Jump to content

WHOAMI?

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About WHOAMI?

 • Rank
  User Nou

Contact Methods

 • Website URL
  https://ruls.ro/forum/

Recent Profile Visitors

410 profile views
 1. WHOAMI?

  Problema avatare

  Salut, Am si eu probleme cu unele poze , daca o setez drept avatar sa o postez intr-un topic imaginea cu mai e atat de clara cum e pe imgur. - poza clara. si asa arata la mine pe site http://prntscr.com/lzfq3z
 2. Trimite ticket la oamenii de unde ai gazduirea.
 3. Nu o sa-ti faca nimeni nimic pana la vreo 200 membri.
 4. WHOAMI?

  Cum schimb domeniul

  Trimite ticket la IPS
 5. Poti sa-mi dai report la orice vrei tu , eu doar ti-am lasat un feedback. Odata ce server-ul de ts3 offical iti face parte din proiect sa stii ca e o rusine sa dai un mesaj de genul , puteam sa ne intelegm altfel dar la mintea ta foarte scurta nu poti sa spui un "scuze". Forumul meu nu este chiar unul stralucit dar nu ne populam prin reclama , si eu te-am intrebat daca muncesti undeva sau stii tu ce fac eu ?
 6. Nimic nou , acum s-au strans alti sobolani care isi populeaza ts3 prin reclama pe alte servere. Din motiv ca m-ai ignorat am venit sa postez si eu un feedback , nu ai vrut sa ne intelegem frumos. Asa mi-a spus fondatorul @Needless http://prntscr.com/l9397l
 7. WHOAMI?

  Forum management

  Ma puteti ajuta cineva sa-mi modificati codul privat ?
 8. WHOAMI?

  Forum management

  Asta mi-a spus Open the XML and change it. I don’t support modifications, as I said in the topic. Please note that you’re also not authorized to post any content of the plugin in any support forum, as this is a commercial product from marketplace.
 9. WHOAMI?

  Forum management

  Nu am gasit nimic in sursa ceva de genul ala.
 10. WHOAMI?

  Forum management

  Am cumparat pluginul si l-am instalat , persoanele cu admincp au acel buton cum setez unui moderator pe categoria sa ii pot face permisiuni de modificare?
 11. WHOAMI?

  Forum management

  Salut, De unde pot descarca/cumpara acest plugin .
 12. Dupa cum ai spus si tu daca vrei ceva sa-mi spui imi poti spune pe steam , dar gandeste-te si nu te mai minti ca evictu e crescut pe spatele meu. Asa ca ti-am raspuns in acest topic ca vad ca vrei sa te dai destept. Nu uita de unde ai pornit , asta a fost ultimul meu mesaj in acest topic.
 13. @snd Si majoritatea membrilor de pe evict seamana cu jucatori de furien.
 14. @Constantin Lucian Luca Ceea ai pus sa downloandezi este copy / paste . Index-ul pe care l-ai postat este detinut doar catre mine.
×
×
 • Create New...