Jump to content

Julianxpp

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Julianxpp last won the day on December 12

Julianxpp had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

1 Follower

About Julianxpp

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Bucharest, Romania
 • Interests
  web design

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. a { color: #fff - sau ce culoare vrei tu; transition: 0.3s all ease-out; - sau cate secunde vrei tu sa dureze. } a:hover { color: #f00 - sau ce culoare vrei tu; transition: 0.3s all ease-out; - sau cate secunde vrei tu sa dureze. } Asta iti va modifica culoarea link-urilor si hover-ul (ceea ce ai zis tu cu mouse-ul). Cat despre acea poza sau ce spui tu ca modifici e nevoie de un link si o poza cu ce vrei sa modifici.
 2. Incercati sa renuntati la anumite elemente din tema default, precum borderele din chat sau din Popular Contributors, statisticile nu sunt foarte bine integrate cu acel background, incercati sa adaugi niste iconite frumoase (svg / FontAwesome) si sa le lasati pe un background transparent. Arata foarte bine categoriile, iconitele de la read/unread nu sunt pe gustul meu, dar categoriile in mare arata foarte bine. Profilul in topic arata bine, ceva original. Bafta multa.
 3. S-a rezolvat, exact cum s-a cerut.
 4. Lasa-mi link de la forum + un cont cu acces la teme si iti fac eu unul pe gustul tau.
 5. Julianxpp

  Problema tema

  Tema nu e compatibila cu versiunea ta de IPS, posibil sa ai probleme in mai multe template-uri sau posibil ca template-ul respectiv sa contina variabila incorecte, exemplu: $member Intra in ACP -> Themes -> Tema ta -> Templates -> Cauta postContainer si incearca sa dai revert.
 6. Lasa si tu un link catre forum, ai lasat o amarat de poza in care nici nu poti sa-ti dai seama de probleme. Pentru numele autorului din topic Imediat sub linia: <aside class='ipsComment_author cAuthorPane ipsColumn ipsColumn_medium ipsResponsive_hidePhone'> Adaugi (daca vrei ca numele autorului sa fie in culoarea gradului) + (daca vrei sa nu iti apara acele puncte) <h3 class='ipsType_sectionHead cAuthorPane_author ipsType_blendLinks ipsType_break'> <strong>{template="userLink" group="global" app="core" params="$comment->author(), $comment->warningRef(), FALSE"}</strong> <span class='ipsResponsive_showPhone ipsResponsive_inline'> {template="reputationBadge" group="global" app="core" params="$comment->author()"}</span></h3> Daca vrei ca numele sa aiba o culoare pe care sa o alegi tu: <h3 class='ipsType_sectionHead cAuthorPane_author ipsType_blendLinks ipsType_break'> <strong>{$comment->author()->link( $comment->warningRef() )|raw}</strong> <span class='ipsResponsive_showPhone ipsResponsive_inline'> {template="reputationBadge" group="global" app="core" params="$comment->author()"}</span></h3>
 7. Julianxpp

  Variabila

  Nu m-am gandit la treaba cu IPS Member, m-ai ajutat si de data asta, mersi mult.
 8. Julianxpp

  Variabila

  Salut, PCT. Am nevoie de ajutorul vostru pentru transformarea unei variabile. E vorba de {expression="\IPS\Member\Group::load( $member->member_group_id )->formattedName" raw="true"} Vreau sa le folosesc in globalTemplate, si nu accepta $member. Am nevoie de o modificare pe care sa o accepte un template adaugat in globalTemplate pentru a-mi indica grupul din care face parte respectivul membru. Multumesc anticipat.
 9. Ma asteptam, oarecum, la aparitia unei aplicatii Invision dupa atata timp, va fi folosita si in Romania cu siguranta, sunt multi romani care navigheaza pe Invision si e mult mai rapida o aplicatie pe telefon decat folosirea browser-ului, plus ca e mult mai facila. Cat despre "noua interfata" a Admin Control Panel, tot ce au facut a fost sa aduca vechea interfata catre ceva mai contemporan, mai modern si asta reiese clar din culorile folosite, marginile rotunjite.. Am vazut cateva comentarii prin topicul respectiv cum ca ar fi prea bright tema, mie mi se pare ca si actuala e la fel, e stilul lor.
 10. Ar trebuii sa mearga, am inchis gresit niste if-uri.
 11. Pe ce rezolutie, sistem, ai problema? Eu nu am dat de ea pana acum.
 12. Acum ar trebuii sa fie ok, box-ul cu accese. Afisarea reactiilor am pus-o asa pentru ca initial voiam sa o scot, ItemControls sunt facute in stilul Instagram si cum instagram nu are reactii ideea era sa o scot, dar am preferat sa o las si sa o integrez in asa fel incat sa nu deranjeze celelalte iteme.
 13. Nu e gata interfata aia, nu am timp foarte mult sa lucrez la ea.
 14. Purplehaze a fost scoasa pentru a remedia niste probleme si pentru a aduce imbunatatiri la sistemul de login / register, nu am terminat inca pentru ca am spus si mai sus hostul e slab si a picat inainte de a salva si trebuie sa fac iar.
 15. Am uitat de chestia cu Guest, chiar acum rezolv. Incarcarea iconitelor provine de la host, nu eu sunt detinatorul. Mie uneori imi afiseaza captcha, se blocheaza, etc. Timpul de incarcare nu il stiu. Am de gand sa fac ceva mai special pentru cei care nu sunt conectati pe forum, nu stiu cat de benefic ar fi, dar incerc.
×
×
 • Create New...