Jump to content

MiHaeLa2018

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About MiHaeLa2018

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MiHaeLa2018

  Problema postare videoclipuri

  Problema asta o am si eu ... stie cineva cum pot sa rezolv ?
 2. Bună ziua /seara / dimineața. Doresc să îmi spuneți părerile voastre despre http://evoplay.ro . Comunitatea sa redeschis la începutul lunii octombrie, scopul forumului este de a crea un mediu cât mai ambiant pasionaților de gaming în special Counter-Strike 1.6. Deținem licența IPS. De asemenea vă punem la dispoziție pentru început 2 servere online unde vă puteți petrece timpul liber. Nu vrem să punem teme prea încărcate sau prea mult modificate, ne place să mergem pe simplu. Tema este făcută de @dOc MFX ( Recomand cu încredere ) Căutam oameni serioși pentru posturile de: Moderator și Designer. De asemenea suntem și în căutarea unor servere care să ni se alăture ca servere afiliate. Dețin webhost de la MxHost.Ro
 3. MiHaeLa2018

  DarkMind Gaming Community

  Rog så se inchidå topicul! DarkMind a fost inchis.
 4. MiHaeLa2018

  crankychips. tema IPB

  Frumoasa tema si sunt multumita cu ea :D
 5. MiHaeLa2018

  Păreri forum În Forță România

  Rog sa se inchida topicul @DeNyS. Poti sa il inchizi ? Forumul nu mai exista oricum.
 6. Buna. Puteti sa ma ajutati cu ideei nume domeniu pentru un website asemanator facebook ? Websiteul il fac pentru a tine legatura cu prietenii si familia.
 7. MiHaeLa2018

  Parere menu header

  Conteaza pentru ca altii dau bani pe temele care li se fac... Si apoi vii tu sau altii si le fura... Furi imaginatia celui care a facut tema.
 8. MiHaeLa2018

  Servicii Graphic & Web Design

  UP !
 9. MiHaeLa2018

  Parere menu header

  A copiat pentru ca a fost platit baiatul... tema e sa spunem 80% @HaLoGeK si 20% @dOc MFX Påcat ca se tot copie munca altora... mai bine strangi bani si se face o tema unica pentru comunitatea ta ... eu il recomand pe @dOc MFX care pana acum mi-a facut peste 5 teme, si momentan iar lucreaza la alta tema.
 10. Am deschis acest topic pentru a afla ce părere aveți despre forum. Poate numele ales nu este pe placul tuturor dar fiecare cu ce nume îi place Pe forum este o temă simplă , pentru că nu vreau să fie prea incărcat. Critici/păreri/sugestii pentru îmbunătățirea comunității Link către comunitate: https://inforta.ro
×