Jump to content

Julianxpp

Members
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Julianxpp last won the day on November 25

Julianxpp had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

1 Follower

About Julianxpp

 • Rank
  Senior

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Bucharest, Romania
 • Interests
  web design

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Started with: Finished with [4k resolution]:
 2. Julianxpp

  Problema Avatare!

  Ai gresit sectiunea si topicul, cel mai probabil nu te va ajuta nimeni de aici:)) Iti recomand sa lasi un topic in sectiunea corecta - http://pctroubleshooting.ro/forum/157-c-c-c/
 3. Julianxpp

  Problema Avatare!

  li.cAuthorPane_photo img { max-width: 170px; max-height: 250px !important; } li.cAuthorPane_photo a:after { display: none; } li.cAuthorPane_photo a:before { display: none; } Preview
 4. Julianxpp

  Problema Avatare!

  Si banuiesc ca vrei si o rezolvare? Uite o rezolvare pe masura topicului tau vag. Invata sa o repari Si acum serios vorbind, lasa si tu un link catre forum sa ne putem uita la respectiva problema, la codul temei.
 5. Vorbind strict legat de UI / UX, aveti mari probleme, multe elemente gresite + login / register sunt gresit gandite. Legat de design, subiectiv nu imi plac culorile, chestia cu noise e interesanta, ma duce cu gandul la site-ul Call Of Duty de la activision. Daca rezolvati bugurile cauzate de versiunea 4.5 a platformei, e ok. Totusi eu v-as recomanda sa va interesati si putin pe partea de UI / UX pentru a oferi o experienta cat mai placuta userilor.
 6. Fi mai explicit pentru ca eu vad ca avatarele functioneaza bine, cu exceptia a 2-3 membrii.
 7. Julianxpp

  Platforma

  Singura modalitate e sa actualizezi amxbans incat sa mearga pe php 7.2, banuiesc ca folosesti IPS 4+ care functioneaza doar pe php 7+, nu ai cum sa gasesti o cale de mijloc.
 8. widgetContainer este asezat gresit in globalTemplate, asta duce la problema ta.
 9. Ce vrei tu ar putea functiona pe baza de tag-uri, dar momentan nu exista asa ceva nici standard de la Invision nici pe internet, dar hook-urile pot fi scrise, daca gasesti pe cineva care se pricepe la back end foarte bine poate sa ti-l scrie personal (pentru un pret cinstit).
 10. Salut, eu sunt Iulian, un adolescent de 18 ani pasionat de grafica, de orice tip. Lucrez in Photoshop de 5 ani si mai nou am inceput sa lucrez in Unreal Engine 4, iar in viitorul apropiat vreau sa incep niste cursuri pentru Blender 3D. Programs: Adobe Photoshop - 5 years (professional) Adobe Lightroom - 4 Months (experienced - it is an easy app) Unreal Engine 4 - 1 month (not even a beginner is so hard) Adobe Illustrator - 5 Months (not working anymore - i don't get the vibe from it) Tocmai ce am terminat un concept de HUD pentru un joc RPG (durata: 5 ore) - doar Photoshop.
 11. Iti schimba si site-ul pe care te afli? Sau tot pe forumul tau ramai?
 12. Exista posibilitatea sa se mai schimbe acel ID cand actualizezi versiunea platformei, cred ca o rezolvare ar fi sa downloadezi tema sa o stergi si sa o urci iar, apoi ar trebuii sa nu mai aiba probleme cu actualizarea si restul. Nu stiu in schimb daca exista o variabile pentru ceea ce vrea el.
 13. Asta pentru ca ai un background pe subforum + acele separatoare care sunt destul de mari, scoate background-ul subforumurilor si acelor separatoare si o sa iti apara.
 14. Asta face pluginul respectiv, iti muta topic controls, ip-ul userului si report link-ul in AuthorPanel.
×
×
 • Create New...