Jump to content

-coLd-

Members
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

-coLd- last won the day on March 25

-coLd- had the most liked content!

Community Reputation

29 Good

3 Followers

About -coLd-

 • Rank
  Senior
 • Birthday 06/28/1994

Profile Information

 • OS
  iOS
 • Location
  PARIS

Recent Profile Visitors

1,227 profile views
 1. -coLd-

  Licenta IPB

  https://prnt.sc/t986awpret : 200E paypaledit : am si cateva cumparaturi pe cont https://prnt.sc/t9ayaw
 2. vezi https://codecanyon.net/item/imgshr-an-image-hosting-sharing-script/19587018 am folosit si eu
 3. ai incercat si alta tema ?
 4. sunt bagate intr-un masterserver . ce-l mai probabil daca cs-ul tau nu este steam on cu siguranta sunt servere platite . mai pe scurt , cumperi boost .
 5. salut , in loc de resurse inlocuieste cu cstrike si incearca sa adaugi in sv_downloadurl "http://185.176.43.96/cstrike/"
 6. Am incercat scriptul si merge perfect , cine stie cum il asezi in pagina .
 7. <p align="fl_left"><audio autoplay> <source src="4.ogg" type="audio/ogg"> <source src="4.mp3" type="audio/mpeg"> Your browser does not support the audio element. </audio> </p> <script> function setHalfVolume() { var myAudio = document.getElementById("audio"); myAudio.volume = 0.2; } </script>
 8. incearca asa : <p align="fl_left"><audio autoplay> <source src="4.ogg" type="audio/ogg"> <source src="4.mp3" type="audio/mpeg"> Your browser does not support the audio element. </audio> </p>
 9. pai dragul meu , daca cumperi o licenta trebuie sa sti ca trebuie sa fi pe ipb 4 . nu e de ajuns pe o comunitate sa vezi doar servere multe si goale . pana la urma ai venit aici sa ceri o parere , nu te-am jignit cu nimic
 10. imi place , classic , limba acolo jos , frumos ! din pacate nici voi nu detineti licenta . pe viitor poate luati si licenta ! bafta cu proiectul .
 11. am crezut ca este revelionul cand am intrat la voi acolo stiu ca index-ul este luat de pe usp.ro tema in nici un caz nu este creata de voi .. va lipseste si licenta … nimic de lunga durata , bafta cu proiectul ..
 12. cum iti asiguri membrii ca nu se inchide comunitatea peste noapte ? - Licenta este un lucru foarte important . cumpara o licenta . (faceti si voi un update la 4.4 ) serverele alea arata ca un curcubeu , ori va axati pe o culoare , ori nu le mai puneti . bannerele alea parearea mea nu-si au rostul , fac pagina mai urata . in rest nu am ce sa zic , Bafta cu proiectul .
 13. Imi place ca ati dat un alt design . Oricum unde este halogek totul arata bine . edit : bafta cu proiectul , ar fi frumos sa-l dezvoltati ca romani .
 14. Este o copie a gamefire.ro . arata groaznic de pe telefon .
×
×
 • Create New...