Jump to content

bibystef

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bibystef

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mi-l poti da si mie te rog frumos,am si eu unul in pc dar are cateva buguri si imi pica serverul.
 2. bibystef

  Iconita User

  Am o problema cu avatarele se vede intr-un cadru pe 3 sferturi o sa las poza sa vedeti ca sa intelegeti mai bine POZA Cum pot rezolva sa se vada normal cum ar trebuii rezolutia si totul ok.
 3. Rezolvat,multumesc mult
 4. Salut baieti ,am si eu putin nevoie de ajutor cum pot adauga si eu pe forum cat si pe index iconita favicon ?
 5. bibystef

  Categorie font

  Functioneaza perfect,la chestai aia cu mouse-ul nu am inteles ce a zis mai sus dar in rest e ok cu background-ul e ca uns..merge perfect Iti multumesc mult
 6. bibystef

  Categorie font

  eu nu am nevoie de tema,eu am alta tema eu am dat aceasta poza ca test sa vezi poza la care ma refer ca vreau sa maresc acel locas care e poza sa pot pune o poza cu dimensiune mai mare
 7. bibystef

  Categorie font

  Si despre background despre poza asdta ziceam,am luat o poza de pe net ca test exact cu ce vreau VEZI POZA acea poza de sus.
 8. bibystef

  Categorie font

  La asta ma refer VEZI POZA
 9. bibystef

  Categorie font

  Salut baieti,cum pot modifica culoarea la categorie cea fixa care este si cea care ,cand pui mouse.ul pe ea se schimb sper ca m.am exprimat binisor,nu stiu sa explic mai concret dar sigut ati inteles ce vreau sa zic....aa si inca ceva sa maresc dimensiunea la background ca am o tema default si daca pun o poza se vedea doar cadrul acela mic cat este fixat eu vreau sa se vada toata poza. Multumesc mult.
 10. Salut baieti am luat si eu o tema ca pe indungi dar am o problema in partea de jos nu imi arata acel menu cu schimbare tema sau limba si ce mai arata pe acolo imi apare aceat mesaj" [[Template core/front/global/footer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Si asta nu numai la tema.asta si la altele doar ca altfel de mesaj ceva de topic...etc se poate face ceva sa fac tema sa functioneze corecat?
 11. bibystef

  ACP

  Multumesc frumos pentru ajutor
 12. bibystef

  ACP

  Salut baieti,am o intrebare cum pot adauga si scoate accesul la ACP la un user care are grad pe forum,vreau sa stiu pe viitor cand vreau sa dau la cineva acces la acp sau cand vreau sa il scot la un user. Specific doar la user nu la un intreg grup. Multumesc
 13. A fost posibil odata cu acel script sa le colorezi dar am inteles de la cineva ca a fost pusa o restrictie si nu se mai poate,o sa incerc si cu variantele date de voi,va multumesc pentru timpul acordat si pentru ajutor.
 14. Salut baieti,am si eu o nelamurire cu categoriile colorate,in trecut am lucrat pe ipb3 si cu un script de pe internet mi.a functionat sa colorez categoriile,si acum am ips4 dar cand bag codul la fel si dau salvare imi apare la categorie tot codul scris nu se coloreaza nimic. Ma poate ajuta cineva va rog.
×
×
 • Create New...