Jump to content

Strainul

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Strainul

 • Rank
  User Nou
 1. Vis! Exprimarea este cel putin nefericita dar hei...is clickable!
 2. 1400 de euro un m2 este un pret normal? https://new.flatfy.ro/arcadia-apartments-domenii-bucuresti
 3. Locuiesc in strainatate de 10 ani din care 7 sunt la acelasi job. Nu sunt casatorit si nu am niciun bun pe numele meu, locuiesc cu chirie aici.
 4. Am si eu o intrebare, locuiesc si muncesc prin strainatate de multi ani, iar acum intentionez sa cumpar o casa in Bucuresti, mai exact un apartament (mi s-a pus pata pe asta https://new.flatfy.ro/palladium-residence-bucuresti Intrebarea mea este urmatoarea, pot face imprumut in banca girand cu apartamentul cumparat si veniturile din strainatate? Mentionez ca nu am nimic si pe nimeni in Romania sa poata deveni codebitor sau sa gireze cu ceva.
 5. Hmmmm, interesant. AI multa fantezie, dara sa cum spunea cineva mai sus, fa un proofreading ca te pierzi in anumite puncte.
 6. Mie imi este teama de costurile pe care trebuie sa le platesti la vama!
 7. Exista vreun tutorial unde putem invata cum sa folosim acest program?
 8. Nu platim vama? Nu am comandat niciodata d epe site-urile astea.
 9. Pana la urma si-a luat careva ceva vineri? In fiecare an pun in cos produse si astept BF-ul vietii si de fiecare data imi iau teapa! Preturile sunt mai mari nu mai mici, cum ar trebui. E o porcarie
 10. SSD-ul este sfant! Asta daca vrei sa se miste rapid. Totusi, blocarea programelor nu poate fi data se de placa video?
×
×
 • Create New...