Jump to content

Mr.Pacefull

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Mr.Pacefull

 • Rank
  User Nou
 1. Mr.Pacefull

  LikeCs.RO - Pareri si sfaturi

  Ce ai dori sa vezi nou pe o comunitate de gaming? Mulțumesc de feedback. Backround ul se vede bine pe tema. Logoul ce dorește lumea mai mult? Ceva simplu este ideal. sidebar-ul a fost modificat la fel și scroll bar-ul. Indexul este downloadat, într-adevăr însă doar pana creem noi unul, avem munca, alții liceu nu putem sta 24/24 pe forum.
 2. Mr.Pacefull

  LikeCs.RO - Pareri si sfaturi

  UP. Bugul a fost rezolvat, tema a fost modificata in ultimul timp. Sugestii pentru populare si pareri? Multumesc frumos.
 3. Mr.Pacefull

  Cum pun gametrack si sv in sidebar (Help)

  Instaleaza (e32) Custom Sidebar Blocks http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/341-e32-custom-sidebar-blocks/ dupa ce downloadezi asta iti creezi block-ul cu codul generat de la gametracker.
 4. Mr.Pacefull

  Problema - Aspect Topic

  Am rezolvat, puteti inchide topicul problema era la dimensiunile avatarului. Pentru cei ce mai intalnesc problema. ACP - System >> System Settings >> Members >> User Profiles la campul "Show users full photo in topic view; maximum width" modificati rezoltuia, eu personal folosesc 150x250.
 5. Mr.Pacefull

  LikeCs.RO - Pareri si sfaturi

  Multumesc de feedback, tema actuala este complet diferita de ceea ce este pe internet, din cate se observa este un edit de la Carbon Blue. Este o comunitate de gaming, nu este copy paste, continutul va primi update in cursul zilelor urmatoare pentru a adauga lucruri utile ce sper ca ne vor ajuta. Bugul o sa fie rezolvat cat mai curand posibil. Iti multumesc pentru parere.
 6. Mr.Pacefull

  Problema - Aspect Topic

  Salut am aceasta problema topicul cu continutul este desprins de bara profilului si arata destul de urat, cum pot rezolva aceasta problema? Multumesc mult.
 7. Mr.Pacefull

  LikeCs.RO - Pareri si sfaturi

  Salut. In legatura cu indexul acesta nu este terminat, iar acela este doar un simplu model. Tema este intradevar de pe Invision, a fost modificata cat s-a putut, voiam sa lucram pe ea si sa modificam, insa am vorbit si cu colegi mei si am decis sa incepem sa lucram pe tema Carbon. Ai spus ca gradele sunt foarte urate, daca doresti te rog frumos sa imi spui sau sa imi arati un model, cum ar trebuii ele sa fie? Numele nu te contrazic, nu l-am ales eu, insa nu este chiar asa rau, multumesc de FeedBack. Multumim frumos pentru sfaturi si parere Am sa tinem cont de absolut toate parerile, tema a fost schimbata si lucram la un design mai frumos. Bara a fost scoasa odata cu schimbarea temei. Bugul vizual o sa fie rezolvat in cursul zilei de astazi. Mai astept pareri si sugestii, toate sunt bine venite.
 8. Mr.Pacefull

  9resources.

  Personal iti spun ca nu se merita, sunt deja comunitati precum sa-mp.com deschise daca o sa pui in continuare doar resruse samp nu o sa mearga treaba, axeaza-te si pe alte lucruri.
 9. Mr.Pacefull

  Review GitGud Romania

  Am o parere destul de buna, imi place ca forumul este simplu, succes cu comunitatea, in aceeasta situatie ma aflu si eu insa din cate am inteles materialele unice si profesionaliste ne ajuta pentru populare, afilierea cu alte site-uri. Mult succes.
 10. LikeCs forum este o comunitate de gaming ce sustine gaming-ul din Romania, comunitatea a fost terminata astazi si are doua servere de Counter Strike 1.6, staff-ul este format din persoane cu varsta de peste optsprezece ani, problema noastra este popularea adica lipsa de membrii, si nici serverele de counter strike nu ne prea ajuta, insa nu dorim ca totul sa vina pe tava, dorim sa vedem progrese pe parcurs ce trece timpul si muncim si noi in acest timp pentru imbunatatirea comunitatii si in special a materialului ce il avem. Doresc daca se poate sa mi se spuna niste pareri si sugestii pentru viitor. In momentul de fata am creat un concurs pentru populare, insa nu are succes nici acesta inca. Concursul este ca atunci cand cineva se inscrie in concurs si aduce 20 de membrii si are 50 de posturi utile primeste un Steam ce contine Counter Strike 1,6 si Counter Strike Condition Zero. Index: www.likecs.ro forum: www.likecs.ro/forum
×