Jump to content

Kaz3

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kaz3 last won the day on December 16 2018

Kaz3 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Kaz3

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu cunoaște nimeni rezolvarea acestei probleme?
 2. Buna seara. Intampin si eu problema de mai jos si nu ii pot da de cap. Casuta din reply e buna, se vede cu negru, dar cand se posteaza apare cu alb. Multumesc anticipat.
 3. Mergi in fisierul initdata.php din folder-ul principal. Modifici define( 'IPB_ACP_IP_MATCH', 1 ); in define( 'IPB_ACP_IP_MATCH', 0 );
 4. Sunt singurul membru inregistrat pana in momentul de fata. Tin sa mentionez ca merge header-ul cu aceaasi tema, dar e in faza simpla, fara modificari.
 5. Buna ziua! Am intampinat o problema la forumul meu. Dintr-o data mi s-a sters tot header-ul, nu mai apare nici bara cu ADMINCP, MODERATORCP, nici profilul, nici banner, nimic. Pe scurt, nu mai apare deloc header-ul.
 6. Incerc sa dau upgrade la IPB 4.2 si imi apare eroarea asta
 7. Nu pot da edit la topic. Problema a fost rezolvata astfel: Am intrat in cpanel-ul forumului, am dat un virus scan si am sters toate fiserele infectate. Dupa acest pas, am cerut catre Google o noua scanare si s-a rezolvat. Ma scuzati de posturi multiple, T/C.
 8. Nu pot da edit in topic, acum imi apare urmatoarea inconita in stanga la adresa forumului.
 9. Dacă te referi să-ți apară Reputația, Locația, etc. Folosește butonul de search și caută "userinfopane"
 10. Salutare, uitați cum se adaugă acum award-ul. Eu aș dori să-l adaug după butonul Warn Member și să fac ceva frumos. Să scrie întâi Awards și după să apară iconițele.
 11. Am instalat un IPB nulled, merge perfect. Am adaugat tema, tot, iar unor persoane le este teama sa intre pe site deoarece da acea eroare in Info cu "Your connection to this site is not secure". Nu stochez date personale de la utilizatori, nu inteleg de ce apare asa.
 12. Salutare, am o problema cu awards-ul. Nu se pune bine in userinfopane. As vrea sa se puna sub Reputation, iar dupa awards sa urmeze butonul de warn member. Multumesc anticipat.
 13. Am rezolvat, puteti da T/C. Rezolvarea: http://www.pctroubleshooting.ro/topic/35128-buton-search
 14. Salutare! Am o problema la forumul meu. Am instalat o tema, iar aceasta nu are un buton de search. As dori sa il adaug fara a schimba tema. Multumesc anticipat.
×
×
 • Create New...