Jump to content

DSandu

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DSandu

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DSandu

  Adugare actiune la buton

  Am incercat, dar nu merge la cele 2 butoane de jos cu camera si lanterna. La butonul de notificare merge, duce pe o noua pagina doar ca se deschide si acea cutie in despre care am zis ca vreau sa o faca doar prima notificare. Ai skype sau ts, ceva? Sa discutam si sa iti arat live ce vreau?
 2. DSandu

  Adugare actiune la buton

  Descarca te rog fisierele pe care le-am atasat, probabil o sa intelegi mai usor ce vreau sa spun. Nu le am deloc cu js si de aia nu stiu nici sa explic. Ideea e ca deja sunt butoane, de fapt imagini, alea jos, vreau cand dai click pe ele sa redirectioneze pe o pagina, intr-un nou tab. Si mai sus era o "notificare" pe ecran si cand dai click pe ea apare o cutie si un scris, am copiat tagul din html si acum apar 3 notificari, dar eu vreu decat prima sa aiba functioa originala, cu cutia si scrisul, iar celelalte 2 sa duca pe alte pagini diferite.
 3. DSandu

  Adugare actiune la buton

  Chiar nimeni? Nici dupa o saptamana?
 4. DSandu

  Adugare actiune la buton

  Salut! Am un script de pe un site, "Iphone gift box" se numeste scriptul. Este un iphone pe care apare o notificare, cand dai click pe ea apare un cadou pe care il deschizi si apare un text. Eu vreau sa mai adaug inca 2 notificari, ceea ce am si facut (am copiat tagul in fisierul html), insa ele fac aceeasi actiune ca si prima, eu nu mai vreau sa imi apara acel cadou, ci sa ma redirectioneze pe o noua pagina web, am incercat sa adaug anchor text in html, merge, dar face si actiunea cu cadoul, cum o scot de la urmatoarele 2 notificari, dar sa ramana la prima. O alta chestie pe care o vreau este sa adaug la fel redirect pe o noua pagina la click pe butoanele de jos de lanterna si camera, care nu fac nimic ele momentan, am incercat cu anchor text dar nu merge, cred ca trebuie ceva in js. Cine ma poate ajuta? index.js style.css style.scss index.html
 5. DSandu

  Anunturi Adsense pe forum

  La mine merg foarte bine. Unde le-ai adaugat? In tema sau in Ad Code Integration?
×