Jump to content

Cywek

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cywek

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

377 profile views
 1. @Julianxpp mersi pentru raspuns, insa partea cu content count nu este buna pentru ca daca sunt utilizatori care au content count mai mare decat valoare pusa in admincp sunt mutati instant inapoi in grupul members (ex. un membru cu 100 de posturi nu a mai postat nimic timp de o luna, daca eu pun more than 2 atunci e mutat inapoi in grupul members fara sa fie nevoit sa faca un post). Intre timp am gasit ceea ce doresc. Este vorba de plugin-ul Automation Rules. Se poate inchide.
 2. Salut, Doresc sa fac anumite reguli in acp la group promotions insa acestea ajung sa fie facute pe jumatate din cauza ca nu sunt destule metode de filtrare ori fac ceva gresit si nu ma prind. Ceea ce vreau sa fac sunt urmatoarele: utilizatorii din grupul members sa fie mutati in al grup de inactivi daca nu mai posteaza timp de o luna, iar cei din grupul inactivi sa fie mutati inapoi inapoi la members daca fac un anumit numar de posturi 2-3. membrii care acumuleaza 150 de posturi sa fie mutati in grupul premium pentru 7 zile, iar dupa aceste zile sa fie mutati inapoi in grupul members Aceste reguli pot fi facute prin group promotions sau am nevoie de un plugin?
 3. Am facut ticket la firma de host, astept un raspuns. Multumesc pentru modificarile CSS. Se poate inchide.
 4. Salut, cand postez un video de pe youtube pe forum apare aceasta eroare. Ce permisiuni trebuie ca sa rezolv aceata problema? Aveti idee ce trebuie modificat ca posturile sa apara ca in aceasta imagine? Ma refer la acel "contur" care desparte imaginea de profil si semnatura de post, deoarece mie imi apare ca in imaginea urmatoare: https://imgur.com/a/dt2jfle Versiune IPB: 4.3.5
 5. Salut, stiu ca s-a vorbit de nenumarate ori despre acest lucru, dar din toate topicurile pe care le-am gasit nu am reusit sa rezolv problema cu accesele moderatorilor pe sectiuni. Versiunea de ipb folosita este 4.3.5, iar daca vreau sa adaug un moderator nu gasesc si optiunea de selectare a forumului/subforumului. Pasii folositi: Members -> Staff -> Moderators -> Add Moderator -> Tipul restrictiei Member -> Restricted Ce gresesc si unde ar trebui sa intru pentru a face permisiunile dorite?
×
×
 • Create New...