Jump to content

bibystef

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bibystef

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut baieti am luat si eu o tema ca pe indungi dar am o problema in partea de jos nu imi arata acel menu cu schimbare tema sau limba si ce mai arata pe acolo imi apare aceat mesaj" [[Template core/front/global/footer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Si asta nu numai la tema.asta si la altele doar ca altfel de mesaj ceva de topic...etc se poate face ceva sa fac tema sa functioneze corecat?
 2. bibystef

  ACP

  Multumesc frumos pentru ajutor
 3. bibystef

  ACP

  Salut baieti,am o intrebare cum pot adauga si scoate accesul la ACP la un user care are grad pe forum,vreau sa stiu pe viitor cand vreau sa dau la cineva acces la acp sau cand vreau sa il scot la un user. Specific doar la user nu la un intreg grup. Multumesc
 4. A fost posibil odata cu acel script sa le colorezi dar am inteles de la cineva ca a fost pusa o restrictie si nu se mai poate,o sa incerc si cu variantele date de voi,va multumesc pentru timpul acordat si pentru ajutor.
 5. Salut baieti,am si eu o nelamurire cu categoriile colorate,in trecut am lucrat pe ipb3 si cu un script de pe internet mi.a functionat sa colorez categoriile,si acum am ips4 dar cand bag codul la fel si dau salvare imi apare la categorie tot codul scris nu se coloreaza nimic. Ma poate ajuta cineva va rog.
 6. bibystef

  Problema forum

  am cautat linia care ai zis dar nu am gasit-o adica globalTemplate am gasit dar nu am gasit codul acela in el.
 7. bibystef

  Problema forum

  Salut baieti am o intrebare la care cunoaste..am si eu un forum cu platforma ipb 4 si cand intru pe link-ul de la forum sus tab imi scrie asa Forumuri-Numele comunitatii mele,cum pot sa fac sa sterg cuvantul Forumuri si sa imi scrie doar numele comunitatii atat si eventual sa pun o mini imagine. Ma poate ajuta cineva?
×
×
 • Create New...