Jump to content

кєиzσя ∂єѕιgи

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

кєиzσя ∂єѕιgи last won the day on March 27 2018

кєиzσя ∂єѕιgи had the most liked content!

Community Reputation

9 Pretty good

1 Follower

About кєиzσя ∂єѕιgи

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 01/14/1999

Contact Methods

 • Facebook
  https://fb.com/cavallifz

Profile Information

 • OS
  Windows 7
 • Location
  /system32

Recent Profile Visitors

791 profile views
 1. Ala este pe partea design, eu ti-am dat doar scriptul pentru a trimite mesajul.
 2. Scriptul php il ai aici, de design trebuie sa te ocupi tu. http://www.freecontactform.com/email_form.php
 3. Deja l-am terminat de 4-5 ori... Mersi mult, o sa il am acolo degeaba dar mna, nu conteaza
 4. Nu stiu daca am voie sa ma bag dar imi voi da cu parerea. Sunt total in contra de aceasta sugestie deoarece nu toti membrii au o anumita cantitate de reputatie, iar ei au tot dreptul de a da downvote daca nu ai ajutat calumea sau au primit o teapa de la tine. Si eu primesc downvote si nu ma plang atat, sincer nici nu-mi pasa cate puncte la reputatie am... Nu stium cum gandesc altii dar eu as zice ca nu ar trebui schimbat acest lucru.
 5. Daca iti merge 1, trebuie sa-ti mearga toate. Daca nu-ti merge este findca imaginea nu este GIF... Ori merg toate ori nu merge nici una, e problema de la imagine, nu de la forum daca zici ca iti merge 1.
 6. Hai sa incepem ... 1 - Nu a-ti stiut sa faceti logo mai mic sau sa puneti shadow ala mai jos? Sau macar sa puneti logo in alta parte. 2 - Zona Staff puteti sa o faceti vizibila doar pentru staff Nu pentru toti. + 1 topic si 1 post (inseamna ca stafful face ce vrea, nu discutati nimic). 3 - Nu vi se pare prea mult rosu? Background-ul la server tracker puteti sa-l faceti negru si fontul rosu, asa cum este doare ochii. 4 - Avatarul default este prea mare, prea mult width Sigur l-ai setat pe 200px. 5 - Poti sa faci casuta transparenta, dar nu si locul unde scrii... 6 - Nu stiti sa puneti nici macar un list-style pe none... (cica tema cumparata ) 7 - Numele ala sa dispara ca nu a modificat nimic iar sa scrie skin designed by szablonet & edited sau modified by "nume". PARERE FINALA: COMUNITATE LA FEL CA CELE 200 COMUNITATI NOI CARE DISPAR DUPA 2-3 LUNI.
 7. Eu il vad normal... cu orice rezolutie.
 8. AdminCP > Look & Feel > Tema Ta > Editare HTML / CSS > GlobalTemplate > CTRL + F si acolo scrii "acest mesaj apare doar" si iti v-a gasi codul.
 9. Modifici margin-top pana gasesti pozitia placuta.
 10. #primary_nav { font-size: 12px; font-family: "Trebuchet MS",Arial,Helvetica,sans-serif; text-transform: uppercase; font-weight: bold; float: right; margin-top: 36px; } Cauta ala si float:right cu float: left; Iar la sfarsit adaugi: margin-right: 20px; COD FINAL: #primary_nav { font-size: 12px; font-family: "Trebuchet MS",Arial,Helvetica,sans-serif; text-transform: uppercase; font-weight: bold; float: left; margin-top: 36px; margin-left: 20px; }
 11. AdminCP > Themes > Modificare HTML / CSS > Cauti acest template: "post" In el cauti acest cod <a href='{$comment->item()->url()->setQueryString( array( 'do' => 'findComment', 'comment' => $comment->$idField ) )}' class='ipsType_blendLinks'>{$comment->dateLine()|raw}</a> Codul de mai sus il schimbi cu acesta: <a href='{$comment->item()->url()->setQueryString( array( 'do' => 'findComment', 'comment' => $comment->$idField ) )}' class='ipsType_blendLinks'></a> Si gata.
 12. Nu fac posturi pentru +1, nu-mi pasa daca am 1000 mesaje sau doar 1, tot acelasi lucru voi face. Doar ii explic ca nu este o problema cea ce el cere, este o modificare, deci topic title este gresit. "Troubleshooting" - Nu modificare o tema la cerere.
 13. Care este problema? Eu acolo vad ca vrei sa modifici ceva dar nu vad o problema.
×
×
 • Create New...