Jump to content

AssAssiN

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-4 Dubious

About AssAssiN

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

358 profile views
 1. AssAssiN

  Cerere Banner Teamspeak3

  Cam down categoria asta....
 2. AssAssiN

  Cerere Banner Teamspeak3

  Salut, doresc si eu un banner pentru serverul de teamspeak3 al comunitatii. Vreau ceva gen asa: https://i.imgur.com/hGBh3hD.png Marime: 700:130 Text principal: TS.TOP-GAMING.RO Text secundar: WWW.TOP-GAMING.RO sau TOP-GAMING COMMUNITY Si dacă se poate sa fie ceva gif cu effecte ca pe ts.area-games.ro, scuze daca am facut reclama. Multumesc.
 3. AssAssiN

  Prezentare Top-GaminG.Ro

  - O sa mai tai din descrieri cred sau mai scot din categorii. - Iar cu celalante 2 o sa vad ce pot a fac. - Mersi frumos pentru părere / sfat! - O să ascund acele pip-uri cred ca s-a buguit unul dintre hook-uri. - Iar cu categoriile, cum am precizat si mai sus o sa mai tai din descrieri sau mai scot din categorii. - Mersi frumos pentru părere / sfat!
 4. AssAssiN

  Prezentare Top-GaminG.Ro

  O sa incerc sa il fac pe o pagina separata sau o sa il scot de tot. Mersi frumos pentru părere / sfat!
 5. AssAssiN

  Prezentare Top-GaminG.Ro

  Am revenit cu cateva edit-uri: - Am scos indexul de tot. - Am eliminat scroolbarul de jos. - Am mai scos din grade deoarece erau prea multe. - Am mai adaugat niste hook-uri in sidebar. - Am editat si toate drepturile de autor. - Am schimbat si hostul deoarece mi-au spus multi ca se misca greu forumul, firma host: hostingfuze.net.
 6. AssAssiN

  Prezentare Top-GaminG.Ro

  1. Incercam sa facem ceva frumos din comunitate pe viitor. 2. O sa incerc sa il modific sau sa il scot de tot. 3. Index-ul nu l-am vazut pe nici un forum pe care am fost eu momentan, dar cum am zis mai sus o sa facem unu special pentru forum. 4. Multumim.
 7. AssAssiN

  Prezentare Top-GaminG.Ro

  Stiu o sa mai scot din ele, mersi pentru părere / sfat! Da o sa schimbam hostul luna viitoare. Iar daca ne merge bine o sa cumparam si licenta, mersi pentru părere / sfat.
 8. AssAssiN

  Prezentare Top-GaminG.Ro

  1. Pe viitor o sa cumparam o tema facuta special pentru comunitate 2. Categoriile sunt cam peste tot la fel nustiu cum sa le fac sa fie originale. 3. La fel ca si la 1 o sa facem noi un index sau o sa il cumparam de la un designer web. 4. Urmeaza sa aducem diferite servere de jocuri in comunitate cat si membri / clanuri, momentan avem doar un server de teamspeak3. 5. Pe parcurs o sa facem si diferite proiecte bazate pe partea de gaming. Edit: Mersi pentru păreri / sfaturi.
 9. AssAssiN

  Prezentare Top-GaminG.Ro

  Mersi frumos pentru părere / sfat, am editat acum creditele de pe tema cat si de pe index.
 10. Salut, am deschis acest topic pentru ca vreau si eu cateva păreri cu ce aș putea adăuga, modifica sau șterge de pe forum. Forumul este deschis de aproape 2 zile de aceea activitatea este 0. Modele sunt facute in proporție de 70% urmează sa le fac pe toate azi. Tema nu este cumparată, este luată de pe internet, orice sugestie pentru modificare este bine venită Link forum: http://top-gaming.ro Gazduire webhost: https://royal-server.ro Gazduire domeniu: https://www.hzone.ro/
 11. AssAssiN

  Tutorial aranjare subforumuri pe 3 coloane

  Mi-am stricat toata tema cu tn ....
 12. AssAssiN

  Cerere Logo EvoPlay

  Tip: LogoDimensiuni: 650x200Culori(culoare principala & secundara): Rosu inchis si AlbText: EvoPlay
 13. AssAssiN

  Problemă Settings Groups

  Salut am si eu o problema la forum am umblat pe la Settings Groups si nu mai merge sa dau click pe alea si nici nu mai apar setariile. http://prntscr.com/j4z3d6 E ipb 3.4.9 Sunt blocate cumva si nu pot sa le fac inapoi putin ajutor va rog?
 14. Salut vreau si eu o parere despre forum ce sa mai modific si etc.. Index : http://starcsred.ro Forum: http://starcsred.ro/forum Firma: http://clever-host.ro Comunitatea a fost deschisă pe 01.04.2018. Urmează sa achizitionăm astazi restul serverelor. Si am o intrbare: Cum e cu licenta asta, am auzit că daca nu ai licenta retail iti inchide forumul sau?
 15. AssAssiN

  Cerere UserInfoPane

  Salut aș dori si eu acest userinfopane: http://prntscr.com/idaz2l . Multumesc.
×