Jump to content

ChrysUK

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ChrysUK

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Costurile pentru un mini datacenter sunt de 7000 9000 euro, am calculat eu tot la limita saptamana trecuta si nu ti se merita. Daca faci in apartament vei avea zeci de plangeri de la locatari/vecini, serverele produc un zgomot foarte mare mai ales cand sunt multe. Aparate pentru aer conditionat cel putin 2, cost 5000 lei Instalatie electrica facuta sanatos peste 1000 euro Ai nevoie de minim 3-4 provideri de internet, 2-3 RO 1 Extern, costurile / Provider este de peste 120 Euro Luna 1 Provder Extern Pering Extern. 1 Principalul RO ex RDS 2 Provider Transport de Date Pentru Pering cu alti provideri de net 3 Provider pentru Backup daca pica linia de la RDS + Switchuri + Generator care porneste in 30 secunde sa nu ai pana de curent este peste 100 MIL + UPS-uri care 1 UPS BUN care sa tine 2 3 servere este peste 1000 lei + Rack-urile peste 700 euro / rack + Cabluri peste 500 euro + Curent trifazic cu mono nu faci nimic. Ajungi ca nu ti se merita Daca nu indeplinesti cele 3 de mai sus nu o sa poti face nimic, v-a fi un lag la servere si in ping de te va dorea capu, la restu care nu sunt pe RDS. Iei un half rack sau full rack la ceva firma si iesi mai ieftin. Eu iti recomand de inceput sa iei dedicat astepti sa te extinzi sa ai venit sa fi macar cu cheltuielile pe 0 pe urma poti sa mai faci invetitii, inca 1 dedicat, cand ajunti sa ai 2 dedicate iti cumperi serverele tale si le colochezi deja aici ajungi sa ai venit su sa cresti.
 2. ChrysUK

  Firma webhost care ofera acces ssh

  Mai bine vorbesti cu o firma de host de un vps mic, ceva cheap decat pe shared.
 3. Salut, nu va recomand, am incercat si facut eu si va si spun de ce. Xampp la trafic mai generos moare. Windowsul nu este stabil deloc Ai nevoie de o conexiune de internet sanatoasa Costul care iti vine la curent la cat consuma un pc 24/24 nu se merita Ipuri nu ai doar 1. Daca ipul nu este static nu poti face mai nimic de fiecaredata trebuie sa modifici ipurile iar daca pui site repropagarea lui pe ip nou dureaza ore intregi/ ore in care siteul este offline Toate cele mentionate daca le calculezi mai bine cumperi un dedicat sau vps sau in caz de ceva mai ok iti cumperi un server 1u cu o sursa mica si il colochezi. Nu va prostiti, am incercat eu si daca faceti calcule veti vedea ca iesiti mult mai scump daca il tineti acasa un pc.
 4. Salutare, Am vps tot asa il folosesc pe post de PC din cauza locatiei mele am lag cu netu meu, am luat vps de la ei https://www.hzone.ro/servere/servere-vps-windows
×