Jump to content

Julianxpp

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Julianxpp last won the day on August 21

Julianxpp had the most liked content!

Community Reputation

5 Pretty good

1 Follower

About Julianxpp

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Bucharest, Romania
 • Interests
  web design

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Julianxpp

  Scrip Servers-List

  Cred ca asta cauti: https://invisioncommunity.com/files/file/7456-gs-server-list/
 2. Julianxpp

  UserPanel Customizat

  Am vazut in userBar ca sunt trecute asa, dar nu m-am gandit sa mearga, mersi mult, chiar m-ai ajutat.
 3. Julianxpp

  UserPanel Customizat

  Nu apare nimic, precizez faptul ca este facut in indexul comunitatii (pagina principala)
 4. Julianxpp

  Reguli provomovare grupuri

  Din ce stiu eu prima o poti face din Group Promotions, probabil nu ai facut ceva bine, insa nu am vazut nimic despre a doua, incat gradul Premium sa dureze doar 7 zile, deci probabil pentru asta iti trebuie un plugin. Pentru prima: Member last posted -> More than [x days]. Member last visited -> More than [x days]. - asta doar daca vrei sa iti ia in considerare si ultima activitate a userului pe forum, daca insa vrei sa iti ia in considerare doar activitatea de tip content, o lasi asa. Actions -> Move to groups -> Inactiv (sau ce grup ai tu pentru inactivitate) Pentru a il muta inapoi in grupul Members cand acesta este activ: Content Count -> More than [x] - exemplu 1; Actions -> Move to groups -> Members. In cazul in care nu vrei ca aceste reguli sa se adreseze si altor grade te duci sub Content Count la Groups si selectezi grupele pentru care vrei sa se aplice regulile.
 5. Julianxpp

  UserPanel Customizat

  Salut, PCT! M-am apucat de o tema in care vreau sa adaug un UserPanel customizat, mai exact https://imgur.com/a/F0D24cQ doar ca nu stiu care sunt variabilele pentru a imi arata numarul real de like-uri, posturi, avertizari, am incercat mai multe variabile si nu au mers, toate arata cu 0. @Portocala @dOc MFX @Sn!k3rs
 6. Julianxpp

  Păreri temă [ PlayOn ] - IPS 4.4.5

  Singurul lucru de care as putea sa confirm ca este "inspirat" de la puffysticks sunt acele linii din bg-ul meniului, in rest partea cu elementele noisy am vrut sa o aplic de mult doar ca nu stiam cum sa scot imaginile "finisate" cu noise din PS incat sa isi pastreze calitate. In legatura cu tema "edobe" nu cunosc, o sa caut pe Invision sa vad exact ce e atat de asemanator. + tema este inceputa de la cea default, nu iau teme de pe net si le editez, le codez eu de la 0. Mai cu exactitate despre responsive, ca sa repar.
 7. Inca o lucrare de tip HTML / CSS. E vorba de inca o tema de IPS 4.4.5. E o tema mai mult de gaming, datorita stilului folosit. Demo - https://www.max3semne.ro/forum/ Ce puteti gasi in tema: - iconite personalizate - custom UserPane in topic, customizabil din profilul fiecarui User - custom UserPane cu informatii (posturi, reputatie, grad, avertizari) - GroupIcon + GroupTitle personalizat pentru gradul de Fondator - UserBar integrad in breadCrumb - acces rapid la Admin Panel, Moderator Panel si Manage Blocks direct din Userbar - design flat si noisy - fully responsive ca structura, nu stiu daca am omis chestii de design, nu am avut timp sa verific si asta Ce va aparea in plus acestei versiuni: - logo personalizat - back to top button - iconite personalizate in UserBar - navigatie secundara pentru meniu - iconite personalizate pentru fiecare camp in custom UserPane Acum nu astept decat si parerile voastre.
 8. Exista un demo, www.max3semne.ro/forum
 9. Multumesc de pareri amandurora. Am doar codul culorii de background de la Flatum, de la care am plecat cu celelalte elemente. Cat despre Area-Games, e acelasi stil care imi place si mie, probabil din acest motiv "seamana". La fel si pentru culoarea stridenta, sunt constient ca mereu va comenta cineva acest lucru, dar va comenta si daca ar fi alta culoare sau daca ar fi ceva mai mono. Niciodata nu poti sa multumesti pe toata lumea. Nu imi place cum se vede fara. E un simplu border folosit drept separator al categoriilor. Nu e inca gata tema, mai sunt destul de multe modificari de facut.
 10. Ce parere aveti despre design-ul temei Dawn Of Gaming? Indexul temei Profilul in tema Topicul in tema Astept pareri sincere.
 11. Julianxpp

  Our Picks ??

  Il activezi din ACP -> Dashbord -> Social Media Promotion Ai acolo Our Picks in ultimul tab + setari pentru ce grade sa aiba acces la promovarea topicurilor. Apoi te duci pe un topic si ii dai promote.
 12. Julianxpp

  Problema editare tema

  Am intampinat si eu problema asta acum ceva timp si am inteles ca este datorata greselilor multiple in HTML si ca ar trebuii sa umbli prin FTP.
 13. Julianxpp

  Iconite sectiune

  .ipsItemStatus.ipsItemStatus_large.ipsItemStatus_read { background: #fff; - alegi tu culoare border-radius: 150px; } Si in caz ca vrei ca forumurile unread sa aiba un aspect diferit adaugi asta: .ipsItemStatus.ipsItemStatus_large { background #f00; - alegi tu culoare }
 14. Julianxpp

  Backup membrii

  Nu e o afacere buna treaba asta cu membrii, pentru ca o sa ai un anumit numar total de membrii din care vor fi activi doar 10-15% maxim. Plus ca nu are cine sa iti dea.
 15. Julianxpp

  Iconite sectiune

  Cand dai edit unei categorii, ai acolo ceva de upload pentru iconite. Asa adaugi la fiecare categorie o iconita personala.
×