. Incercam sa facem ceva frumos din comunitate pe viitor. 2. O sa incerc sa il modific sau sa il scot de tot. 3. Index-ul nu l-am vazut pe nici un forum pe care am fost eu momentan, dar cum am zis mai sus o sa facem unu special pentru forum. 4. Multumim.
 11. Stiu o sa mai scot din ele, mersi pentru părere / sfat! Da o sa schimbam hostul luna viitoare. Iar daca ne merge bine o sa cumparam si licenta, mersi pentru părere / sfat.
 12. 1. Pe viitor o sa cumparam o tema facuta special pentru comunitate 2. Categoriile sunt cam peste tot la fel nustiu cum sa le fac sa fie originale. 3. La fel ca si la 1 o sa facem noi un index sau o sa il cumparam de la un designer web. 4. Urmeaza sa aducem diferite servere de jocuri in comunitate cat si membri / clanuri, momentan avem doar un server de teamspeak3. 5. Pe parcurs o sa facem si diferite proiecte bazate pe partea de gaming. Edit: Mersi pentru păreri / sfaturi.
 13. Mersi frumos pentru părere / sfat, am editat acum creditele de pe tema cat si de pe index.
 14. Salut, am deschis acest topic pentru ca vreau si eu cateva păreri cu ce aș putea adăuga, modifica sau șterge de pe forum. Forumul este deschis de aproape 2 zile de aceea activitatea este 0. Modele sunt facute in proporție de 70% urmează sa le fac pe toate azi. Tema nu este cumparată, este luată de pe internet, orice sugestie pentru modificare este bine venită Link forum: http://top-gaming.ro Gazduire webhost: https://royal-server.ro Gazduire domeniu: https://www.hzone.ro/
×
×
 • Create New...