Jump to content

кєиzσя ∂єѕιgи

Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

кєиzσя ∂єѕιgи last won the day on March 10

кєиzσя ∂єѕιgи had the most liked content!

Community Reputation

7 Pretty good

1 Follower

About кєиzσя ∂єѕιgи

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 01/14/1999

Contact Methods

 • Facebook
  https://fb.com/cavallifz

Profile Information

 • OS
  Windows 7
 • Location
  /system32

Recent Profile Visitors

165 profile views
 1. Neafisare data postare topic/reply

  AdminCP > Themes > Modificare HTML / CSS > Cauti acest template: "post" In el cauti acest cod <a href='{$comment->item()->url()->setQueryString( array( 'do' => 'findComment', 'comment' => $comment->$idField ) )}' class='ipsType_blendLinks'>{$comment->dateLine()|raw}</a> Codul de mai sus il schimbi cu acesta: <a href='{$comment->item()->url()->setQueryString( array( 'do' => 'findComment', 'comment' => $comment->$idField ) )}' class='ipsType_blendLinks'></a> Si gata.
 2. Problema tema ipb

  Nu fac posturi pentru +1, nu-mi pasa daca am 1000 mesaje sau doar 1, tot acelasi lucru voi face. Doar ii explic ca nu este o problema cea ce el cere, este o modificare, deci topic title este gresit. "Troubleshooting" - Nu modificare o tema la cerere.
 3. Problema tema ipb

  Care este problema? Eu acolo vad ca vrei sa modifici ceva dar nu vad o problema.
 4. PHP Site

  Gratis nimeni nu-ti va face, contra cost probabil dar cu pret destul de mare, nu vei gasi asa ceva ieftin sau gratis. Sper sa gasesti pe cineva.
 5. Problema Topic

  Da-mi link la forum in privat.
 6. Sugestie nume domeniu comunitate gaming ?

  only4gamers only2gamers 4gamers
 7. Păreri forum HardGamer România

  La fel am zis si eu este mare designer el....
 8. BackUp?

  https://webflake.sx/topic/24279-how-upgrade-the-last-version-ips-426-nulled/
 9. WinGame

  Nu am vorbit doar de tema, si sa stii ca partea vizuala atrage multa lume.
 10. BackUp?

  Chiar daca nu detii licenta poti face upgrade.
 11. WinGame

  Un loc de relaxare il ai in casa ta, oricine care isi deschide o comunitate este cu scopul de a ajunge departe, nu toti reusesc asta, dar este intentia tuturor. Nu trebuie sa investesti mult ca sa cumperi o tema sau sa platesti pe cineva ca sa-ti faca una, iar stafful este usor de gasit daca ai proiectul foarte clar si pus la punct de la inceput, nu este asa greu sa deschizi o comunitate si sa o faci sa ajunga putin mai departe, chestia este ca nu toti stiu cum sa faca lucrurile, nu au timp de investit, nu au chef de a face ceva bun, odata ce comunitatea este deschisa, interesul scade foarte mult si de asta toate inchid rapid.
 12. problema mini title avatar

  Acea bara trebuie sa fie in acest div <div class="ipsColumn ipsColumn_fluid"> Daca este in ala verifica codul css sa fie width: 100% in procent ci nu in pixeli.
 13. Nu pot accesa forumul de pe android

  Da-i upgrade si gata, totul v-a fi normal... Doar se v-a upgrada shoutbox, nu plataforma.
 14. WinGame

  Aici se cere review despre site, nu se anunta ca cauti staff. In legatura su site-ul: - Tema de pe net. - Nimic nou, nimic original, totul este ca pe restul comunitatilor. - Presupun ca tema nu este cumparata, este de pe site-uri nulled.
 15. Background gradient

  Ai pus codul css unde trebuie? Adica in body { ... } Daca l-ai pus corect incearca cu background-repeat: no-repeat. Insa nu ar fi necesar asta daca esti bine setat. Uploadeaza index-ul si iti rezolv eu sau cu teamviewer.
×