Jump to content

Julianxpp

Members
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Julianxpp last won the day on March 4

Julianxpp had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

4 Followers

About Julianxpp

 • Rank
  Senior

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Bucharest, Romania
 • Interests
  web design

Recent Profile Visitors

1,195 profile views
 1. .cAuthorPane_photo img { max-width: 170px; width: auto; } Asta ar trebui sa-ti rezolve problema.
 2. Salut! Doresc schimbarea nickname-ului actual in Juliano Dillon, multumesc anticipat.
 3. Poti sa-mi lasi in privat un cont cu acces pe tema si link de la forum? Nu iti garantez ca o sa iti rezolv problema, dar pot incerca.
 4. Rezolvat si chiar share-uit catre mai multe persoane. Imi plac chestionarele de genul, ma ajuta sa ma descoperi mai mult pe mine. Sunt curios de o chestie, primesc un raspuns sau un rezultat ceva pe baza acestui chestionar pe email?
 5. Incearca sa modifici inapoi pana cand descoperi de unde a plecat problema, poate fi din mai multe motive.
 6. Ai incercat sa modifici template-ul cumva? Schimband sau adaugand o variabila? Inainte functiona?
 7. Vad ca in poza problema e in widget-ul Who's Online, se intampla asta si cand ai cursor-ul pe avatare in categorii, alte widget-uri, userbar etc?
 8. Multumesc frumos de parere! Apreciez ca iti place.
 9. Iti dai seama ca daca proiectul asta ar fi ceva mai mult decat un simplu sketch in Photoshop automat ar exista si varianta dark, dar a fost doar un mic challenge pentru mine. Multumesc de parere Sunt luat de una
 10. Same, chiar am vrut sa fie dark theme varianta, dar avand in vedere ca youtube original a avut interfata light am preferat sa fac asa.
 11. Te intereseaza mai mult cum sa folosesti programe de grafica sau cum sa faci lucrari mai bune? Daca e a doua varianta, aceeasi problema o au multi si cred ca poate cineva sa ii invete sa fie creativi in loc sa invete cum sa se inspire din ceea ce vad zilnic, online sau offline. Daca vrei sa inveti sa lucrezi in programe de grafica sunt foarte multe tutoriale online gratuite care te vor invata basic-ul. Interesanta intrebare ai avut
 12. Daca tema e luata de pe net ( nu cumparata ) sau autorul a facut modificari la iconitele alea si nu le-a facut cum trebuie iti dispar. Contacteaza autorul in cauza sau ia-ti o tema gratis.
 13. Youtube Redesign by Juliano Dillon [nEx.perts DESiGN] Home Video Channel
 14. Mersi frumos de mention! Trage un ochi aici daca te intereseaza si discutam mai multe in privat.
 15. Iti recomand sa schimbi tema cu ceva compatibil cu versiunea ta de IPS, e clar ca nu e compatibila si te vei trezi mai devreme sau mai tarziu cu alte buguri. Daca ai nevoie de o tema custom pentru forumul tau imi poti lasa mesaj in privat sa discutam.
×
×
 • Create New...