Jump to content

Julianxpp

Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Julianxpp last won the day on January 24

Julianxpp had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

1 Follower

About Julianxpp

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Bucharest, Romania
 • Interests
  web design

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, eu sunt Iulian, un adolescent de 18 ani pasionat de grafica, de orice tip. Lucrez in Photoshop de 5 ani si mai nou am inceput sa lucrez in Unreal Engine 4, iar in viitorul apropiat vreau sa incep niste cursuri pentru Blender 3D. Programs: Adobe Photoshop - 5 years (professional) Adobe Lightroom - 4 Months (experienced - it is an easy app) Unreal Engine 4 - 1 month (not even a beginner is so hard) Adobe Illustrator - 5 Months (not working anymore - i don't get the vibe from it) Tocmai ce am terminat un concept de HUD pentru un joc RPG (durata: 5 ore) - doar Photoshop.
 2. Iti schimba si site-ul pe care te afli? Sau tot pe forumul tau ramai?
 3. Exista posibilitatea sa se mai schimbe acel ID cand actualizezi versiunea platformei, cred ca o rezolvare ar fi sa downloadezi tema sa o stergi si sa o urci iar, apoi ar trebuii sa nu mai aiba probleme cu actualizarea si restul. Nu stiu in schimb daca exista o variabile pentru ceea ce vrea el.
 4. Asta pentru ca ai un background pe subforum + acele separatoare care sunt destul de mari, scoate background-ul subforumurilor si acelor separatoare si o sa iti apara.
 5. Asta face pluginul respectiv, iti muta topic controls, ip-ul userului si report link-ul in AuthorPanel.
 6. Nu trebuie sa reactionezi asa, nu s-a nascut nimeni invatat... calmeaza-te. @ionutgabriell13 cel mai bine vorbesti cu cineva care se pricepe daca tu nu stii, dar simte-te liber sa intrebi si aici.
 7. div#logoof { text-align: center; } Am gasit asta sa mearga, doar ca logo-ul tau e facut foarte prost, nu e centrat in imagine.
 8. Julianxpp

  Topic post

  Lasa-mi un PM cu datele unui cont cu acces la tema respectiva si ti-l fac. Ca garantie ai faptul ca am mai facut si altor persoane, poti cauta pe aici.
 9. Julianxpp

  Caut ajutor

  Le downloadezi si le instalezi in IPS in zona in care trebuie, Plugins / Applications.
 10. Sau eventual il adaugi tu la final in custom.css si va fi preluat primul de catre IPS, in caz contrar adaugi un "!important" inainte de ;
 11. Lasa un link la forum + ti se intampla problema asta doar in caseta de introducere a textului sau dupa ce dai submit?
 12. Incearca codul urmator #cbInput_container input { color: #fff; - pui ce culoare vrei tu } @sharosky el se refera la mesajul din chatbox, la ceea ce scrii tu in campul respectiv, nu e link. @Mishu codul respectiv ii apartine lui @dOc MFX poate te ajuta el, daca vrea, e munca lui.
 13. Nu cer nimic, le fac din placere.
 14. Avand in vedere ca am mai rezolvat o cerere de genul, ma ofer eu sa-ti creez si tie panelul respectiv, dar voi avea nevoie de un cont cu acces pe tema, daca esti interesat, te ajut.
×
×
 • Create New...