Jump to content

H. Alexandru

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About H. Alexandru

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cred ca stiti bine ce ati facut si cred ca stiu si motivul pentru care ati facut alt topic, mai intai cand faci un topic de acest fel invata sa accepti criticile negative, si uite si motivul dupa cum a precizat si strongtaz. In primul rand am avut la firma voastra 2 servere de mix, luate la oferta, le aveam eu cu inca un baiat si am luat teapa cu ele, adica a schimbat date tot. Serverele au fost achizitionate de mine, v-am dat ticket cu toate dovezile , codul paysafe folosit pentru achizitionarea serverelor si nici acum nu e problema rezolvata. Serverul lui Osama si strongtaz era international cum am precizat si mai sus, cu peste 200+ useri, si au vrut sa se mute, cu toate ca mai erau faze de genul cu conectare prin ftp s.a.m.d , cand au vrut sa il mute ati dat reinstal la ts3 si ati banat toti strainii cu ip-ul vostru de ts, va faceti reputatie proasta si pe langa asta ai si un tupeu fantastic. Dupa cum am zis, nu recomand aceasta firma fantoma. Si poti sa imi dai si quote ca in continuare nu imi pasa, am zis ce am avut de zis, daca vreti dovezi vorbiti personal cu Osama ^^
 2. Destul de fainut, poate mi se pare dar lucrezi cam `old`, o sa dau si eu un ochi pe artweber ca am vazut ca ai la semnatura si is curios.
 3. Personal nu recomand așa de tare, nu am nimic cu oamenii, din contră îi cunosc. Însă când am fost eu pe ts-ul lui Osama si strongtaz și era international, din cate am inteles aceasta firma le-a banat strainii cu ts-ul lor. (darkelite) . O sa merg dupa mana lor pentru ca am incredere deplina in ei +ca au avut comunitati mari si nu vad de ce ar minti. Am avut si dovezi dar nu mai stau sa il caut pe osama sa mi le dea, apropo, mai bine il lasai pe mirc sa posteze acest topic, ca se vede din postari ca esti cam pe langa .
 4. As avea nevoie de niste ajutor pe partea tehnica , pe forumul meu, ofer servicii design pe orice forum sau daca e de ceva, ma voi revansa eu Contact PM sau pe steam https://steamcommunity.com/id/goodbyetogravity/ sau pe comunitate.
×
×
 • Create New...