Jump to content

Al3xC

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Al3xC

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 07/27/1993

Contact Methods

 • Website URL
  www.powerleague.ro
 • Skype
  alex101573

Recent Profile Visitors

153 profile views
 1. despre ce forum este vb dami pm si te ajut eu!
 2. Salutare as vrea sa stiu ce parere aveti de comunitatea powerleague.ro daca ar trebui schimbat ceva sau daca ar mai trebui ceva adaugat la forumuri / subforumuri. Comunitatea este recent redeschisa a fost deschisa ceva timp si am fost adaugat un backup mai vechi! Astept parerile voastre! powerleague.ro/forums
 3. Al3xC

  ipstemplate.com

  Recomand baieti seriosi!
 4. Al3xC

  Pareri Diavola.Ro

  Deci parerea mea este: Forumul in sine mi se pare oke doar ca e prea colorat nuj poate mi se pare! Categoriile mi se par prea inghesuite. Banerul de sus este gigantic de mare acuma bine intelesa ca nu toti avem gusturile la fel eu recomanda sa mai scoti din aplicatiile inutile si sa faci un forum mai simplu de utilizat totul este oarecum pre mult!!
 5. Al3xC

  Parerei - PowerLeague.Ro

  Gata acum sper sa implineasca toate cerintele voastre
 6. Al3xC

  Nu merge niciun driver de sunet

  Instaleaza SlimDriver iti descarca toate programele automat daca ai internet ! O sa-ti mearga dupa mie mia dat un randament de lungul anilor de 80% ! uite aici un link de unde sal iei https://filehippo.com/download_slimdrivers/
 7. Al3xC

  Probleme baza de date ipb

  Daca vrei te pot ajuta sa faci upgrade la o versiune mai noua si cred ca acasta problema ar disparea versiunea de ipb 3.4.6 merge o perioada de timp dupa care incepe sa aive probleme membri nu se mai pot inregitra sau la logare Database Error !! Recomand un upgrade la 3.4.9 sau 3.4.7 eu astea le foloseam inainte!
 8. Al3xC

  Vand domeniu fgsuport.com

  Vand domeniu fgsuport.com domeniul este valabil pina in 20/03/2019 reinoirea lui costa doar 7 euro. Domeniu este cumparat de la toxic-host si a fost folosit prentru suport gaming! Cine e interesat astept pm!
 9. Al3xC

  Problema casuta posturi

  Rezolvat se poate da TC!
 10. Al3xC

  Servicii Graphic & Web Design

  Recomand! Baietas serios!
 11. Al3xC

  Problema casuta posturi

  Buna cand vreau sa las un reply sau creed un topic nou indiferent am o problema numi apar pictogramele ale de la iel uitati la asta ma refer am incercuit cu rosu este ipb 4.2
 12. Al3xC

  Probleme chatbox

  Multumesc de ajutorul acordat inca o intrebare de unde se modifica mai exact font awsome? din tema unde trebuie sa intru!
 13. Al3xC

  Probleme chatbox

  unde gasesc codurile astea scuze dar sunt nou in ipb 4
 14. Al3xC

  Probleme chatbox

  chatboxul e online si forumul la fel!
 15. Al3xC

  Probleme chatbox

  Salutare am si eu o problema cu chatboxul cu o tema ipb 4 am o distanta care ma incurca cum o rezolv? https://i.imgur.com/gJxZma1.png este acolo cu rosu!
×