Jump to content

Julianxpp

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Julianxpp last won the day on January 24

Julianxpp had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

1 Follower

About Julianxpp

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Bucharest, Romania
 • Interests
  web design

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu trebuie sa reactionezi asa, nu s-a nascut nimeni invatat... calmeaza-te. @ionutgabriell13 cel mai bine vorbesti cu cineva care se pricepe daca tu nu stii, dar simte-te liber sa intrebi si aici.
 2. div#logoof { text-align: center; } Am gasit asta sa mearga, doar ca logo-ul tau e facut foarte prost, nu e centrat in imagine.
 3. Julianxpp

  Topic post

  Lasa-mi un PM cu datele unui cont cu acces la tema respectiva si ti-l fac. Ca garantie ai faptul ca am mai facut si altor persoane, poti cauta pe aici.
 4. Julianxpp

  Caut ajutor

  Le downloadezi si le instalezi in IPS in zona in care trebuie, Plugins / Applications.
 5. Sau eventual il adaugi tu la final in custom.css si va fi preluat primul de catre IPS, in caz contrar adaugi un "!important" inainte de ;
 6. Lasa un link la forum + ti se intampla problema asta doar in caseta de introducere a textului sau dupa ce dai submit?
 7. Incearca codul urmator #cbInput_container input { color: #fff; - pui ce culoare vrei tu } @sharosky el se refera la mesajul din chatbox, la ceea ce scrii tu in campul respectiv, nu e link. @Mishu codul respectiv ii apartine lui @dOc MFX poate te ajuta el, daca vrea, e munca lui.
 8. Nu cer nimic, le fac din placere.
 9. Avand in vedere ca am mai rezolvat o cerere de genul, ma ofer eu sa-ti creez si tie panelul respectiv, dar voi avea nevoie de un cont cu acces pe tema, daca esti interesat, te ajut.
 10. Stiu, nu e foarte folositor acel indicator strict pentru AdminCP, dar cine stie, poate exista un forum unde un anumit are accesul acesta.
 11. Va prezint o noua tema Game Over - Max3Semne - Userbar-ul contine un indicator ce afiseaza nivelul accesului utilizatorului logat. - Acces full [ACP + MCP] - Acces strict - Admin Control Panel - Acces strict - Moderator Control Panel - Accesul aferent pentru gradul Diamond - Niciun acces - Link-urile catre ACP si MCP, cat si butonul de Manage Blocks sunt integrate in breadCrumb alaturi de Search. - Este adaugat un indicator pe categoriile tip "Unread" cat si pe titlul unei categorii de acelasi tip. - Popular Contributors are adaugate trofee indicatoare pentru locul 1, 2 si 3. - UserInfoPanel in topic unic ce contine Indicator pentru autorul topicului Statisticile utilizatorului [status, rank, activitate, reputatie, avetizari] System Awards [Award-uri speciale setate din tema ce sunt afisate atat in topic cat si in profil (sidebar si tab). Profilul a suferit o modificare totala a header-ului, astfel: Statisticile din profil au fost rescrise sub o alta forma Alaturi de numele utilizatorului nu mai este afisat rank-ul, ci statusul acestuia [online / offline] Rank-ul ultilizatorului a fost mutat sub avatarul acestuia alaturi de indicatoarele de acces aferente [admincp / moderatorcp / c.e.o founder / diamond] In partea dreapta poate fi regasit numarul urmaritorilor unui user cat si vizualizarile de profil ale acestuia. Link-urile catre tab-urile profilul au fost modificate si ele, de altfel a fost adaugat un nou tab numit "Awards", care functioneaza doar pe tema Game Over. Accesul la editarea profilului sau a cover-ului a fost mutat in partea de jos, lasand coperta utilizatorului libera. A fost adaugat un nou block in sidebar numit "User Awards" ce afiseaza award-urile userului vizibile in topic si tabul aferent. A fost modificat tabul "Awards" pentru tema Game Over care functioneaza prin introducerea unui element [minim] in tabela respectiva din Dialogul editarii profilului, acesta afiseaza award-urile userului vizibile in topic si profile sidebar. Astept feedback-ul vostru, tema nu este 100%, inca lucrez la ea, dar vin sarbatorile si o sa iau o mica pauza, astept buguri pe care le-ati gasit, critici, etc. Sunt deschis. DEMO: https://www.max3semne.ro/forum/
 12. Probabil este o setare din tema, categoria cu ID 1 sa aiba iconita aia sau daca prima categorie este tip redirect atunci iconita pentru categoriile redirect este respectiva.
 13. Julianxpp

  Iconita User

  Lasa un link de la forum.
 14. Julianxpp

  Modificare tema.

  Daca vrei ca lumea sa te ajute lasa un link de la forumul tau. Intra in ACP -> Themes -> Tema pe care vrei sa o modifici -> Edit si cauta acolo partea de header, poate ai un upload acolo.
 15. Interesanta noua tema, o interfata cat se poate de originala si pentru Dumnezeu in sfarsit ati renuntat la rosu As recomanda in meniu sa micsorati putin marginul de la linkurile [Magazin membrii], e cam ciudatel spatiul ala mare intre linkuri, mai bine adaugati un margin de 5px si un padding de 15-20px. Informatiile din topic cam simple, vazat idee de pe tema anterioara ma gandeam ca pe tema asta va fi ceva mult mai complex, cine stie poate nu ati avut idei pentru panelul ala si pe viitor adaugati ceva mai "incendiar" Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu arata urat, doar ca aveam alte asteptari in partea aia. Felicitari celui care a codat tema si felicitari celor care au venit cu ideea unei teme noi si celor care se implica atat de mult. Bafta multa incontinuare.
×
×
 • Create New...